Min butik

Hver gang jeg får en bestilling på et tingeltangelværk, tuner jeg ind på dig eller din kære og finder derpå de sten, farver, symboler og figurer som løfter vibrationen og sender ønskerne ud i universet.  Det kan være mere kærlighed, velstand, overflod, glæde, mere slank, frugtbarhed, glæde, et liv fyldt med eventyr…

Personlig drømmeparaply med lykkesymboler

Pris 1200,- kr.

Ønskestreng med Charoit for spirituel beskyttelse.

Det er en vild tid med massiv transformation. Stenen Charoit er kommet til mig over flere omgange og da jeg fandt den i min lokale stenbutik sammen med disse skønne delfiner fik jeg ideen til denne ønskestreng.

I strengen finder du Charoit som bringer dig power til at stå ved dig selv, som et spirituelt væsen. Avanturin bringer healing og nye eventyr og rosakvartsen bringer fred til dit hjerte.

De to delfiner symboliserer styrken ved at give sig hen til dine følelser og til din naturlige kreativitet.

pris 450,- kr.
Ønskestreng med Charoit.

Eventyr og orakelkort.

Dette sæt er skabt på et ønske om at verden bliver fyldt med eventyr og kærlighed.

Det kan læses som et samlet eventyr og bruges som orakel kort, hvert kort har en tilhørende tekst og budskab.

Pris 230,- kr (inklusiv porto) Kan bestilles ved at sende en mail

Følg med i eventyret på min youtubekanal

En katastrofe splittede engang verdenen i fire dele 

Sådan at nogle mennesker nu bor i den privilegerede første verden. Lysvæsenerne hører til i den anden verden. De mennesker som bor i den tredje verden, lever i dyb fattigdom. Endelig er der den fjerde verden, hvor oprindelige folkeslag forsøger at leve i pagt med naturen. 

En profeti fortæller at: Når mennesket genfinder eventyrerne og begynder at dele dem, vil verden atter blive samlet i én og alle vil leve i fred og overflod.

Væsnerne som udgør hovedfigurerne i dette spil, bor i den anden verden også kaldet Avantis. 

Blandt nisser, alfer, trolde og drager, begynder eventyret. Formålet med spillet er at finde svaret på spørgsmålet: Hvordan bliver verden hel igen?