Clairoskopisk Kalender august 2023

Få indblik i august måneds energier og få kontakt med din kreativitet med denne Clairoskopiske kalender og almanak for august måned 2023

Som morgenritual sætter jeg mig gerne ved køkkenbordet for at skrive dagbog. Jeg bruger denne rolige stund til at beskrive nattens drømme, trække orakel kort og reflektere over dagen som er ved at begynde.

Det giver mig en større afklaring og forbereder mig på at træde ind i det kreative rum, hvorfra mine drømme kan folde sig ud.

Jeg tror på at vi bliver påvirket af solen, månen og planeternes bevægelse over himmelrummet. Når vi kender til deres energier, vil vi i højere grad kunne følge med strømmen og skabe større overflod og glæde. Vi vil også bedre kunne forstå meningen med de oplevelser vi gennemlever.

Du vil i denne kalender kunne få et overblik over august måneds Clairoskopiske energier.

Prisen er 130,- kr.

Det her får du:

En kalender på 100 sider med dagbogssider for alle månedens dage. Hvor du kan læse om de generelle tendenser og temaer, om planeterne, månerne og de særlige lykkedage og hvad det vil betyde for dig gennem hele august måned.

Clairoskopiske læsninger for de 12 soltegn. Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) samt teksten til din ascendant og det tegn din måne står i.

Bonus for hvert soltegn: tarotkort for august måneds fokusområder.

Den 8. august træder vi kollektivt gennem the Lionsgate portalen. Læs mere i kalenderen om hvad det vil komme til at betyde og hvad du kan bruge det til.

Jeg har også valgt at trække et orakel kort for hver uge. Du vil derfor hver søndag kunne finde ugens kortlæsning.

Endelig vil du få et større indblik i tegnet Løvens energi og hvad du kan bruge denne energi til i dit eget liv.

Jeg har skabt nogle øvelser du kan bruge for at komme i dybere kontakt med Løvens power. Du får en ny opgave hver søndag, men du vælger selv hvordan og hvornår du vil arbejde med dem.

Selvom det selvfølgelig er Løvens måned, vil vi alle kunne få glæde af Løvens storsind og lysende kreativitet.

Kalenderen sendes til dig i et interaktivt pdf-format, hvilket betyder at du kan navigere rundt i dokumentet, som på en hjemmeside.

Hvis du har en iPad kan du hente dokumentet ind i note-app, hvor du har mulighed for at skrive i dokumentet med en styluspen.

Du kan printe dokumentet ud og bruge den som en fysisk kalender.

Men du kan selvfølgelig også bare åbne den som et pdf-dokument og læse det på din computer.

*Med min interesse for blandt andet astrologi, har jeg skabt et system, jeg kalder Clairoskopet, hvor jeg kombinerer horoskopet med de clairvoyante budskaber. Det er dette system jeg tager udgangspunkt i, gennem denne kalender.

Køb Kalenderen her:

Kategorier:

Ret Underviser

Kirstine Nielsen Kirstine Nielsen Forfatter

Kunstner, clairvoyant medie, healer og formidler.

Clairoskopisk Kalender – August 2023

Kr.130.00

Denne hjemmeside sætter cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du brugen af disse.  Læs mere

Scroll to Top