Clairoskopiske læsninger for uge 48 – 2021

Disse generelle clairoskopiske læsninger tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter. Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra mandag d. 29. november – søndag d. 5. december.

Som bonus planet, trak jeg kortet Den Nordlige Måneknude. Denne måneknude kaldes også portalen som bringer os til den største personlige udvikling. I denne uge befinder måneknuden sig i Tvillingernes tegn. Derfor vil de udfordringer du møder i løbet af ugen være farvet af Tvillingernes energi. Det betyder at der vil være en udadrettet energi med fokus på kommunikation. Det kan være, du oplever at have mere travlt, men det kan også være, du oplever mere forvirring. Du kan læse herunder hvad det betyder for dig.

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) samt teksten til din ascendant og det tegn din måne står i.

Da det er generelle læsninger, må du mærke efter hvad der giver genklang i dit hjerte og give slip på det som ikke giver mening.

Jeg har i denne uge valgt at supplere med kortsættet ”The Oracle of the Hidden Worlds” af Lucy Cavendish.

Bonus kort: The Mother Awakens.

Du er som udgangspunkt altid allerede elsket. Du har inde i dig adgang til den smukkeste kilde.

En indre guddommelighed, som vi hilser på, når vi siger Namaste til hinanden.

Hvis du føler at energierne har været lidt for hårde her på det seneste, beder dette kort dig om at finde hjem til det sted i dig. Mærk kærligheden som strømmer til dig.

Du kan også overveje at sende en kærlig tanke til din egen mor. Uanset, hvor hun er lige nu og uanset hvordan jeres relation er eller har været, har hun givet dig den største gave, nemlig livet her på planeten jorden.

Du kan også bruge tid på at give dig selv ekstra omsorg i den kommende uge. Det kan være at tage et fodbad, et karbad, bestille tid til en omgang massage, danse eller andet som bringer en følelse af velvære og fylder dig med kærligheds hormoner og du kan mærke din indre guddommelighed sprudle af glæde.

Vædder

Med Den nordlige måneknude i dit 3. hus vil du opleve, at der vil være fokus på kommunikation i denne uge. Det vil kunne føles som om, du bliver udfordret til at træde frem. Træde i karakter. Sige din mening. Det kan være at du endelig får hul på det skriftelige projekt, som har ligget og ventet. Måske skal du til eksamen? Måske begynder du at skrive dine tanker ned med henblik på at formidle dem senere?

Men der kan også være små rejser, hektisk og udadvendt aktivitet især på internettet og de sociale medier samt travlhed generelt. Kunsten er at holde fokus og ikke miste dig selv i travlheden.

Det ser ud til at Jupiters energi bringer en større platform med sig. Som jeg ser det, har du mulighed for at træde frem og møde en større gruppe mennesker.

Men du får også megen støtte fra Jupiter, så du behøver ikke bekymre dig. Du har al den viden du har brug for.

Det ser også ud til at du får bedre arbejdsvilkår. Måske får du et nyt arbejdsrum, finder nogle nye rutiner som giver dig mere ro eller får flere penge for dit arbejde.

Det eneste du måske skal være opmærksom på, er dit temperament. Øv dig i at tælle til ti og lad tiden arbejde for dig.

Dit kort: Water Spirit

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: When I flow like water, the vibration of my emotions and psyche becomes light and blissful.

Feng Shui, som er kunsten at tyde omgivelsernes energi og skabe balance, betyder vand og luft, fordi disse to elementer minder om livsenergien Chi og om den negative energi Shen. Både luft og vand er livsvigtige, men de kan også skabe store ødelæggelser.

Kunsten er at lære at være i flow med din livsenergi.

Tyr

Måneknuden i det 2. hus sætter lys på værdier. Hvad er virkeligt værdifuldt for dig? Det kan være du får mulighed for at mærke hvad der bringer ægte glæde og kærlighed og hvad der giver dig en negativ følelse. Jeg tegnede et gyldent kar for enden en regnbue på notepapiret. Måske finder du guld i løbet af ugen?

Det ser ud til, at du vil føle, at du får et boost af energi. Som om alt omkring dig vil løfte dig og hjælpe dig til at undersøge de gyldne skatte, der gemmer sig i dit indre. Det ser ud til at blive en uge med fokus på healing. Du vil kunne opleve mere arbejdsglæde og større kreativitet.

Men det ser også ud til, at du kan blive konfronteret med gamle negative mønstre, så pas på med ikke at falde ned i gryden med magelighed. Prøv i stedet at mærke efter, hvad dit hjerte fortæller dig.

Dit kort: Kindred Spirits

På billedet ses en kvinde der sidder på en træstamme over en strømmende bæk. Hun er omkranset af tændte stearinlys og ved siden af hende, i en lysende kugle, svæver et væsen, som hun kan kommunikere med. Det kan være en af hendes kære, som er gået over på den anden side, men det kan også være et naturvæsen. Måske har du glemt hvor meget kærlighed der er til dig. Du kan eventuelt tage en dyb indånding og mærke den kærlige forbindelse i din krop. I tekstbogen foreslår forfatteren, at du går ud til et roligt sted i naturen og genfinder forbindelsen. Måske kender du allerede dette sted. Det kan også være et indre rum.

Tvilling

Med Måneknuden i dit 1. hus er der fokus på dig. Tror du på dig selv? Har du tillid til at du kan få dine budskaber frem?

Måske har du brug for at skrue ned for din udadrettede energi? Det opleves som om der er gang i alt for mange projekter.

Du kan eventuelt skrive de vigtigste projekter ned på hver sin lap papir. Derpå kan du folde lappen sammen, blande dem og trække en lap ad gangen, du kan eventuelt skrive numre udenpå den sammenfoldede lap efter du har blandet dem.

Jeg trak selv nogle kort til hver lap og skrev budskaberne ind i en lille bog. Derpå åbnede jeg lapperne og fandt det tilhørende budskab. Det gav mig et godt overblik over, hvad jeg skal fokusere på i den nærmeste fremtid.

Det ser ud til, at du er ved at gennemgå en større hjerteåbning. Det kan være du oplever noget som bringer dig ud af kurs. Men det ser også ud til, at du er ved at finde hjem til det sted i dig, hvor du kan mærke dig selv. Hvor du kan stå med dit autentiske selv uden at flygte. Jeg ved godt, at det kan være sårbart, men der ligger stor power og healing her.

Det føles lidt som en solstorm, der raser ud fra solens kerne og sender sin energi ned mod jorden.

”Partiklerne afbøjes af jordens magnetfelt og spiralerer frem og tilbage mellem jordens magnetiske syd- og nordpol. Med tiden taber de kinetisk energi bl.a. ved at anslå atmosfærens atomer. Når atmosfærens atomer afgiver energien igen ved emission udsender de stråling, bl.a. i form af synligt lys.” fra: Wikipedia om Polarlys

Den nordlige og sydlige pol-himmel bliver oplyst af det smukkeste lysshow, som nogle gange også kan observeres i Danmark. Nogle er så sensitive, at de oplever at få hovedpine under solstormen. Hvis du oplever spændinger i nakken og hoved, kan det være en god ide at give dig selv lidt selvkærlig healing.

Dit kort: The Pathway.

Dette kort giver rigtig god mening, jeg oplever at du er på vej til at stå stærkere i dig selv. Men med hele dig. Med alt det du er.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: My every step leads me in the direction of my soul’s true calling.

Krebs

Det ser ud til at temaet i denne uge handler om at stå ved sig selv og sin egen sensitivitet. Mens jeg skriver dette, lytter jeg til musik og lige nu udsender min afspiller Bachs juleoratorium. Musikken er så smuk og fyldt med ro. Måske kan du selv lytte til Bach eller lignende musik, når du har brug for healing. Vid at du er meget elsket og din sensitivitet er en gave.

Men det ser også ud til at du er parat til at tage et kæmpe skridt. Du har måske taget en beslutning. Måske har du stået op for dig selv. Måske er du begyndt at mærke din egen power?

Det ser ud til at du er blevet opmærksom på hvem du har i din nærmeste kreds. Er det mennesker, som giver dig glæde og kærlighed? Du begynder at anerkende dig selv præcis som du er og på denne måde, vil du kunne opleve at få den anerkendelse du længes allermest efter. Måske møder du din sjæleven eller dine sjælevenner?

Dit kort: The Dolphin Caller.

Jeg elsker disse korttrækninger og hvordan de på magisk vis supplerer budskaberne fra clairoskoperne. Når du genfinder din indre power, vil du kunne bringe healing til dig selv og andre.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: Help is on its way, and you will soon experience joyful companionship.

Løve

Med måneknuden i det 11. hus er temaet for dig at træde frem. Stå ved den du er og sig din mening. Det 11. hus kaldes også Vandmandens hus og er derfor også det tegn, som står lige overfor dit eget tegn. Det er både dit jordtegn og det tegn som hjælper dig med at bringe de smukkeste sider frem i dig. Løven har ofte ikke problemer med sin selvtillid, men kan være en smule selvcentreret. Vandmanden kan være meget idealistisk og have et stort ønske om at ville ændre verden, men kan nogle gange glemme sig selv. Kunsten er at lære at være en klog egoist, som jeg tror Dalai Lama har sagt. 

Hvordan handler man på den bedste måde i forhold til sig selv og til helheden?

Skal du giftes? Det ser ud til at der er bryllup i luften. Men det kan også være et indre bryllup. Måske er det en god ide at give dig selv tid til at være i dit eget selskab? Det kan være du oplever nogle konflikter i forhold til dine familierelationer. Som om at tingene let kan gå op i en spids. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at du finder tid til dig selv. Sådan at du kan lade op, finde ro og healing. I stedet for at hoppe op ad konflikttrappen, kan du stille dig lidt udenfor og se på tingene med friske øjne.

Dit kort: Temple of Dreams

Drømmer du meget for tiden? Det kan også være at du sprudler med gode ideer. Du kan eventuelt skrive de vigtigste ideer ned på hver sin lap papir. Derpå kan du folde lappen sammen, blande dem og trække en lap ad gangen, du kan eventuelt skrive numre udenpå den sammenfoldede lap efter du har blandet dem.

Jeg trak selv nogle kort til hver lap og skrev budskaberne ind i en lille bog. Derpå åbnede jeg lapperne og fandt det tilhørende budskab. Det gav mig et godt overblik over, hvad jeg kan fokusere på i den nærmeste fremtid.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: Dreaming is my spirit’s study. The visions I receive are the texts my soul has taken from the libraries of the hidden worlds. 

Jomfru

Den ophøjede betydning af dit tegn er ”den som bringer lindring” med måneknuden i dit 10. hus vil der være fokus på det du tjener og hvordan du tjener. Er du tilfreds med dit arbejde? Længes du efter mere mening?

Det ser ud til at du er ved at skabe rum til denne forandring. Måske er du helt konkret ved at indrette et rum til healing og et rum hvor du kan udfolde dig kreativt. Måske et og samme rum? Måske foregår det på dit indre plan? Det kan være du får ideer til hvordan du kan indrette dig med større harmoni, eller hvordan du kan skære ned på aktiviteter som ikke længere tjener dig.

Måske har du oplevet at give lidt for meget af dig selv. Det kan være du trænger til at sidde i din egen kreative hule og lade op?

Det kan også være du tilslutter dig eller opstarter et spirituelt netværk.

Det ser også ud til at du får en indskydelse til at sige din mening. Som også er et generelt tema for denne uge.

Dit kort: Resurrection.

Genopstandelse er et godt kort at få, når man trænger til at finde en ny vej. Som der står i den medfølgende tekstbog:

“You need not to die to be reborn in this lifetime, but we must let the things that kill the spirit fall away and give them no more energy. This now is your purpose, to preserve the beauty you have discovered, to keep the joy of the spirit alive.”

Hvis det hele føles lidt tungt, så giv dig selv lov til at træde ind i dit helt eget healingsrum for kreativitet.

Vægt

Med måneknuden i dit 9. hus er der fokus på dit højere formål. Måske sidder du og tænker over hvad du har skabt? Hvilken betydning du har haft på denne planet? Måske brænder du for at formidle endnu mere? Måske har du en ide til en bog?

Det ser ud til, at der er blevet fejet for din dør, sådan at du nu kan træde ud og tage de nye skridt mod større kreativitet. Det ser ud til, at du som en eventyrer træder ud på ukendte stier fyldt med livsmod og glæde.

Det ser også ud til, at du får fat på din skønne medfødte livsglæde, humor og appetit. Vær ikke bange for at udtrykke dig.

Men helt overordnet ser det ud til, du er parat til at overgive dig til juletidens hygge og samvær med dem du elsker.

Hvis der er nogen du savner skriv til dem eller send dem en kærlig tanke. Det kan være du mærker dem som er gået over på den anden side særligt stærkt i denne tid.

Dit kort: Oracle

At være et medie er en fantastisk gave, men det kan også være belastende, når man ikke kan skelne mellem energierne. Det kan også være skræmmende. Men oftest er det berigende og healende.

De indskydelser som du modtager kan være budskaber fra den anden side. Du kan vælge at videreformidle dem. Det kan være igennem kreativt arbejde, madlavning eller formidling.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I can hear, see, smell, feel the presence of the spirits, and translate their signs for myself and for others.

Skorpion

I denne uge befinder måneknuden sig i dit 8. hus, som også er huset for dit eget tegn. Så du bliver tilskyndet til at være dig selv. Det kan også betyde, at du mere end nogen sinde føler dig kaldet til at gå på opdagelse i det skjulte. Det som ligger under overfladen.

Det føles som om, at jo dybere du når ind jo stærkere en kærlighed vil du kunne finde. Som om det bliver mere og mere enkelt at elske dig selv og andre.

I mine noter skrev jeg celleplan. Måske er du i gang med en større transformation. Du kan støtte denne transformation ved at give dig selv kærlig omsorg. Det kan være gennem massage og berøring.

Det kan være at transformationstemaet kommer op på den store klinge i løbet af ugen, sådan at alt omkring dig bliver påvirket, din fysiske krop, dine tanker og dine relationer.

Det kan være du bliver opmærksom på de ord du bruger og det kan være du bliver opmærksom på din rolle i din familie?

Dit kort: The Secret of Camelot

Kortet fortæller at du har evnen til at lytte til din intuition og hvis du skulle møde mennesker som ikke forstår dig eller anerkender dine evner, så vid at dine gaver har et formål og det er meningen du skal bruge dem til gavn for dine omgivelser. Alle dine handlinger store som små har indflydelse på verden omkring dig.

Skytte

Der vil med måneknuden i det 7. hus være fokus på partnerskaber og samarbejde. Det kan være helt konkret i forhold til din partner eller dine kolleger, men det kan også være med dit åndeteam eller din sjælsgruppe, som dit kort antyder.

Måske er du ved at finde ud af hvad du selv har brug for og du bliver bedre til at få dine ønsker opfyldt.

Det ser ud til at du får travlt i denne uge. Der kan forekomme allergiske reaktioner eller du kan blive opmærksom på din sensitivitet. Derfor er det vigtigt du finder tid til at være i dit eget kreative rum, hvor du kan lade op. Dette råd går igen og igen, gennem alle læsningerne, så det ser ud til at være et kollektivt budskab.

Men du har også mulighed for at opnå stor healing i den kommende tid. Det ser ud til at der er nogle glædelige begivenheder på vej til dig, som bringer ro og en følelse af større velvære og velstand. Det er Venus i dit 2. hus som fylder dit liv med glæde, nydelse og overflod. Du kan måske mærke hvordan du kan finde hendes healende energi i dig selv?

Dit kort: Tree of Souls

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: “I belong to the Universe, and I am part of a great collective of souls who help and nurture each other throughout lifetimes.”

Send en kærlig tanke til alle dem du er forbundet med og mærk deres kærlighed og dybe anerkendelse af dit smukke arbejde her på planeten jorden. Du er elsket og dit arbejde modtager dyb anerkendelse.

Stenbuk

Måneknuden befinder sig i dit 6. hus og beder dig om at være opmærksom på, hvordan du tjener dine penge bedst. Er du på rette vej? Det 6. hus står for healing. Det er måske tid til at bringe dine healergaver frem? Hvis du allerede nu bruger dine evner som healer, kan det være at du har brug for at finde nogle redskaber, sådan at healingsenergien strømmer frit gennem din krop? I mine noter skrev jeg at tjene fra hjertet. Så det kan også være et budskab om at du tjener bedst, når du tjener fra hjertet. Jeg fornemmer også at dit åndeteam sender bølger af stor anerkendelse og kærlighed til dig.

Jeg fornemmer, at du vil kunne opleve at din hud vil føles for lille. Det føles virkeligt som om transformationsenergierne tager et ekstra nyk i denne uge. Det er derfor vigtigt, som jeg også har skrevet til de fleste andre tegn, at du finder tid til selvforkælelse. Det kan være massage eller lignende.

Men det ser også ud til, at du vil kunne opleve, at der kommer mere ro i slutningen af perioden.

Dit kort: The Path of the Gods

Mens jeg skriver dette, hører jeg en melodi skabt af en gruppe aboriginer. De hører til blandt de mest oprindelige folk på planeten og har stadig med sig, erindringen om den første tid. Hvor guderne gik omkring og sang alle jordens undere frem.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: Walking my path is a divine opportunity to create change in the world.

Vandmand

Måneknuden befinder sig i dit 5. hus og guider dig til at finde frem til de sider i dig som kan grine, synge, danse og være fjollet. Jeg kan mærke at der sidder en indre modstand inde i mig, når jeg skriver dette. Men jeg kan også mærke at buskabet kommer fra et sted fyldt med kærlighed. Måske er det fordi du går og spekulerer på hvad meningen kan være lige nu og det kan være du går med nogle tunge tanker? Måske går du og bekymrer dig? Men hvis du giver dig selv plads, kan det være du finder ind i det rum i dig hvor du har adgang til en kæmpe kiste som er fyldt med de skønneste skatte. Du har adgang til en fantastisk skøn energi fyldt med humor, vær ikke bange for at bruge den.

Måske kan du bruge musik til at løfte din energi?

Dit kort: Mountain Lights 

Kortet her fortæller at du er en lysarbejder. Måske spekulerer du på hvad det vil sige lige netop nu? Vi har alle lys i vores celler og jeg tror vi alle er skabt af lys. Men vi har også megen mørke og tæthed i vores kroppe. En lysarbejder brænder for at dele sin viden med andre, så vi sammen kan skabe en verden med større balance.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: Lightworkers assist in keeping open the pathways for light beings to help heal this planet. Keep the living light inside you alive.

Fisk

Det ser ud til, at der med denne måneknude i dit 4. hus sættes lys på din rolle i familien. Det opleves som et arbejde, der har stået på over længere tid. Du er ved at give slip på gamle negative overbevisninger og er parat til at åbne døren til nye eventyr. Det kan være du står i en ombrydningstid i forhold til familien. Du er måske ved at skabe en ny familie eller du er ved at finde en ny orden i din eksisterende familie. Det kan også være at du bliver medlem af en helt ny familie? Jeg ser også et billede af dig omgivet af din familie, som er på den anden side. De står hos dig og vil være der for dig så snart du beder om hjælp.

Med Jupiter i det 12. hus, vil du kunne opleve en helt speciel følelse af at være et med universet, måske blot for et kort øjeblik, men du kender denne følelse dybt i dit hjerte. Du kan mærke styrken og den bringer dig fornyet energi og healing.

Hvis du har ledt efter din ”Tribe” ser det ud til at du er ved at være klar til at møde dem. Måske har du haft en følelse af at være helt alene, men nu ser det ud til at isen smelter og du træder frem og ser at de har været der hele tiden.

Det ser også ud til at du begynder på et nyt kapitel. Jeg skrev, finder din stemme i mine noter. Måske begynder du at formidle din visdom. Men det kan være du begynder med at skrive dagbog.

Dit kort: Kindred Spirits.

Du er ikke alene, er budskabet fra dette kort. Mærk hvordan du allerede nu er omgivet af kærlig energi.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I have kinship and friendship beyond the world of the humans. Spirit loves me.

Du er et medie og du bliver kaldet til at samarbejde med dit åndeteam. Du har en dyb visdom at formidle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

2 thoughts on “Clairoskopiske læsninger for uge 48 – 2021

  1. Jeg føler mig helt på bølgelængde med dine indsigter , så meget i tidens ånd , så dyb en taknemmelighed breder sig i mit system 🙏🥰💞🌻🌻🌻

    Posted on 28. november 2021 at 20:49
    1. Tusind tak for din fine feedback – det varmer meget <3

      Posted on 29. november 2021 at 19:47