Clairoskopiske læsninger

Vælg det rigtige Clairoskop…

Hvis du blot har et enkelt spørgsmål kan du vælge et Her og Nu Clairoskop, men hvis du har brug for at få et dybere svar eller har flere spørgsmål anbefaler jeg et Livstema Clairoskop.

Du kan også bestille et FødselsClairoskop, hvor du kan blive klogere på dit personlige horoskop fortolket gennem mine clairoskopiske værktøjer eller få et overblik over de kommende 12 måneder.

Clairoskoperne

Jeg anbefaler at du klikker på billederne herunder for at vælge…

“Jeg vil også lige fortælle dig… På vej hjem i bilen kom jeg faktisk i tanke om at jeg har prøvet at heale mig selv, med stor succes endda, så da du sagde det, var du faktisk ‘spot on’ selvom jeg havde fortrængt episoden lige da jeg sad hos dig.
 
Jeg syntes også det, du fortalte om symbolet hesten var rigtig spændende… Og jeg tog hjem for at lede efter min drømmetydningsbog, for at læse om symbolet…. Bogen var dog væk – i stedet dukkede ‘navnebogen’ op og jeg fik lyst til at slå min skytsengels navn Filip op – til min store overraskelse betyder navnet: han som elsker heste… ;D
 
Jeg ønsker dig alt det bedste – og endnu engang tak for en spændende oplevelse” 
 
Kh Theresia

Denne hjemmeside sætter cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du brugen af disse.  Læs mere

Scroll to Top