Lucky charms by Heartzen

Hver gang jeg får en bestilling på lucky charms, tuner jeg ind på dig eller din kære og finder derpå de sten, farver, symboler og figurer som løfter vibrationen og sender ønskerne ud i universet.  Det kan være mere kærlighed, velstand, overflod, glæde, mere slank, frugtbarhed, glæde, et liv fyldt med eventyr…

Hvis du ønsker dig at bestille noget her fra siden, så send mig en mail

Personlig drømmeparaply med lykkesymboler

Med denne paraply sender jeg de bedste ønsker og tuner ind på de symboler som passer lige netop til dig.

Den bliver lavet personligt til dig eller til den som du har i tankerne.

1200,- kr.

Ønskestreng med Charoit for spirituel beskyttelse.

Det er en vild tid med massiv transformation. Stenen Charoit er kommet til mig over flere omgange og da jeg fandt den i min lokale stenbutik sammen med disse skønne delfiner fik jeg ideen til denne ønskestreng.

I strengen finder du Charoit som bringer dig power til at stå ved dig selv, som et spirituelt væsen. Avanturin bringer healing og nye eventyr og rosakvartsen bringer fred til dit hjerte.

De to delfiner symboliserer styrken ved at give sig hen til dine følelser og til din naturlige kreativitet.

350,- kr.

Denne hjemmeside sætter cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du brugen af disse.  Læs mere

Scroll to Top