Træk et kort

Du kan her trække et kort fra Avantislegenderne, et orakeleventyr.

Selvværd

Du har mange flere gaver og talenter end du giver dig selv ære for. Du tænker måske, at de mennesker som er i dit liv, og som roser dig, kun siger det, fordi de elsker dig. Hav tillid til at du snart får anerkendelse for dine særlige evner.

Hvis du vil i kontakt De Forheksede kan du:
Prøve at tænke tilbage. Hvad var dine gyldne øjeblikke? Alle har på et eller andet tidspunkt i deres barndom oplevet, om end det så var for en kort stund, et tidspunkt hvor alt gik op i en højere enhed. Den gang du sad og legede, spillede, læste, sad sammen med dine kæledyr, snakkede med en som forstod dig, kreerede, tegnede, gik ude i naturen, byggede træhuler, fantaserede, fortalte eventyr, cyklede eller…
Disse øjeblikke er dine dyrebareste skatte og kilden til at genfinde dit livsformål.
Når du har fundet frem til det, eventuelt med hjælp fra en clairvoyant, kan du begynde at arbejde dig tilbage til dig selv igen og begynde at udtrykke din livsessens til gavn for dig og dem du kommer i forbindelse med.
Lyt til dit bullshitbarometer. Det er et fintfølende apparat. Det er muligvis blevet rusten på grund af alle dine oplevelser. Men du kan træne det op igen. Du skal stoppe med at lyve for dig selv eller for dine børn.
Tro på din intuition.
Gå med en turmalin eller orange karneol i lommen
Tip: Lyt til din yndlingsmusik. Det kan hjælpe dig med at holde energien løftet, så du kan følge din passion.

Klik på kortet, klik igen og scroll for at modtage dit budskab.

Med symbolerne, som du finder lige under kortet, kan du blande og trække et nyt kort.

Hvis du vil gå på opdagelse i eventyret, kan du købe dit helt eget kortsæt med tilhørende bog, ved at sende mig en mail her

Prisen er 230,- for et sæt inklusiv porto.