Clairoskoper

Få lagt dit Clairoskop og få indblik i dine karmiske og spirituelle, styrker og udfordringer. Dit kærlighedsliv og dine følelsesmæssige relationer. 

Jeg tilbyder et Fødsels-Clairoskop, et Livstema-Clairoskop, et Her og Nu-Clairoskop samt et Healings-Clairoskop.

Fødsels-Clairoskop

Et Fødsels-Clairoskop er dit horoskop læst med clairvoyance og kort. Små horoskopiske fortællinger fra dit fødselstidspunkt.

Jeg kommer ind på dine vigtigste temaer samt på spørgsmålene: Hvad er dit livsformål, din spirituelle rejse og dine største udfordringer?

Jeg søger svarerne ved at tune clairvoyant ind på planeterne og de andre punkter som viser sig i dit fødselshoroskop.

Det er derfor ikke et horoskop, men et Clairoskop.

Foruden en privat konsultation (på Telefon, Skype, Messenger eller FaceTime) af en times varighed, får du dit personlige håndskrevne Clairoskop som PDF samt dit fødselshoroskop.

Send mig en mail med fødselsdato, tidspunkt og sted.

Prisen er 1200,- kr.

Clairoskop ……. hvor smukt et ord.
 
Sikke en skøn kombi. Vejledt at stjerner, måner og planeters budskaber og ikke mindst egne clairvoyante indsigter, kigger Kirstine dybt i din sjæl, din fortid, nutid og fremtid, din personlighed, din styrke og dine svage sider.
Nænsomt lægger hun kortene på bordet og serverer med stor omsorg og kærlighed dybe sandheder for dig. Hendes egen begejstring for denne kombination skinner tydeligt igennem og måske netop derfor bliver læsningen så inderlig, informativ og progressiv i forhold til din egen forståelse af dig selv og din livsmission. At få lagt sit clairoskop hos Kirstine Nielsen, Heartzen, vil give dig en hjælpende hånd til at forstå dig selv og finde retning i livet. Jeg kan på det varmeste anbefale Kirstine
 
Birgitte Kloster

Livstema-Clairoskop

Med et Livstema-Clairoskop stiller jeg ind på dig ved hjælp af planeter, kort, og charms. Jeg bruger et Clairoskop-board (se billede og video) til at få indblik i de vigtigste temaer for dig. Jeg kommer ind på dit kærlighedsliv, dit livskald, dine udfordringer og dine gaver og talenter. Foruden en privat konsultation (på Telefon, Skype, Messenger eller FaceTime) af en times varighed, får du billeder af dit Clairoskop-board samt af de kort, der blev trukket undervejs.

Prisen er 600,- kr. 

Her og Nu-Clairoskop

Med et Her og Nu-Clairoskop kan du få svar på et enkelt spørgsmål. Hvis du f.eks. står overfor at skulle tage en stor beslutning, vil jeg tune ind på energierne omkring beslutningen og guide dig bedst muligt. Foruden en privat konsultation (på Telefon, Skype, Messenger eller FaceTime) på 20 minutter får du billeder af dit Clairoskop-board samt af de kort, der blev trukket undervejs.

Prisen er 200,- kr. 

Healings-Clairoskop

Med et healings-Clairoskop lægger jeg sten og krystaller op i et Clairoskop-board for at forstærke de healende energier (se billede og video).

Når vi har aftalt et tidspunkt, tuner jeg ind på dig og sender healing. Derpå har du mulighed for at kontakte mig og modtage feedback.

Prisen er 400,- kr.

(Jeg foretager også ansigt til ansigt konsultationer, kontakt mig for at aftale nærmere)

Healing og clairvoyance kan ikke træde i stedet for professionel behandling, men jeg tilbyder en form for afklaring, der kan hjælpe dig videre. Jeg ser det som en form for energiarbejde, hvor jeg i samarbejde med dig og dine guider, løfter din energi.

Lyder det spændende? Send mig en mail kirstine@heartzen.dk

Derpå kontakter jeg dig for nærmere aftale.

Kirstine Nielsen:

Cand. phil. Kommunikation

Clairvoyant Medie Healer og Clairvoyant vejleder ved Judy Rasmussen

Englehealer ved Kurt Rasmussen

Krystalhealer ved Tina Jensen 

Certified Angel Card Reder ved Doreen Virtue og Radleigh Valentine

Onlineuddannelse i Familieopstilling og Systemisk Opstilling (ISFO)

Diplom i Journal Therapy, Center of Excellence