Clairoskopiske læsninger for uge 49 – 2021

Jeg har besluttet at sende de gratis ugentlige clairoskoper på juleferie, da der så meget jeg gerne vil nå inden året slutter. Men jeg vil gerne benytte muligheden for at takke for alle jeres skønne kommentarer, som varmer, hver og en. <3

Jeg ønsker jer alle en glædelig jul og på snarligt gensyn.

Du er hjertelig velkommen til at gå på opdagelse her på min hjemmeside.

Nyd årets sidste generelle clairoskopiske læsninger, som igen tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter. Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra mandag d. 6. – søndag d. 12. december.

Som bonus planet, trak jeg kortet Neptun der i øjeblikket befinder sig i Fiskens tegn. Fiskens herskerplanet er netop Neptun, så det betyder at den sætter ekstra lys på din sensitivitet og dine følelser. Læs herunder hvad det betyder for dig.

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) samt teksten til din ascendant og det tegn din måne står i.

Da det er generelle læsninger, må du mærke efter hvad der giver genklang i dit hjerte og give slip på det som ikke giver mening.

Jeg har i denne uge valgt at supplere med kortsættet ”Magical Mermaids and Dolphins – oracle cards.” af Doreen Virtue. Havfruer og delfiner er havvæsner som hjælper os med at forstå vores sinds dybder og hjælper med at håndtere vores følelser.

Du kan læse mere om Clairoskoper her på min hjemmeside og bestille en personlig læsning ved at sende mig en besked.

Vædder

Der er sensitiv og så er der supersensitiv. Med Neptun i dit 12. hus som er huset for sensitivitet, vil du kunne opleve at din klarsanser får en ekstra dimension. Måske er du ved at lære dine klarsanser at kende? Måske er du begyndt at føle dig mere tryg med din klarfølelse? Det kan være at du nu er parat til at åbne dine andre klarsanser yderligere, eller lade dem træde stærkere frem. Mens jeg skriver dette, kan jeg fornemme en svag duft af cigar. For mig betyder det at min mormor er her ved min side og jeg kan mærke hendes kærlighed. Du kan selv, mens du læser denne tekst, prøve at mærke efter om der kommer et tegn til dig? Vær opmærksom på alle dine sanser.

Budskabet til dig, er at give dig selv lov til at udvikle og stole på dine sanser. Det kan være en god ide i processen at skabe plads til selvforkælelse og til at genfinde din energi. Det kan være gennem sensuelle bade, musik eller at forbinde dig med naturen. Det vil ruste dig til at stå i din egen energi.

Jupiter er på din side og du vil kunne opleve at du får mere energi. Som om du har adgang til en utømmelig kilde.

Det ser også ud til, at du får mod til at træde ned i dine dybeste lag, hvor du har mulighed for at opdage nogle skjulte skatte. Det kan være nye erkendelser. Men det kan også være nye ideer.

Endelig ser det ud til, at du får skabt et bedre arbejdsmiljø. Det kan være helt konkret, men det kan også være dybt i dit indre. Som om du finder ind til et sted med større arbejdsglæde og nydelse.

Dit kort: Healing Heart.

Du er en stor healer. Det er ikke utænkeligt, at du kan bruge denne uges energi på at finde nogle nye metoder til healing af både dig selv og andre. Metoder som giver et større flow og løfter energien.

I den tilhørende tekstbog skriver forfatteren:

“Heaven wishes to support your healing work completely. If you’d like to further your education, work in a healing center, or increase your income, just ask… and then be open to receiving.”

Tyr

Der er fokus på leg og arbejde for dig i denne uge. Hvis du føler dig overbebyrdet med arbejde er det endnu mere vigtigt at stoppe op og mærke efter, hvad der virkeligt betyder noget for dig. Neptun befinder sig i dit 11. hus for venner, din Tribe eller for menneskeheden. Det er godt at ville give verden den bedste version af dig selv. Men husk at give det bedste til dig selv også. Også selvom du synes du har for travlt.

Med Mars i dit 7. hus kan det være du føler, at du løber panden mod muren i forhold til dine relationer. Men det kan også være du oplever mere energi, power og passion. Energien går begge veje.

Venus vil hjælpe dig med at geare ned og det ser ud til at du vil kunne opleve at få op til flere berigende samtaler med dem du elsker. Så selvom der vil være travlhed, ser det også ud til at du får en fantastisk uge med masser engleenergi omkring dig.

Dit kort: Friendship.

Venner er engle og engle er venner. Brug dit netværk. Måske vil de bringe dig positive overraskelser i løbet af ugen. Måske får du tak for alt det du har gjort for dem?

Men det kan også være at I får nogle skønne stunder sammen.

Har du en ven du ikke har talt med længe, så send en hilsen. Det varmer altid.

Budskabet fra kortbogen er, at det er vigtigt at afsætte tid til leg, især når du har travlt. Da det giver et energiboost at fordybe sig kreativt.

Tvilling

Da jeg skulle i gang med at skrive din tekst begyndte min venstre hånd at klø. Man siger at når højre hånd klør vil man modtage penge og når venstre hånd klør vil man skulle betale penge. Men jeg oplever ofte, at når min højre hånd klør, så er det fordi jeg har modtaget en større sum penge, som jeg derefter kan bruge. Men jeg fornemmer også, at der er et budskab omkring dit arbejde og balancen mellem det du giver og det du modtager. Med Neptun i dit 10. hus vil temaet kunne være at finde en mere harmonisk balance i forhold til dit arbejde. Det kan være at anerkende din følsomhed og finde veje hvorpå du kan bringe dine kvaliteter frem uden at give køb på dine værdier.

Men det ser også ud til, at du vil kunne opleve at få en uge, hvor du kan puste lidt ud efter en lang periode med transformation. Du har måske været helt tilbage til din fortid, eller til dine tidligere liv. Men nu føles det som du er ved at komme hjem.

Måske føles det som om, du har fået helt nye øjne og verden ser helt forandret ud. Men det kan også være at du finder dig selv i midten af en konflikt. Det ser ud til, at det ikke handler om dig, men om mennesker som er i din omgangskreds. Du kan hjælpe ved at trække dig fra konflikten og genfinde din egen power og din egen kærlighedsforbindelse.

Dit kort: Divine Magic

Du har adgang til den smukkeste energi. Dette er teksten som står i den medfølgende tekstbog:

“The Divine Magic card indicates that a spiritual gateway has opened for you. At such times, your ability to manifest is heightened. Use this time to focus upon your desires. If you’re unsure what you truly want, ask for divine guidance through prayer, meditation, or ritual.”

Du kan eventuelt trække et kort til dig selv for at få yderligere lys på, hvad der er på vej til dig.

Krebs

At tænke langt og filosofere over livet er blandt de energier du vil befinde dig i her i løbet af ugen, under indflydelse af Neptun. Men det kan være, at du kommer til at tænke alt for langt og glemmer at være til stede i nuet og mærke din egen krop. Måske har du brug for at mærke, hvor stærk du i virkeligheden er? Det kan være at du vil opleve, at det store tema for dig i denne uge, er at du bliver opmærksom på og bedre til at stå ved dig selv.

Det kan være at du vil opleve, at du bliver hurtigere træt? Du vil kunne løfte din energi ved at beskæftige dig med det som bringer dig glæde.

Endelig ser det ud til, at du vil kunne blive forelsket i løbet af ugen. Det føles som en stor og overvældende kærlighed. Det kan være du bliver forelsket i din partner igen. Hvis du er single og er parat til kærlighed, kan det også være du møder en stor kærlighed her i løbet af ugen. Men det kan også være at du bare forelsker dig i livet. Som i sangen: Feeling Good. ”It’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new life for me And I’m feeling good.”

Dit kort: Tranquility.

Som du kan se på billedet, foreslår kortet at du tager et karbad. Men mindre kan også gøre det. Du kan bruge salt som hjælper med at bringe dit energisystem til ro.

Til kortet skriver forfatteren:

“Burn a white candle near your bathtub. As you look at the flickering light, think about what you want. The white candlelight amplifies your thoughts and feelings, so think about your desires and not your fears. Let the saltwater wash away any doubts that could block your manifestation. Ask the candle to illuminate your mind with faith and positive expectations. Enjoy this relaxation time and have faith that your prayers have been heard and are being answered.”

Løve

Med Neptun I dit 8. hus ser det ud til at du kunne opleve at få styrket din intuition. Som om du kan se et lag dybere. Måske vil du opleve, eller blive opmærksom på at du kan læse tanker. Det kan også være du begynder at finde en større ro omkring dig selv og dine egne skyggesider. Måske har du arbejdet med skygger i mange år? Måske kender du til at havne i en slags skyggekarussel? Hvor du genkender dine egne skygger, hver gang du oplever en konfrontation? Det er et godt arbejde og det vil blive anderkendt, men det er også vigtigt, at du mærker din egen power, skønhed, og ynde og står ved dig selv. At være assertiv, altså at sætte grænser for dig selv.

Jeg fornemmer, at du vil kunne bruge noget af ugen på at skabe orden omkring dig. Det kan være du beslutter dig for at få orden på et helt rum? Men det kan også bare være i rodeskuffen.

Jeg har en oplevelse af, at du er i gang med et større arbejde med at finde din plads i dit familiesystem. Måske har du uafklarede familiekonflikter? Eller måske er du havnet i en uafklaret familiekonflikt? Som jeg skrev til Tvillingen: Kan du hjælpe ved at trække dig fra konflikten og genfinde din egen power og din egen kærlighedsforbindelse.

Men du vil også kunne opleve at få hjælp fra usete kanter.

Dit kort: Worthiness.

Jeg elsker den synkronicitet som kortene bringer frem. Dette her budskab klinger så godt sammen med dine clairoskopiske budskaber. Du er værdig. Du fortjener alt det bedste. Måske har du helt glemt hvad det bedste er for dig? Du kan bruge lidt tid på at mærke efter hvad du virkeligt ønsker dig. Til kortet skriver forfatteren: “Accepting Heaven’s help isn’t just about you personally; it’s about allowing yourself to be helped so that you can help others. Accept good graciously, and affirm: “Thank you for the gifts that have come to me now. I gratefully accept them for the good of all.””

Jomfru

Hvis du har længtes efter en meningsfyldt relation med et andet menneske, en partner eller en sjæleven, ser det ud til at Neptun i dit 7. hus vil hjælpe dig med at komme tættere på målet. Som om Neptun sender sine healende og vitaliserende bølger i din retning og skaber plads til at du kan stå over for din sjæleven.

Bruce Lipton forklarer i bogen ”Honeymoon-effekten” (som jeg varmt kan anbefale) at i stedet for at søge efter kærlighed ud fra et mangelperspektiv. Han sammenligner denne form for relation med et atom som har den egenskab, at den mangler en elektron i sin yderbane, den vil derfor prøve at finde sammen med et andet atom, som også mangler en elektron i sin yderbane. Men når disse to atomer finder sammen, er deres forbindelse skrøbelig. Men som han forklarer, har ædelgas den egenskab, at de har et lige antal elektroner i deres yderbane og er derfor allerede stabile i sig selv, når de finder sammen med et andet ædelgas atom, begynder de at lyse.

Så for at møde din sjæleven, må du finde det sted i dig selv,  hvor du føler dig hel, elsket og uendelig smuk. Dette er også budskabet til dig, som allerede har fundet din sjælepartner.

Dit kort: Protection.

Forfatteren beskriver et lille beskyttelsesritual, som jeg har valgt at bringe til dig her:

“Your prayers, which ask for safety and protection have been heard and answered. Any attacks or threats are now a thing of the past, washed away with the tide of heavenly love. This love is clearing away your insecurities so that you can feel totally secure.

When you ask Heaven to watch over you, your loved ones, your home, and your possessions, your prayers are instantly answered. There’s no hesitation or delay on Heaven’s part – it’s done as soon as you ask.

Your energies can now be directed in meaningful and creative ways with your mind clear of worries. Enjoy your day!”

Vægt

Med Neptun i dit 6. hus, fornemmer jeg, vil der i løbet af ugen være fokus på dine evner som healer. Det kan være du bliver opmærksom på udveksling af energi. Det kan være du downloader et nyt healingssystem. Men det kan også være, at du bliver opmærksom på, hvad du bruger din energi på og finder metoder til at kanalisere og bliver bedre til at stå i din egen power samt i dit eget healingsrum. Det kan også være et fysisk rum.

Det ser ud til at ugen som kommer, vil blive præget af familietid. Det kan være du finder dig selv i det nostalgiske hjørne? Måske sidder du og tænker tilbage på din barndom?

Men det ser ud til, at du vil have din familie omkring som vil lytte til dig og dine fortællinger.

Det ser også ud til at blive en uge med kreative opgaver og med god energi. Som om du får skruet op for farverne. Måske er det julen der begynder at sende sin magiske kærlighedsenergi ind til dit hjerte?

Bruge gerne tid på at sidde i dit eget rum og lad dine tanker flyve. Det ser ud til at du kan ”Downloade” op til flere fantastiske ideer. Hav gerne skrivegrejet klar.

Dit kort: Synchronicity

Til dette kort skriver forfatteren: “By drawing this card, Heaven calls your attention to the synchronicity and serendipity happening in your life. The more you notice these magical events, the more they’ll occur for you. Even better, write them down in a journal as a way to stimulate more synchronicity in your life.”

Lad magien fylde dit liv med glædelige overraskelser. Det bliver en dejlig uge.

Skorpion

Jeg fornemmer at det kan gå hen og blive en uge med en del omvæltninger. Det føles lidt som om der er nogle følelsesmæssige mure, der er ved at blive brudt ned. Det kan være selvskabte forsvarsmure. Måske allerede skabt mens du var barn? Det kan være sider i dig, hvor du måske er lidt for stolt? Det kan også være situationer, hvor du har svært ved at finde humoren? Måske falder du i den selvhøjtidelige grøft? Når jeg skriver dette, så husk, at alt hvad jeg skriver, skriver jeg også til mig selv. Jeg synes nogle gange, det er svært ikke at falde ned hullet med selvmedlidenhed. Men jeg ved også at det er muligt at løfte sig op igen og igen. Og som jeg ser det, vil ugen kunne bringe en hel del fornyelse med sig. Især hvis du finder plads til mere leg og kreativitet.

Hvis du er en terapeut, ser det ud til at du vil kunne finde en helt ny vej til healing af gamle familiemønstre og smertefulde traumer. Måske på baggrund af dine egne erfaringer. Jeg føler en stor bølge af kærlighed strømme igennem mig. Hvis du har brug for det, kan du lukke øjnene et øjeblik, tage en dyb indånding og mærke hvordan kærligheden også strømmer gennem dig.

Det er også muligt du vil opleve, at ugen bliver fyldt med travl aktivitet. Husk at trække vejret 🙂 og tro på dig selv.

Dit kort: Yes.

Hvis du har gået rundt og grublet eller spekuleret på noget, for pludselig at finde et svar. Siger dette kort at du tilladt din intuition at bringe dig svaret og at du kan stole på svaret. Det kan også være at du har et helt konkret spørgsmål og her kan svaret være ja. Forudsat at det giver mening. Jeg tænker at ja her betyder, at du vil kunne opleve en positiv udvikling på det problem du tumler med. Knuder vil løsnes og tingene begynder at bevæge sig igen.

Men helt konkret beder kortet dig at have tillid til din intuition. Den er intakt også selvom du måske har oplevet at frygten har fået dig til at tvivle.

Du kan måske dedikere ugen til din intuition. Tilbring tid i dens selskab og anerkend den. 

Skytte

Det ser ud til at familierelationer er et af de store temaer i denne tid også for dig. Det kan være du er ved at skabe en ny familie. Finde dine egne ben eller du er i en ny fase i dit liv? Det kan være at du har brug for at sende kærlige tanker til din slægt, måske endda til dine tidligere liv. Det føles som om der er ved at ske en form for kulmination. Mærk et øjeblik, hvordan du kan hente dig selv hjem fra alle tider, gennem alle dimensioner. Hvordan du bliver mere og mere samlet. Du vil kunne mærke den strømmende kærlighedsforbindelse gennem dig.

Jeg fornemmer at mange af jer vil høre godt nyt i løbet af ugen. Det kan være der går lidt længere tid. Men det føles som rigtig gode nyheder.

Med Mars i dit 12. hus vil du stadig kunne opleve at føle dig mere sensitiv. Tillad energien strømme igennem dig. Fysisk aktivitet kan hjælpe med at bringe ro til dit energisystem.

Og endelig ser det ud til at der bliver åbnet for et pengeflow. Som om der strømmer stadig mere overflod ind i dit liv.

Dit kort: Ready, Set Go!

Har du en ide? Måske til at udtrykke dig kreativt, eller til at starte et nyt projekt, beder dette kort dig om at stoppe dine spekulationer og sætte i gang. Intet kan strømme, når hanerne er lukkede.

Som der står i den tilhørende kortbog:

“Push aside everything unrelated to your life’s mission. Adjust your schedule so that the bulk of your time relates to your priorities and goals. Delegate tasks to other people, or hire someone to assist you. Your responsibilities will still be met, you’ll be happier, you’ll enjoy greater self-esteem, and you’ll attract more abundance in the long run – if you jump in and follow your heart.

Stenbuk

I denne uge vil du kunne blive opmærksom på ord og hvad de gør. Hvilken energi de har og hvilken indflydelse de kan have på det energimæssige plan. Måske har du et formidlingsprojekt foran dig? Men det kan også være ord som er blevet sagt. Måske dine egne ord. Jeg tror det var Susanne Brøgger som sagde, at negative handlinger nogle gange kunne skabe positive forandringer. Det kan være du har sagt noget til en, som måske blev opfattet som sårende, men disse ord, kan have iværksat en positiv forandring. Jeg taler ikke om at vi skal begynde at tale negativt til hinanden. Men nogle gange skal der en trickster til. Ligesom Loke der med sine handlinger fik verden til at udvikle sig. Jeg tror budskabet er: tilgiv dem som har såret dig. De fleste af dem har talt til sig selv. Nogle af dem har ramt en nerve i dig. Men brug denne oplevelse som et springbræt til personlig udvikling.

Det ser ud til at du er i færd med en større forandring. Måske er du i gang med at skifte stil og garderobe og endda måske ved at skifte job?

Jeg ser at du er på vej ind i en periode, hvor du vil kunne føle større overskud. Du vil også opleve at du får mere udadvendt energi.

Dit kort: Rest.

Med alt det i vente, kan det virke lidt underligt at blive bedt om at hvile sig. Men jeg fornemmer, at det handler om at finde ro i dit energisystem.

Kortet foreslår at du hviler dig, måske tager en lur, eller trækker stikket for en stund. At du lader dine batterier op.

Men det giver god mening at finde en god balance mellem hvile og handling.

Vandmand

At tjene sine penge fra det helt rigtige sted kan være blandt de tanker du beskæftiger dig allermest med i den kommende uge. Jeg fornemmer at dette også er et af de store kollektive temaer i denne tid. Måske har du oplevet, ligesom jeg, at når du fokuserer for meget på hvor pengene skal komme fra, synes det hele at gå i stå? Mens, når du giver slip og har tillid til universet, oplever at gaverne og manifestationerne strømmer ind i dit liv?

Jeg fornemmer for dig, at du vil føle at der sker et skifte i din personlige energi. Måske vil du opleve at du føler dig stærkere? I mine noter skrev jeg, forår i kroppen. Det kan også betyde forelskelse. Så det kan være du oplever at blive forelsket – på ny, i dig selv, din partner eller i livet med al dens mangfoldige skønhed. Venus vil hjælpe dig med at komme i kontakt med alle dine sanser især din 6. sans. Så det ser ud til, at du vil kunne få nogle ”out of this world” oplevelser. Det kan være du mærker dit åndeteams kærlighed og begynder at arbejde med dem på et mere seriøst plan. Eller sagt på en anden måde. De vil gerne arbejde med dig. Du behøver ikke være seriøs, for at arbejde med dem. De er fyldt med glæde og kærlighed. Men det er en god ide at afsætte tid og nærvær til deres energi.

Dit kort: Pay Attention

I dette lys, at arbejde med dit åndeteam, giver dette her kort vildt god mening. Til kortet skriver forfatteren blandt andet: Anytime you hear or feel something three or more times, especially within a short time period, it’s information worthy of your attention. These signs also give you feedback about your belief system, since your thoughts attract mirroring experiences. Use these signs to heal beliefs that dishonor you, and swim in the direction that your guidance points you.

Fisk

Med Neptun i dit 1. hus vil der være ekstra meget opmærksomhed på dig, alle dine evner og den helt særlige energi, som kun du kan formidle. Jeg skrev at være dig, i mine noter. Neptun er Heskerplanet i Fisken, altså i dit eget tegn. Så det ser ud til, at du vil kunne opleve at få et energiboost her i løbet af ugen.

Vær især opmærksom på dine drømme, både dem du drømmer om natten, men også dine dagdrømme. Du vil kunne modtage mange vigtige budskaber og jeg oplever, at du har mulighed for at komme i kontakt med en helt speciel energiform. Måske er det en ny form for healing? Det kommer til mig, mens jeg skriver dette. Hav tillid til at alt udfolder sig i sin skønneste orden.

Du har mange evner og en smuk kontakt. Jeg tror jeg har skrevet det før. Men det føles som om det er vigtigt at skrive igen.

Det ser også ud til du er ved at tiltrække dit publikum, din Tribe eller dine sjælevenner. De er på vej eller også er de i din kreds allerede. Nyd den opmærksomhed de giver dig. Vid at du har ret til at blive solet i deres lys, fordi de også kan sole sig i dit lys.

Det kan også være, at du oplever gode stunder i gode venners selskab. Lad julens kærlighedsenergi strømme gennem dit hjerte. Sangen have Yourself A Merry Little Christmas, kommer til mig nu. Du kan eventuelt slå den op på nettet og læse teksten. Men det vigtigste budskab er, hvordan den hårde tid forsvinder i gode venners nærvær.

Dit kort: Positive Energy.

Det overordnede budskab til dette kort er brug positiv energi. Måske har du brug for at luge ud i den negative energi omkring dig? Jeg fornemmer at du er ved at blive opmærksom på energierne omkring og du er ved at lære hvordan du kan navigere som sensitiv person i en verden af energi. Du kan som medie kommunikere med energi. Derfor er det vigtigt at blive bevidst om hvilke energier du er omgivet af. Måske har du brug for at sætte nogle energimæssige grænser.

Jeg foreslår nogle gange, at man placerer en flintesten ved sin seng. Den kan hjælpe med at skabe ro i energierne, så man bedre kan sove. Lavendel er også godt at bruge, før du lægger dig til at sove.

Men det kan også være at du har brug for at tale med et andet medie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

4 thoughts on “Clairoskopiske læsninger for uge 49 – 2021

 1. Tak

  Posted on 5. december 2021 at 19:36
  1. Fra hjertet tak <3

   Posted on 6. december 2021 at 10:57
 2. Tusinde tak for dine læsninger de er så givende. Jeg elsker at følge dig ❤ og ønsker dig en glædelig jul og en dejlig juleferie ❤🎄

  Posted on 6. december 2021 at 10:42
  1. Tusind tak for din skønne feedback, den fryder mig. Glædelig jul til dig også.

   Posted on 6. december 2021 at 10:59