Ugens Clairoskoper

Ugens Clairoskoper

Du har nu mulighed for at læse dit ugentlige Clairoskop herunder.

Clairoskopiske læsninger for uge 39 – 2021

Disse generelle clairoskopiske læsninger tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter. Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra mandag d. 27. september til søndag d. 3. oktober.

Som bonus planet, trak jeg kortet Pluto, som er i retrograd indtil d. 6. oktober. Pluto står for pludselige forandringer og genfødsel. Når Pluto er i retrograd, vil du kunne opleve at disse omvæltninger, sker mere på det indre plan end på det ydre. Der er en form for selvransagelse og da den står i Stenbukken er temaet lederskab og arbejdsliv. Herunder kan du læse, hvad det betyder for dig.

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) samt teksten til din ascendant og det tegn din måne står i.

Det er generelle læsninger, så må du mærke efter hvad der giver genklang i dit hjerte og give slip på det som ikke giver mening.

Jeg har i denne uge valgt at supplere med mine egne kort fra sættet ”Avantislegenderne” læs mere om sættet her på min hjemmeside.

Du kan bestille en personlig læsning ved at sende mig en besked.

Vædder

Der vil i den kommende uge være fokus på arbejde og arbejdsdisciplin. Det kan være du er ved at finde en rytme, eller du ønsker at finde en rytme. Måske har du gennem de sidste mange år, arbejdet med dine skyggesider. Måske har du fulgt kurser eller studeret selvudvikling. Det kan have været et intenst arbejde, hvor du har pillet et lag af, ad gangen. Men det ser nu ud til at du føler dig parat til at træde frem som dig selv. Måske har du nogle ideer som du gerne vil virkeliggøre og her kommer så det næste arbejde, at finde en form, hvorfra du kan udtrykke din inderste essens til omverden.

Jupiter er med dig i denne uge og giver dig den power du har brug for.

Det kan være, du vil opleve nogle udfordringer i forbindelse med din partner. Måske har I behov for at genfinde hinanden. Måske skal du huske at fortælle om dine behov.

Pluto hjælper dig med at finde gennem den indre labyrint af lavt selvværd, som forhindrer dig i at leve dit drømmeliv. Hvad drømmer du om at leve af? Brug lidt tid sammen med Pluto og genfind din kerne.

Dit kort: ”Gnomerne” Når Gnomerne kommer ind i dit liv, beder de dig om at finde plads til latter og glæde. Du kan bruge humoren til at løfte din energi.

Dit budskab: Giv slip på ønsket om at kontrollere udfaldet af en bestemt situation. Jo mere du kan give slip jo lettere vil du komme igennem.

Humor

Tyr

Som regn på en tør jord, har du nu mulighed for at opleve mere ro og stabilitet samt glæde især i dine relationer til dine nærmeste. Brug tiden til at bringe lys ind i dine relationer, for det ser nemlig også ud til, at der vil være fokus på dit arbejdsliv. Arbejdsliv kan forstås, som den tid du bruger på at formidle din indre essens. Hvor meget tid bruger du nu? Forsvinder din tid for fingrene af dig? Hvad kan du gøre for at finde tilbage til det sted i dig? Jupiter vil kunne hjælpe dig med at finde de svar, som vil give mening for dig, så brug lidt tid i Jupiters selskab i denne uge. Så selv om det ser ud til at blive en travl uge, vil du også kunne opleve at komme tættere på dig selv og dine nærmeste.

Plutos energi vil i denne uge sende dig ud i universet. Disse rejser vil kunne give dig ny inspiration til dit arbejde. Vær åben for de budskaber som kommer til dig i løbet af ugen.

Dit kort: ”Portalerne” Dette kort bringer fornyelse og transformation med sig. Er du parat til at træde igennem?

Dit budskab: Du får nu mulighed for at styrke dine evner til at manifestere, læg mærke til hvad du virkeligt ønsker dig og det vil komme til dig.

Overgange og passager

Tvilling

Det ser ud til at du er ved at indstille dig på hyggesæsonen, at sidde inde i den varme stue og fordybe dig i kreative sysler eller læse gode bøger. Men det ser også ud til, at du vil kunne opleve et vendepunkt i løbet af ugen. Temaet handler om at bringe mere glæde og dynamik ind i dit arbejdsliv. Arbejdsliv kan forstås, som den tid du bruger på at formidle din indre essens. Kan du mærke din indre passion?

Hvis det lykkes dig at få kontakt med denne indre ild, vil Jupiters energi kunne iværksætte en bølge af glædelige begivenheder, der kan bringe dine ideer ud i verden.

Pluto har fokus på alt det som foregår i det dybe indre. Skyggerne, følelserne og alt hvad de gør ved os. Jeg oplever at du har mulighed for enten at finde en kanal hvorigennem du kan formidle den visdom du har opnået efter din rejse til dette dybe sted. Eller også får du en slags fakkel som hjælper dig med at bringe lys ned til disse områder. Men på sigt vil dette også kunne formidles til smukke og dybe indsigter.

Dit kort: ”De Grønne Alfer” De Grønne Alfers energi kan være meget fin og næsten usynlig. Det handler om at være opmærksom på et helt særligt plan. Men når du først begynder at lægge mærke til det vibrerende grønne lys som omgiver dem, er det næsten sikkert, du er på sporet af en kæmpe skat.

Dit budskab: Lykke og fryd. Du er meget rig og velstand vil blive ved med at strømme ind i dit liv.

Åbenbaringer

Krebs

Der vil, i denne uge være stor fokus på dit Harachakra, som er placeret under dit navleområde. Blandt emnerne som dette chakra bringer op, er fødsler, kreativitet, healing, moderskab. Mærk efter om nogle af disse emner giver mening for dig. Det er altid en god ide at finde tid til at bruge dine hænder til kreativitet. Jeg ser kreativiteten som healende energi, der strømmer gennem kroppen og ud gennem hænderne. Når den strømmer frit, vil det kunne mærkes i alt hvad du beskæftiger dig med. Det kan være madlavning, kreative værker, healing og den mærkes i dit nærvær.

Ugen har også en mere alvorlig side. Det ser ud at der vil være fokus på begreberne tryghed og pligter. Hvor du før havde brug for at føle dig tryg, vil du nu begynde at mærke en større åbenhed mod nye horisonter og hvor du før følte dig forpligtet af bestemte mønstre, vil du blive bevidst om dine indre behov. Det kan være, at det vil føles lidt som om du svinger mellem tryghed og pligter, men det er ikke en permanent tilstand og snart vil du opleve at finde en helt ny balance.

Det kan være du oplever en følelse af at kunne tage ansvar fra et helt nyt sted. Pluto hjælper dig med at tage lederskab i forhold til din relationer. Det kan lyde lidt overfladisk, at det er vigtigt at mærke efter inde i dig selv, hvad du har behov for, men det er ikke desto mindre det, som er på spil.

Dit kort: ”Den Røde Drage” dette kort betyder, at tage lederskab. men det er denne form for lederskab, som er drevet af passion, ild og glæde. Mærk efter hvordan du kan lukke disse energier ind i dit liv.

Dit budskab: Hav tillid til at dine ideer vil bære frugt og at passionen vil guide dig.

Passion

Løve

Det ser ud til at efterårsenergien er ved at snige sig ind. Det ser i hvert fald ud til, du vil kunne opleve en følelse af redebyggeri. Måske er du ved at indrette et rum, hvorfra du kan sidde og meditere eller også har du allerede fundet det og er begyndt at trække dig tilbage dertil. Hvis ikke, vil det være en god ide at skabe sådan et sted, da Mars i denne uge kan bringe heftige energier ind i din sfære. Især omkring området omkring kommunikation. Så et rum hvorfra du kan finde ro og plads til meditativ hvile vil hjælpe dig meget.

Til gengæld ser det ud til, at du vil kunne opleve nogle harmoniske dage med din partner, hvis der er en i dit liv. Det kan også være en samarbejdspartner. I vil trives i hinandens selskab og føle jer inspirerede.

Måske kender du som Løve, at alt som har med rutiner at gøre kan føles kedeligt? Men Pluto er med dig i denne uge, for at hjælpe dig med at genfinde nogle rutiner, som vil kunne løfte din energi. Brug lidt tid i Plutos selskab til at finde, hvilke rutiner det drejer sig om.

Dit kort: ”Dronningen” Dette kort minder meget om kortet ”Kejserinden” i Tarot. Det handler om nydelse men også modenhed.

Dit budskab: Du har nogle meget fine healerevner og kan bruge dem på at hjælpe andre. Healingen går begge veje jo mere du healer andre jo mere healer du dig selv.

Modning

Jomfru

Hver fugl synger med sit næb. Det er nu tid til at du anerkender din egen unikke stemme.

”One of these mornings
You gonna rise up singin’
Yes, you’ll spread your wings
And you’ll take to the sky
Mm, but ’til that morning
There is nothin’ can harm you
Yes, with daddy and mommy standin’ by” 

Fra “Summertime” af: Gershwin Ira / Gershwin George / Heyward Du Bose.

Føl trygheden fra sangen og mærk hvor meget styrke du har.

Du vil i denne uge have mulighed for at mærke ind i hvad der er dine sande værdier og det ser ud til at du vil kunne genfinde en følelse af at have fundet hjem.

Pluto vil hjælpe dig med at genfinde den ægte sprudlende glæde. Den som strømmer frit og bringer solskin ind i dit og andre menneskers liv. Hvis du er ved at ”drukne” i pligter kan det være en god ide at sidde i Plutos energi og mærke hvordan du genfinder glæden.

Dit kort: ”Mor Hulda” For mig er Mor Hulda også Moder Jord. Den kærlige energi som forsyner alle med alt hvad vi har brug for. Men som i det grønlandske eventyr om Havets moder:

“Havets moder døjede med inuitternes misgerninger på bopladsen og samlede som straf alle fangstdyrene i sin iltre hårpragt på bunden af havet. Da “Den blinde” kom derned for at råde bod, redte han hendes hår, samlede smudset i en bunke og kastede det herefter bort.

I samme øjeblik blev det alt sammen levende, og der var bjørn, ræv, klapmyds, remmesæl, fjordsæl, sortside, spraglet sæl, hvalros, narhval og alle slags fugle.” fra hjemmesiden visitgreenland.com

Har vi alle en forpligtelse til at ære hende og beskytte hende og dermed os selv.

Dit budskab: Overflod. Som et bugnende æbletræ, vil gaverne strømme til dig nu, vær parat til at tage imod. Det kan være som små lykketræf eller gevinster.

Moder jord

Vægt

Det ser ud til at ugen byder på op til flere skønne overraskelser, hvor der også synes at være mere plads til glæde. Men Mars vil gerne have, du bliver bedre til at passe på dig selv. Start med en enkelt ting og brug lidt af din stærke vilje til at få den gennemført. Det kan være forskelligt fra person til person, for nogle kan det være mere motion, for andre mere frisk luft, et rum til meditation eller noget andet. Mærk selv efter.

Da Jupiter i denne uge vil hjælpe dig med at finde mere glæde, vil det føles som om du får mere energi. Derfor vil disse selvkærlige tiltag opleves mere enkle at indføre i din dagligdag.

Pluto vil for dig i denne uge, bringe dig tættere på det sted, inde i dig, hvor du har kontakt med dit højere selv og dine dybeste sandheder. Det vil kunne føles som om, du er ved at finde hjem.

Måske har du haft en dyb længsel, følt dig afskåret, men nu vil det føles som om, du bliver genforenet med de sider i dig selv, med det guddommelige i dig. Giv det plads til at udfolde sig.

Dit kort: ”Lykkedragerne” Dette kort handler om de kærlige væsner, vi alle er omgivet af. Det kan være helt fysisk, i form af et kæledyr, men det kan også være dine kraftdyr, som er hos dig lige nu. Mærk deres energi og føl deres styrke.

Dit budskab: En lykkedrage er tegn på at du snart får nogle gode oplevelser og nogle fantastiske overraskelser. Altid med glæde og humor.

leg og bevægelse

Skorpion

I denne uge vil det være en god ide at finde ind til det sted i dig, hvorfra din guddommelige juvel stråler. Venus kan hjælpe dig med at finde forbindelsen. Måske vil du opleve at dine sanser intensiveres. Det kan være alle dine sanser, giv dig selv plads til nydelse. Dette er også vigtigt fordi dine klarsanser er ved at udvikle sig. Du vil kunne opleve at være mere sensitiv. Måske lægger du mærke til, hvor meget du bliver påvirket af alle dem, du er i kontakt med.

Mens jeg skriver dette, klør det i min hovedbund. Jeg ser det som et tegn på at der er hul igennem nu og jeg fornemmer, hvordan du ved at give plads til fordybelse vil kunne ”downloade” smukke visioner og budskaber. Jupiter kan hjælpe dig med at finde ind i den meditative tilstand. Det er ikke utænkeligt, at du vil kunne føle dig løftet efter at have været i forbindelse med Jupiter. En følelse som du ikke kan lade være med at bringe videre ud i dit netværk.

Plutos energi har fokus på kommunikation og jeg fornemmer, at det især drejer sig om din klarhørelse. Du vil kunne opleve din klarhørelse gennem lyde og musik, ord, tale og hyletoner.
Du vil kunne høre en klar stemme som kalder dit navn. Eller gennem bankelyde samt klokkelyde
Du vil også kunne få beskeder gennem sange som dukker op i radioen eller i drømme.
Jeg havde engang sat min iPhone til bilens musikanlæg, da jeg skulle ud på en længere tur. Men anlægget opførte sig underligt. Det blev ved med at gentage melodien ”Little red Corvette” (baby you’re much too fast) af musikeren Prince. Derfor slog det mig, at det kunne være et budskab til mig. Og ganske rigtigt, der var fartkontrol på vejen. Jeg kunne derfor takke Prince og englene for ikke at blive blitzet.
Du kan kende forskel på om beskederne kommer fra dit åndeteam eller fra dit ego. Er den indre stemme, mild og blid, er det fra dit åndeteam. Også selvom budskabet er alvorligt. Hvis stemmen er vrængende, er det oftest din egostemme.

Dit kort: ”Den Blå Slange” Jeg elsker dette kort som bringer dyb ro og visdom til dig.

Dit budskab: Budskabet er fred, mærk det helt inde i dit hjerte. Mærk med dit åndedrag din styrke til at skabe fred, i dig selv og i verdenen omkring dig.

Fred

Skytte

Dit liv vil i den nærmeste fremtid bringe mere fryd og større glæde. Som om der kommer en helt ny lethed. Ikke fordi alting med et trylleslag bliver lettere, men fordi du har givet slip på en byrde som ikke længere tjener dig. Måske vil du ikke være bevidst om denne forvandling. Men prøv at lægge mærke til din energi i de kommende dage. Du vil også føle at du får mere energi og at du får positiv respons på det, som du deler med din omverden.

Det ser dog ud til at du vil få ualmindeligt travlt i næste uge. Måske har du lidt for mange jern i ilden? Men det ser også ud til at du har mere power, så hvis du kan overskue alle dine projekter, kan du klare dem. Men hvis du føler at du bliver tynget, kan det være en god ide opprioritere de vigtigste ting og lægge de andre ting på hylden, for en stund.

Pluto hjælper dig med at tage lederskab i forhold værdier. Hvad betyder de for dig. Det ser ud til at du kommer til at opleve et løft i din evne til at manifestere.

Dit kort: ”Havfolkene” Havet er et symbol på vores følelser og havfolkene, formår at bringe følelserne op til overfladen, hvor de kan blive analyseret og dermed forstået. Når dette kort kommer ind i dit liv, er du parat til større velvære som følger efter et godt indre arbejde.

Dit budskab: Dine byrder bliver lettede og du vil nu finde større velvære. Læg mærke til dine drømme. De kan netop nu bringe nye budskaber til dig, som kan bringe dig tættere på dine ønsker.

Psykologiske dybder

Stenbuk

Det kan være du får et ægteskabstilbud i denne uge. Måske helt konkret, men det kan også være på et dybt spirituelt plan. Du og din partner kan finde sammen på en helt ny måde, eller du vil kunne opleve at der falder en ro over dig, som når det bedste fra den maskuline og det bedste fra det feminine smelter sammen i en helhed, som Yin og Yang. Det vil bringe dig en følelse af at være nyforelsket.

Det vil være en god følelse at bringe med ud i verden, hvor du vil kunne komme til at opleve at skulle skabe et nyt ståsted i forhold til dit arbejde. Ordet som kommer til mig, er grundighed. Men den står og vakler, så måske ligger der et budskab, i at være særligt opmærksom på dit arbejde og på det fundament du bygger.

Måske vanskeligøres dette af, at du i denne uge ser ud til ofte at befinde dig i det forelskede dagdrømmeland.

Pluto bringer dig mulighed for at forstå dig selv fra et helt nyt sted. Jeg oplever det som en slags Fugl Fønix energi. Du træder ud af asken, fin og strålende.

Dit kort: ”Mørkets Vogter” Når dette kort kommer frem, kan det være en god ide at se på, hvor meget tid du bruger på teknologi. Husker du at give dig selv pauser?

Dit budskab: Hvis du er i tvivl om hvilken vej du skal gå, så spørg dig selv hvad konsekvenserne af dine handlinger er. Hvis de på nogen måde kan skade et andet levende væsen, så overvej, om der findes et alternativ.

Teknologi

Vandmand

I denne uge vil der være fokus på begreberne arbejdsliv og fritid. Måske får du mulighed for at tænke på hvad det virkeligt betyder for dig. Hvad betyder et arbejde? Hvad betyder det at kunne holde fri?

Det kan være disse tanker sætter dig ud på en indre rejse som bringer nye indsigter med sig.

Det ser også ud til, at du vil få op til flere tilbedere. Hvis dette ikke helt stemmer overens med dit verdensbillede, kan det betyde, at du med din udstråling, vil virke mere tiltrækkende end du plejer og dermed vil opdage at få positive tilkendegivelser fra din omverden.

I denne uge vil Pluto arbejde med dig og hjælpe dig med at finde hjem i din spiritualitet. Det ser ud til at blive det, som fylder mest i løbet af ugen. Vi er på vej ind i Allehelgens måneden, hvor gardinet eller forhænget til den anden verden bliver tyndere. Find tid til at skabe kontakt med dit åndeteam, som vil bringe dig store glæder og smukke oplevelser. De er fyldt med kærlighed til os.

Dit kort: ”Malstrømmen” Kortet gør os opmærksomme på, hvor vigtigt det er, at kunne være til stede i nuet.

Dit budskab: Man glemmer nogle gange livets skønhed gennem travlhed og daglig trummerum. Men du får nu en enestående mulighed for at se hvor smukt livet er. Det kan være du får mulighed for at tage på ferie eller du får noget at fejre.

Fortabthed

Fisk

Det ser ud til, at der er sket noget i dit liv som bringer helt nye indsigter med sig. Din udstråling synes at favne hele verden. Det gør dig mere attraktiv, men det bringer dig også en ny følelse af frihed.

Det kan være, at der i løbet af ugen vil ske en begivenhed, som sætter lys på dine skygger. Det kan være uhensigtsmæssige reaktioner eller overreaktioner. Vær kærlig ved dig selv, hvis det opstår. Vid at jo mere mod du har på at se det øjnene, jo mere ”awsome” (fantastisk og lysende) bliver du.

Med Jupiters energi, vil kunne opleve at finde et rum i dig selv med større klarhed. Der giver dig ro til at takle de udfordringer, du står overfor og hjælper dig med at holde jordforbindelsen.

Pluto bringer dig en usædvanlig gave i denne uge. Det er en gave, som du måske har ledt efter længe.

Når jeg tuner ind på energien, ser jeg humor og charme. Det ser ud som om, du hviler i dig selv på en helt ny måde. Jeg fik sætningen ”at stå i verden.”

Dit kort: ”Gobelinerne” Hvis du føler du har brug for at blive balanceret i din energi. Kan du overveje at lave Qi gong øvelser eller lignende. De vil være til at finde på YouTube blandt andet, hvis du ikke er bekendt med dem.

Dit budskab: Er der noget i dit liv du gerne vil forandre? Du får nu styrken til at bryde igennem den mur af modstand du har oplevet og opnå succes.

Handling og kropsbevidsthed

Herunder finder du arkivet for tidligere clairoskoper:

Klik på dokumentet og benyt pilene til af finde frem til dit sol-, måne- og ascendant-tegn.

Clairoskopiske-laesninger-for-uge-38-2021

Clairoskopiske-laesninger-for-uge-37-2021

Clairoskopiske-laesninger-for-uge-36-2021