Eventyr

Da jeg var barn, lånte jeg alle de eventyrbøger jeg kunne komme i nærheden. Jeg elskede at træde ind i den magiske verden, fyldt med drager, prinser, overnaturlige væsner og helte i alle udgaver.

Når jeg delte fortællingerne, digtede jeg videre på dem. Jeg kan stadig huske glæden ved at formidle dem og se ind i de nysgerrige øjne, på de børn som levede sig ind i mine historier.

Eventyrene er begyndt at komme op til overfladen igen og er parate til at blive delt…

Lykkedrager

Drager er kendt for at samle guld og andre rigdomme – Men nogle drager bringer lykke.  Drager og lykkedrager bor blandt skyerne i himlen – nogle gange ser man dem som skyer.   Det er ikke alle der får en lykkedrage, men alle slægter har en lykkedrage, som gennem slægtens historie samler alle erfaringerne.  Erfaringerne er som guldskatte, der kan komme slægten til gode.  Er man helt speciel, får man tildelt sin helt egen lykkedrage og er man særlig heldig – får lykkedragen lov til at komme ned på jorden, i skikkelse af en hund eller en hest.  Lykkedrager kan blive meget gamle, men når man får tildelt sin helt egen lykkedrage, er de somregel meget unge.  De er drillende og krudtede og hjælper med at holde fokus på legen og glæden.  

You can never hurry a boiling potato – Konfucious – or someone I love deeply…