Clairoskopiske læsninger for uge 47 – 2021

Disse generelle Clairoskopiske læsninger tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter. Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra mandag d. 22. til adventssøndag d. 28. november.

Som bonus planet, trak jeg kortet Chiron. Chiron kaldes også den sårede healer og hjælper os med at finde ind i det sted, hvorfra vi finder healingen gennem smerten eller lidelsen. Da den er i retrograd til og med d. 19. december, hjælper den med at heale de indre sår. Og når Chiron står i Vædderen, handler denne smerte især om den måde du ser dig selv. Er du lidt for hård ved dig selv?

Du kan læse i teksten herunder, hvad det betyder for dig.

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) samt teksten til din ascendant og det tegn din måne står i.

Da det er generelle læsninger, må du mærke efter hvad der giver genklang i dit hjerte og give slip på det som ikke giver mening.

Jeg har i denne uge valgt at supplere med ”Energy Oracle Cards” af Sandra Anne Taylor. Jeg trak kortene på min iPad, og de fremkom både retvendte og omvendte. Jeg skriver ved kortet, om det kom ud på den ene eller anden måde.

Du kan læse mere om Clairoskoper her på min hjemmeside og bestille en personlig læsning ved at sende mig en besked.

Vædder

Som du måske har lagt mærke til, er der knald på energierne lige nu. Ligesom man troede man kunne trække vejret, kommer endnu en bølge. Men jo mere du står ved dig selv, jo lettere vil det dog føles. I denne uge, ser det ud til at temaet handler om dig og det du bringer ud i verden. Hvad er dit motiv? Og hvad ønsker du? De stærkeste budskaber kommer oftest fra det sted inde i dig, hvor du har fundet dig selv, rummet dig selv og tilgivet. Når de kommer derfra, kan andre mennesker mærke din oprigtighed. Vær ikke bange for dine sensitive sider og vær ikke bange for at vise dem. Det ser ud til at der sker et skifte i forhold til dit arbejdsliv. Der er fokus på nydelse, glæde og skønhed. Hvordan kan du integrere disse sider i dit arbejdsliv? Vær dog opmærksom på din egen magelighed. 

Det kan se ud til at også din sensitivitet er under udvikling, læg mærke til allergiske reaktioner og hvor de opstår og prøv at skabe mere harmoni på det pågældende område.

Men du vil kunne opleve at få stor support fra dit netværk.

Chiron i dit 1. hus handler om dit selvbillede. Hvordan du opfatter dig selv. Det kan være du har brug for at finde ind i det sted, i dig, hvor du er i forbindelse dit højere selv, hvorfra hvor du stråler og hviler i troen på, at du er elsket præcis som du er.

Lad ikke andre skubbe dig ud af denne kurs.

Dit kort: Indecision. (retvendt)

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I release fear and move forward with courage and trust. I have the power to direct my own destiny – now and always.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du oplever situationer, som får dig til at tøve.

Tyr

Det ser ud til, at du vil kunne opleve at få mere ansvar på dit arbejde. Jeg betragter arbejde, som det vi gør for andre, lønnet som ulønnet. Du må mærke efter hvad dette betyder. Hvis du er din egen arbejdsgiver, kan det være du finder nogle nye spændende opgaver og hvis du ikke er i arbejde, kan det være du finder ekstra overskud til at dele din tid med andre, som har brug for hjælp.

Men du behøver ikke bekymre dig, da det ser ud til, at du vil have mere overskud energimæssigt til dette skifte. Med dette øgede ansvar, ser det også ud til, du vil kunne opleve at få øget dine indkomstmuligheder.  Det kan dog være at du mest har lyst til at sidde i dit helt eget rum for opfindelser, kreativitet og leg? Med Venus i dit 9. hus vil kunne føle dig meget inspireret til at skabe kunst eller kreative projekter.

Chiron hjælper dig med at belyse dine sensitive sider. Jeg tror alle uanset hvilken barndom de har haft, på et eller andet tidspunkt har været ét med kilden. Den der følelse af, at være fuldstændig opslugt af noget. Det kan være gennem dine lege med andre børn? Men det kan også være når du alene, sad og skrev, tegnede, læste, klatrede i træer, skabte alfeboliger ja mærk efter, hvad gjorde du? Det kan nemlig være din nøgle, til det sted hvor du finder din Chiron healing og en accept af din egen sensitivitet.

Dit kort: Healer of the Ages. (omvendt)

Kortet beder dig få forbindelse med din indre healerkraft. Måske er det din indre sensitivitet og en fundamental accept af den, som du behøver lige nu?

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: The powerful healing of eternal love is with me now and always. Divine consciousness fills every cell. I am whole, healthy, vital, and at peace.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for at forbinde dig med din indre healer.

Tvilling

Det kan være at du har oplevet mere tankemylder end du plejer? Jeg ser et billede af en labyrint. Det ser ud til at du måske ikke helt er klar over, hvor du er på vej hen. Men samtidig har du som en dyb viden en følelse af at du er ved at skabe nye veje. Som et indre kald. Dette ”Kald” synes at blive mere og mere tydligt. Du kan ikke længere overhøre det. Måske længes du efter at finde din tribe? At arbejde med dit livsformål? Eller at finde hjem?

Som ugen skrider frem, ser det ud til at du vil kunne opleve at der kommer mere ro og du får glimt eller visioner omkring de næste skridt du kan tage.

Med Chiron i dit 11. hus handler healingen om dit behov for anerkendelse. Jeg tror vi visner, hvis vi ikke får anerkendelse. Derfor er det vigtigt at omgive sig med mennesker som virkeligt anerkender dig og som du også virkeligt anerkender. Denne anerkendelse er som ilt for vores system. Men vi kan nogle gange være forvirrede over hvad vi virkelig har brug for og hvordan vi beder om hjælp. Nogle gange kan vi have svært ved at bede om hjælp og nogle gange kan vi opleve ikke at få anerkendelse for det vi gør. De er dette som Chiron vil hjælpe med at heale på.

Dit kort: Financial Constraints. (omvendt)

I den tilhørende tekstbog, skriver forfatteren:  The river of abundance is starting to flow your way, but don’t be too cavalier. Always bring your consciousness to this and every aspect of your life.

Det betyder, at ved at være opmærksom på dit behov for anerkendelse og ved at finde ind til det sted hvor du kan give og modtage fra dit autentiske selv, jo mere vil du kunne tiltrække skønne oplevelser og rigdom.

Krebs

Harmoniske relationer er på din dagsorden i denne uge med Venus i dit 7. hus. Det kan være i forhold til din partner. Måske har du en drøm om at tage på en romantisk ferie? Bare finde et sted hvor du og din partner kan slappe af og lade op. Måske har du lyst til at skabe en hyggekrog i dit eget hjem, eller en kærlighedsrede. Hvis du ikke har en partner, kan det være du føler en særlig dyb længsel efter at finde din sjæleven. Det kan også være, at du arbejder med at genfinde en form for harmoni i forhold til dine kolleger. Finde ud af hvor du står, sådan at du kan stå op for dig selv.

Samtidig ser det ud til, at du vil kunne opleve at føle dig rastløs, som om du ikke kan finde roen. Det er den indre ild der buldrer. Det kan være en god ide at bruge tid på at finde ind til kernen af din kreativitet. Og arbejde med de impulser som kommer til dig.

Du har mange gaver og de venter på at blive manifesteret. Måske kan du begynde at skrive dagbog? Hvis du allerede nu skriver dagbog, kan du prøve at gennemlæse et par stykker af dem, måske fra dem du skrev for et år siden? Du vil muligvis kunne finde, hvor meget der er sket og kunne se hvor meget du har udviklet dig.

Chiron befinder sig i dit 10. hus, hvilket sætter lys på dig i forhold til din pligtfølelse. Måske har du har lidt for mange pligter? Måske har du oplevet at skulle forholde dig til nye pligter? Du har et kæmpe hjerte, som banker for din familie. Du vil stå på hovedet for, at alle har det godt. Chiron vil hjælpe dig med at genfinde balancen.

Dit kort: The Garden and the Gate. (retvendt)

Dette kort kan også fortælle om den balance Chiron sætter lys på. Nemlig omkring forpligtelser og nydelse. Tryghed og eventyr.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I am blessed with an abundantly spiritual life. Every day in every way, my joyous prosperity grows and grows.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for at træde frem og stå fast.

Løve

Det der kommer til mig for denne uge, handler om en helt særlig evne til at læse andre menneskers tanker. Du kan højst sandsynligt læse tanker. Måske tror du ikke, at det er noget særligt. At det kan alle. Men det er ikke alle, der er så sensitive, som du er. Denne evne kan være ret belastende, især hvis man samtidig føler sig forkert eller anerledes. Så vil disse tanker kunne blande sig med de indre monologer og blive vældig forvirrende. Måske forventer du for meget af dig selv? Du tænker måske, at hvis og når, så… men du ved dybest i dit hjerte at du er perfekt og elsket præcis som du er – Lige nu.

Derfor er budskabet til dig at give dig selv tid til at finde ind i dit hjerte og genfinde din indre healingsflamme.

Med Chiron i dit 9. hus sættes der lys på din visdom. Lad dit lys skinne på os alle. Jeg fornemmer at du har kontakt med en helt speciel humor. Vær ikke bange for at udtrykke den.

Dit kort: Third Chakra Archangel Chamuel. (omvendt)

Det tredje Chakra handler om din selvfølelse. Men det er også vores center for medieskab. Det er en energiportal for kommunikation med den anden side. Du kan lægge en hånd på dit solar plexus og tage en dyb indånding. Ånd ud og mærk afslapningen brede sig i hele din krop.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: My third chakra is open to its perfect, healthy state. I radiate a bright and vibrant life-force energy. I feel excitement for all that I do.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for mere power.

Jomfru

Kærlighed gør ikke ondt, men de følelser som bliver aktiverede, når vi er i gang med at åbne vores hjerter, kan være smertefulde. Jeg fornemmer for dig, at du er ved at gennemgå en større hjerteåbning.

Du kan i denne video hører om en metode til at bringe healing til dit hjerte og din krop.

Metoden er at holde din hånd på dit hjertechakra mens du sænker dit åndedræt.

Samtidig fokuserer du på en eller flere af disse følelser: Anerkendelse, omsorg, taknemmelighed eller medfølelse for dig selv og andre.

Dette skulle bringe balance og ro til kroppen. Du kan gøre dette så ofte du vil ❤️ Jeg har fundet ud af at det også bringer ro, at gøre det samtidig med jeg trækker dagens kort. Jeg har et kæmpe udvalg, men hvis du vil prøve, kan du vælge det sæt med de kærligste budskaber. Jeg bruger også metoden, når jeg ikke kan sove.

Med Chiron i dit 8. hus er der flere aspekter på spil. Et af dem handler om at finde en grundlæggende accept af dig selv. Måske har du oplevet et følelsesmæssigt stormvejr? Måske har nogle begivenheder bragt stor forandring med sig? Men det ser ud til at dette også har bragt dig tættere på dig selv. Mærk denne forbindelse. Mærk din styrke. Det kan også være, at du er ved at acceptere dine mediumistiske evner og begynder at hvile i dig selv og din sensitivitet.

Dit kort: Broken Heart. (retvendt)

Du kan læse om hjertets intelligens her

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I release the pain of the past and live with compassion for myself. Love heals and renews me now.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for at forbinde dig med din indre healer.

Vægt

Det kan være du sprudler med ideer i denne uge og det ser også ud til at du har masser af energi. Som om du er i dit rette element. Det kan være dine manifestationsevner får et løft. Sådan at der ikke går så lang tid mellem tanke og manifestation? Det kan også være, at du oplever at få endnu mere kreativ energi. Måske finder du dig selv opslugt i det skønne arbejde, hvor tiden bare flyver og du mærker evigheden.

Mens jeg skriver dette, oplever jeg en healingsenergi, som strømmer til dine ben og dine fødder. Mærk selv efter hvad det betyder for dig. Det kan være at du har brug for at forbinde dig med moder jord? Måske kan du gå ud til et særligt træ og omfavne det?

Det kan også være, at der er fokus på din familiehistorie i denne uge. Du hører måske nyt fra dine slægtninge, eller du drømmer om dine familiemedlemmer fra denne og den anden side.

Med Chiron i dit 7. hus vil du blive konfronteret med din evne til at samarbejde. Det kan også være du begynder at mærke, hvor du selv er og begynder at kommunikere dine behov? Dit tegn kaldes ofte det diplomatiske tegn, fordi du kan se begge sider af en sag og alle dets nuancer. Men det kaldes også nogle gange for det konfliktsky tegn, netop fordi du har svært ved at tage en beslutning.

Dit kort: Angel of Strength. (omvendt)

Anerkend din egen styrke. Styrke behøver ikke være fysisk. Det kan også være mentalt og følelsesmæssigt.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: Deep within me is an abiding strength that knows no bounds. I have all the power I need to achieve all that I want.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for at tage en beslutning.

Skorpion

Temaet for dig i denne uge handler om healing. Jeg føler at det område der er fokus på, er dit Harachakra. Jeg ser for mig et kar, som kan rumme vores livsenergi. Måske er det den hellige gral? Jeg ser, at når dette kar er i balance, vil vi lettere kunne holde vores energi oppe og lettere kunne genfinde roen. Mærk hvordan der nu strømmer healing til området omkring dit Harachakra. Den skål jeg ser for mig hviler på dine hofteskåle. Måske kan du selv fornemme og se den for dig?

Hvis du oplever spændinger, kan du tage en dyb indånding og mærke hvordan du giver slip på din udånding.

Hvis du får lyst til at rejse dig og ryste din krop, danse eller vrikke numsen så gør det bare 🙂

Med Chiron i dit 6. hus, kan din udfordring i denne uge handle om at skabe plads, uden at miste overblikket eller gå for meget op i detaljer. Mærk efter hvad der er virkeligt vigtigt for dig. Er du optaget af at gøre alting rigtigt? Er det svært rigtigt at finde ro? Jeg fornemmer at du gemmer på en masse som ikke kommer til udtryk. Det virker som om, at jo mere du prøver at kontrollere, jo sværere bliver det. Mens jeg skriver dette, begynder jeg at koge, hvilket for mig er et tegn på healing, hvilket også er temaet for dig. At få kontakt med dit indre healingsrum. Hvilket jeg fornemmer er et stort tema for os alle sammen i denne tid. Hvordan skaber vi healing for os selv og hinanden?

Dit kort: The Sun. (omvendt)

Solen er også et symbol for dit indre healerrum. Den indre ild som strømmer gennem dig. Giv dig selv lov til at trække dig tilbage en gang imellem, hvis du har brug for mere ro.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I open my heart and life to the creative inspiration of Divine Love. I choose to create happiness in every new day.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for at forbinde dig med dit indre healingsrum.

Skytte

Da jeg gik I gang med at skrive teksten til dig, følte jeg en smerte i min højre skulder. Det er ikke sikkert du har en smerte her, men det kan være at du har følt, at du er mere bebyrdet end du kan bære? Jeg føler at du har mulighed for at slippe nogle af dine byrder. Nogle af dem føles som gamle mønstre som automatisk bliver aktiveret, ligesom en video på repeat.

Det føles også som om du slæber rundt på en stor sæk. Nu opleves den som en julegavesæk. Vi er på vej ind i din fødselsmåned. Måske er det tid til at se hvad der gemmer sig i sækken? Du er god til at give andre gaver. Men hvad giver du dig selv?

Der er fokus på din sensitivitet i denne tid. Måske handler det om at finde ind til det sted i dig, hvor du kan mærke dig selv og dine egne behov.

Chiron sætter lys på alt det som har med glæde og kreativitet og leg at gøre. Hvad kan du gøre for at tiltrække mere af det ind i dit liv? Er der noget du har længtes efter at gøre? Du kan måske prøve at være nysgerrig på, hvad der gemmer sig i den sæk jeg så. Måske vil du opdage nogle skjulte gaver, som ikke bare kommer dig, men også dine nærmeste til gode.

The Thinking Woman. (retvendt)

Ved siden af kvinden svæver en sommerfugl og beder dig være opmærksom på den transformation du allerede nu har gennemgået. Når en sommerfuglelarve forpupper sig, smelter den nærmest, og ud af denne ursuppe, genopstår sommerfuglen. Den bringer stadig erindringen fra larvestadiet med sig, men den har taget en helt ny form.

Læs mere om sommerfugle her

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I open my mind and heart to my inner wisdom. I am thoughtful, focused and clear.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for at forbinde dig med din legende og kreative side.

Stenbuk

Jeg fornemmer at ugen vil byde på sociale begivenheder, måske en fest? Måske deltager du i et møde eller en sammenslutning med andre som deler dine interesser. Det kan være, du har besluttet dig for at arbejde indenfor en interesseorganisation, med fokus på miljø, dyrevelfærd, klima, menneskerettigheder eller alternativ medicin? Måske har du følt dig kaldet til at gå videre? Måske en indre indignation har tændt gnisten i dig. Du besidder en stor styrke og når du har besluttet dig for at gøre noget, gennemfører du det også med omhu og dedikation. Det ser dog ud til at du denne gang også overvejer den følelse du har i kroppen. Med Venus i dit 1. hus vil du være opmærksom på nydelse. Derfor vil du ikke bare drøne ud ad landevejen, du vil huske at sørge for at du har sjælen med.

Det ser ud til du får støtte. Husk universet trives, når vi begynder at samarbejde. Jeg kommer til at tænke på den film som hedder ”Den største lille gård” som kan ses gratis på Filmstriben

I filmen følger vi et par som forvandler et landområde med død jord til en frodig oase, som viser sig at blive modstandsdygtig overfor tørke og heftige regnskyl.                             

Chiron sætter lys på din slægt og det du kommer fra. Dine rødder og din familie. Måske helt ned på celleplan. Hvem er du? Måske er det tid til at sende dine forfædre en kærlig hilsen. Anerkende gaverne de har givet, men også give tilbage, hvad der ikke længere tjener dig.

Dit kort: The Temple Path. (retvendt)

Betydningen af kortet er at du er elsket og beskyttet og du bliver guidet til at tage det næste skridt. Vær åben overfor de impulser som kommer til dig.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I open my heart to my spiritual truth and a deeper connection with spirit. Guidance and inspiration come freely and easily to me.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for at komme i kontakt med dit åndeteam.

Vandmand

Måske har du følt at du gik mod strømmen? Som om, du har kigget på menneskeheden og tænkt…”De er skøre, de romere” (Asterix) hvad er det vi gør mod naturen? Mod dyrene? Mod hinanden? Det opleves som om du har fået nok af den tankegang som skabte al den smerte og nu drømmer om at bringe dig selv og din visdom i spil. Du har måske fået nogle nye ideer, som du brænder for at få manifesteret.

Du har måske oplevet, at du ser på dig selv på en ny måde, med mere selvrespekt og selvkærlighed. Det ser også ud til du vil kunne opleve at få større anerkendelse. Måske netop fordi du begynder at åbne dig for din egen indre visdom.

Med Chiron i dit 3. hus vil der være fokus på kommunikation. Når jeg skriver dette, ser jeg et indre virvar af elektronisk kommunikation mellem kroppens nerveceller. Måske finder du en vej til at kommunikere med dette netværk? Det ser spændende ud. Måske opfinder du en ny form for meditation eller en healingsmetode? Men jeg oplever også, at du begynder at udtrykke dine følelser og måske finde nye måder at udtrykke din visdom på. Verden har brug for dig og din visdom.

Dit kort: Appreciation. (retvendt)

Kortet fortæller, at du lige som kvinden, er begyndt at værdsætte dit liv meget mere. I stedet for at bekymre dig, giver du nu dig selv tid til at nyde dit liv. Stor glæde er på vej ind i dit liv.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I choose to see and appreciate the beauty and value around me. I increase my gratitude every day, and I am attracting even more to be grateful for.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for at give slip på dine bekymringer.

Fisk

Når du læser dette, fornemmer jeg, at du sidder med en helt ny følelse. Det virker som om der er sket en større forandring. Du kan næsten ikke selv tro det. Det er som om flere ting er faldet på plads. Som om der er blevet skruet op for farverne, ja som om dine sanser er blevet forstærket.

Men hvor du måske før, kunne blive overvældet af dine sanser, fornemmer jeg nu, at du omfavner dem og anerkender dem. Jeg oplever også en større selvaccept. Det føles som om du har mere tillid til dine ideer og du træder frem med større selvtillid.

Med Jupiter i dit 12. hus, ser det ud til du får mere medvind med det som kommer fra dit autentiske selv. Jeg fornemmer at der er stor fokus på dine sanser.

Med Chiron i dit 2. hus vil du kunne opleve, at der sker en healing i forhold til den måde du forholder dig til værdier og økonomi. Måske får du mulighed for at få healet nogle gamle sår? Måske finder du ind til det sted i dig hvor velstand og overflod strømmer frit? Måske ligger der et lille tilgivelsesarbejde foran dig? Sæt lys ved dine forfædres grave og send dem kærlige tanker.

De vil gerne samarbejde med dig.

Dit kort: Anxiety. (omvendt)

Dette kort forbinder jeg med den frygt, som kan opstå, når man er et medie og kan mærke ikke bare de smukke kærlige energier fra de aller nærmeste, men også de energier som bringer sorg og smerte.

Jeg tror på daglig praksis i at sidde i energien med dit åndeteam, vil kunne bringe mere ro til dit system. Mærk selv efter hvordan du bedst kan tune in og opleve deres kærlighed. Det kan være ved at sidde og skrive dagbog, ved at lave en lille korttrækning, ved enkle meditationer eller gennem kreativt arbejde.

Denne affirmation kan læses i den tilhørende tekstbog: I let go of fear and worry. I assume the best and live in peace. All is well.

Brug denne affirmation, så ofte du vil. Især når du mærker Chirons healingsenergi rumstere eller hvis du har brug for større ro.

Author: Kirstine Nielsen

Clairvoyant medie, formidler og kunstner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Clairoskopiske læsninger for uge 47 – 2021

  1. Tak det ramte, var i dag i skoven , snakkede og takkede det store brede egetræ, beundrede dets lange arme!!
    Det var fredfyldt!

    Posted on 28. november 2021 at 19:31
    1. fra hjertet tak for din skønne feedback <3

      Posted on 28. november 2021 at 20:18