Clairoskop

Clairoskop – Dit horoskop læst læst med clairvoyance og kort. Horoskopiske fortællinger fra dit fødselstidspunkt. Hvad er dit livsformål, din spirituelle rejse og dine største udfordringer?

Få lagt dit Clairoskop og få indblik i dine karmiske og spirituelle, styrker og udfordringer. Dit kærlighedsliv og dine følelsesmæssige relationer.

Et Clairoskop er dit horoskop læst læst med clairvoyance og kort.

Jeg søger svarerne ved at tune clairvoyant ind på planeterne og de andre punkter som viser sig i dit fødselshoroskop. Det er derfor ikke et horoskop, men et Clairoskop. Foruden en privat konsultation (på Telefon, Skype, Messenger eller FaceTime) af en times varighed, får du dit personlige håndskrevne Clairoskop som PDF samt dit fødselshoroskop.

Lyder det spændende? Send mig en mail kirstine@heartzen.dk med dato, tidspunkt og sted. Derpå kontakter jeg dig for nærmere aftale.

Prisen er 1200,-

Clairoskop ……. hvor smukt et ord.
 
Sikke en skøn kombi. Vejledt at stjerner, måner og planeters budskaber og ikke mindst egne clairvoyante indsigter, kigger Kirstine dybt i din sjæl, din fortid, nutid og fremtid, din personlighed, din styrke og dine svage sider.
Nænsomt lægger hun kortene på bordet og serverer med stor omsorg og kærlighed dybe sandheder for dig. Hendes egen begejstring for denne kombination skinner tydeligt igennem og måske netop derfor bliver læsningen så inderlig, informativ og progressiv i forhold til din egen forståelse af dig selv og din livsmission. At få lagt sit clairoskop hos Kirstine Nielsen, Heartzen, vil give dig en hjælpende hånd til at forstå dig selv og finde retning i livet. Jeg kan på det varmeste anbefale Kirstine
 
Birgitte Kloster

Cand. phil. Kommunikation

Clairvoyant Medie Healer og Clairvoyant vejleder ved Judy Rasmussen

Englehealer ved Kurt Rasmussen

Krystalhealer ved Tina Jensen 

Certified Angel Card Reder ved Doreen Virtue og Radleigh Valentine

Onlineuddannelse i Familieopstilling og Systemisk Opstilling (ISFO)

Diplom i Journal Therapy, Center of Exelence