Clairoskopiske læsninger for uge 45 – 2021

Disse generelle clairoskopiske læsninger tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter. Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra mandag d. 8. – søndag d. 14. november.

I denne uge fornemmer jeg, at vi har mulighed for at træde igennem en portal. Jeg søgte på nettet for at se om der var skrevet noget om portaler i november. Men jeg fandt ingenting. Indtil det gik op for mig at vi går igennem en helt særlig portal torsdag d. 11/11 – nemlig Portalen for enhed.

Talkombinationen 11:11 er et budskab fra universet, at vi alle er dybt forbundne. Vi er ET.

Som bonus planet, trak jeg kortet Merkur. Merkur er i Skorpionen, der sætter lys på det okkulte, som betyder det skjulte, det, som er under overfladen. Det er nu tid til at bringe det op i lyset. Du kan læse herunder, hvad det betyder for dig.

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) samt teksten til din ascendant og det tegn din måne står i.

Da det er generelle læsninger, må du mærke efter hvad der giver genklang i dit hjerte og give slip på det som ikke giver mening.

Jeg har i denne uge valgt at supplere med kortsættet: ”Archangel Power Tarot” af Doreen Virtue og Radleigh Valentine.

Du kan læse mere om Clairoskoper her på min hjemmeside og bestille en personlig læsning ved at sende mig en besked.

Vædder

I denne uge ser det ud til, at den uro du har følt vil smelte bort og du vil kunne opleve, at finde dig selv i en følelse af større grounding. Som om du er vokset op. Du har gennem dit liv og dine oplevelser fundet vejen ind til en dyb visdom, som bare synes at udvide sig. Det ser ud til at du med Jupiters hjælp vil kunne få nogle fantastiske visioner og glimt af evigheden.

Merkur sætter lys på en dyb indre healing af de mørkeste kroge i dit sind. Måske har du arbejdet intensivt på at finde ind til dem. Det ser ud til at din vedholdenhed og dit mod nu endelig bliver anerkendt. Det siges at jo længere ud man kan se, jo dybere ned kan man også se. Det hænger sammen. Måske har du planer om at formidle dine oplevelser, din rejse eller dine erfaringer. Merkur kan hjælpe dig med at bringe dem ud i verden. Bed blot Merkur om at være til stede og læg mærke til de tegn du får.

Dit kort: King of Raphael.

I den tilhørende kortbog, skriver forfatterene: Yes, it is safe to trust! You have the ability to accomplish great things at this time. Indulge any longing you may have to create art or music. Lend a hand to those around you who need assistance.”

Jeg oplever at du er trådt op på en ny platform, på grund af dit vedholdende og kærlige arbejde. Forvent at modtage anerkendelse. Dine visioner er værdsatte.

Tyr

I mine noter skrev jeg Endelig! Jeg fornemmer, at noget du har længtes efter i mange år endelig er ved at være en del af din virkelighed. Det kan være, du har længtes efter at være i flow med spændende opgaver, ideer og anerkendelse. Det ser ud til, at du med lethed vil kunne træde ind i denne energi, da det ikke bare er Venus men også Jupiter som løfter dig op. Men det ser også ud til, at der kan opstå gnister mellem dig og din partner. Det kan både være din livspartner, men det kan også være en samarbejdspartner. Men nu hvor jeg skriver det, ser jeg disse gnister som energiudladninger. De kan også have erotisk karakter, da det er Mars som er på spil.

Du kan eventuelt bruge denne energi i dit arbejde og passe på ikke at bruge andre mennesker som lynafledere.

Hvor Mars kan skabe hektisk aktivitet i dit partnerskab, vil Merkur sætte fokus på samtalerne og samhørigheden. Derfor ser det også ud til, at I vil finde nogle helt nye veje at træde sammen.

Dit kort: Nine of Raphael.

Til kortet her skriver forfatterne: ”Make a wish!” Dette kort kaldes ønskekortet i Tarot. Det svarer til bægrenes 9. Det er kortet for glædelige begivenheder og for ønskeopfyldelse. Måske kan du nu prøve at mærke efter, hvad du virkeligt ønsker dig. Der er stor chance for at du vil kunne manifestere dine ønsker nu.

Kortet taler også om nydelse og glæde. Mærk efter hvad der kan gøre dig rigtig glad. Det vil være her du finder dine største gaver.

Tvilling

Det ser ud til at din uge er præget af 11-11 portalen. For dig vil det kunne blive en intens uge. Men alle dine planeter vil hjælpe dig.

Det ser ud til, at du vil kunne opleve et større skifte, som om der bliver ryddet op og gamle tunge eller kedsommelige pligter, rutiner eller vaner som ikke længere tjener dig. Det kan føles omvæltende, men jeg oplever også, at når du først får set dig omkring, fra din nye platform vil du kunne se mere klart og med større visdom. Det bliver en uge med fokus på tjeneste. Hvordan tjener du bedst dig selv, dine nærmeste og din omverden?

Merkur sætter også fokus på begrebet tjeneste. Måske vil du skulle mærke efter dybt i dig. Hvad vil det sige at tjene? Er du tjener for nogen? Er der balance i dine relationer og på dit arbejde? Får du anerkendelse for dit arbejde? En gammel betydning af det 6. hus er, at det er huset for slaveri. Måske er du ved at arbejde med nogle dybe sår og traumer, som har hjemme i en tid fjernt herfra. Find et sted i dig, hvor du kan omslutte dig selv og alle disse aspekter med kærlighed. Husk du er et med det guddommelige og du er betydningsfuld.

Dit kort: Six of Raphael.

For mig betyder dette kort sjælevenskaber. Den følelse at have kendt og have et særligt bånd med et helt specielt menneske. Det kom frem hele tiden, da jeg igen havde fået kontakt med min sjæleven efter 25 års adskillelse. Så der er noget der tyder på, at du er ved at genfinde din sjæleven/tvilingesjæl. Måske har I allerede kontakt.

En anden betydning kan være, at det vil være en god ide at omfavne dit indre barn. (som der står på kortet) brug tid på at deltage i aktiviteter som kan fryde dig og fylde dig med glæde. Du ved selv hvad det er. Men det kan være kreative aktiviteter, dans eller kagebagning. Disse aktiviteter vil hjælpe dig med at holde din energi høj og klar.

Krebs

Også for dig vil 11-11 portalen have indflydelse på din uge. Det ser ud til at du er begyndt på at træde helt nye stier. Måske helt nye uddannelser. Jeg føler du er på vej ud på en rejse, hvor du vil søge efter kilden til større velvære. Hvad vil det sige for dig at føle velvære?

Hvis du har en partner, ser det ud til at I vil kunne opleve nogle skønne og intense dage med fokus på nydelse og passion. Mars er i det 5. hus, som udover kreativitet og leg også står for sex og livsglæde.

Hvis du ikke har en partner, kan det være, du vil kanalisere disse energier ud i et kreativt arbejde. Jeg ser dig bygge et hus. Måske er du ved at skabe et hjem? Men det kan også være, du er ved at skabe et rum for kreativitet.

Din Merkur er også i det 5. hus og det kan betyde, at du er begyndt at tænke over dit liv. Er der plads til glæde og kreativitet? Bruger du for meget tid på kedsommeligt arbejde? Er der balance mellem din fritid og dit arbejde? Drømmer du om at leve af din passion?

Du kan prøve at skrive dine tanker ned og se hvor du kommer hen.

Dit kort: Page of Ariel.

En kvinde står i et smukt bibliotek. Dette kort passer smukt med den oplevelse jeg har af den følelse, du vil kunne erfare i denne uge. Måske er det virkeligt en ny sti du træder ud på?

Men det kan også være, at du er ved at få forbindelse med de arkaiske arkiver. Hvor du kan finde ind til dit sjælsformål. Vi har alle et sjælsformål. Vi ved det dybest inde, men nogle gange kan vi have for travlt med livets strabadser, at vi ikke formår at leve vores livsformål fuldt ud. Men når vi træder gennem portaler som 11-11 portalen føler vi en længsel og en kalden, der hjælper os til at genfinde vores livsformål og vores sjælevenner.

Løve

Da vi trådte igennem Lions gate d. 8. august i år, fik vi mulighed for at få kontakt med de sider i os som Løven står for. At træde frem med stolthed og selvtillid. Men hvis disse egenskaber er i vores skygge, vil det kunne føles som hårdt arbejde. Måske oplever du at blive spejlet af andre som har disse sider i deres skygge? Men gennem 11-11 portalen ser det ud til, at der kommer en følelse af enhed.

Vi er alle et. Det ser også ud til at du vil blive anerkendt for dit smukke mod. Det ser ud til, at du vil få mulighed for et helt nyt samarbejde. Eller at du finder nye veje til samarbejde.

Ugen vil blive domineret af tanker omkring hjem og familie. Jeg oplever at du er på en lang rejse. Det kan se ud til at du ønsker dig et hjem, hvor alle kan føle sig hjemme, men også blive anerkendt for de gaver og talenter, alle hver især bidrager med.

Venus vil hjælpe dig med at finde det sted i dig og bringe healing. Altså til det sted i dig, hvor du kan rumme dig selv og hvor du kan føle dig hjemme.

Med Merkur ser det ud til at du er på sporet af en familiehemmelighed. Måske er du ved at gennemgå gamle dokumenter eller fotos. Måske er du ved at forske i din fortid. Det kan også være at du føler dig nostalgisk. Måske har du fået kontakt med nogle fra din fortid? Det kan være du får lyst til at begynde at skrive om dine oplevelser.

Dit kort: Eight of Ariel.

Som du kan se på kortet, står en engel bag en mand, som er i færd med at studere en bog. Det er hvad jeg føler, du vil have mulighed for at opleve i denne uge. Som jeg skrev tidligere, bliver du måske guidet til at søge nogle oplysninger, som vil kunne føre dig på sporet af skjulte skatte eller glemt visdom.

Giv dig tid til at forbinde dig med dit åndeteam og lad dem guide dig.

Jomfru

Det ser ud til, at der dybt i dig hviler en viden om hvordan, du kan skabe et rum, hvorfra du kan bringe healing. Når jeg tuner ind, ser jeg et helt enkelt rum som et tempel eller et kloster. Det føles som både et fysisk rum og et rum skabt af daglig praksis og daglige rutiner. Jeg fornemmer at det er med til at skabe en ramme, som kan hjælpe med at fjerne uro. Det ser ud til, at du har mulighed for at skabe dette rum omkring dig selv. Måske har du en ide om at din viden en dag vil kunne hjælpe mennesker med uro? Måske er du i gang med at skabe dette rum? Det ser ud til at du allerede nu formår at skabe større stabilitet omkring dig selv.

Mars er i dit 3. hus og det kan i denne uge have betydning for trafik og computere. Da det selvfølgelig ikke betyder at alle i Jomfruens tegn vil opleve problemer, vil det alligevel være en god ide at være særlig opmærksom i den næste uges tid. Læg især mærke til sideveje og hold dig indenfor hastighedsgrænserne.

Venus sætter lys på sensuelle oplevelser i løbet af ugen. Mens jeg skriver dette, fornemmer jeg en duft af massageolie. Det vil være en god ide at bruge tid i løbet af ugen på at stimulere dine sanser. Det kan være massage, men du kan også tage i svømmehal, sauna eller kurbade. Brug tid på at forkæle dig selv.

Med Merkur i dit 3. hus ser det ud til, at du vil kunne gå i dybden med emner omkring psykologi eller menneskesindets mørkere sider. Det kan også være du bliver opslugt af en krimi eller en serie. Men det kan også være, at du begynder at åbne for din evne som medie. Måske får du besøg fra den anden side. Det er derfor en god ide at være i en afslappet tilstand, så du kan møde dem med åbent sind. De fleste af dem som kommer igennem, kommer til dig med kærlighed.

Dit kort: The Emperor.

Som du kan se på billedet, sidder ærkeenglen Uriel på en trone der ligner det rum jeg så for dig. Kortet taler om en vejleder eller rådgiver som med ro og balance kan viderebringe gode råd og healing. Det er netop det jeg ser, at du er ved at blive for andre, men det kan være du selv har brug for vejledning, så tøv ikke med at bede om hjælp.

Vægt

Måske er der noget som har chokeret dig, men det ser ud til at have tændt en kreativ gnist i dig og det ser ud til, at du vil kunne bruge tiden i løbet ugen på nye opfindelser. Det ser også ud til at du har direkte forbindelse og især om torsdagen under 11-11 portalen, vil du kunne opleve at være kanal for smukke input og gode ideer. Hav skrivegrejet parat.

Uanset om du bor alene eller sammen med en eller flere. ser det ud til at det bliver en skøn uge med fokus på familieværdier. Jeg forstår familieværdier som de rammer vi skaber omkring en lille tæt gruppe af mennesker og dyr, hvor vi kan føle os elskede, trygge og hygge os.

Merkur vil bringe fokus på pengesager. Måske er der noget som endnu ikke er kommet frem i lyset. Når Merkur er i Skorpionen, kan det betyde det som er i det skjulte. Men det kan også være at du er ved at finde frem til hvad værdi betyder for dig.

Dit kort: Four of Gabriel.

Foruden anledning til fejring, fortæller kortet om forlovelser eller ægteskaber. Det ser ud til at du vil have noget at fejre i løbet af ugen. Hvis ikke der står en forlovelse på programmet, kan det også betyde en skøn afslutning på en kreativ uge. I traditionel Tarot står dette kort for Stokkenes fire og stokkene står blandt andet for den kreative ild.

Skorpion

En trendsetter er en person som vælger at udleve det, der føles autentisk for ham eller hende, på en måde som virker inspirerende for andre. I denne uge er det dig som er trendsetter. På et eller andet område, har du valgt at gå mod mainstream. Det har du måske gjort altid? Men i denne uge ser det ud til du har en stærkere følelse i kroppen som en viden. En dyb forbindelse med universet og med naturen omkring dig, der giver dig en form for sikkerhed og styrke til at træde frem.

Det kan se ud til at Venus vil overstrømme dig med af kærlighed i denne uge og hvad hjertet er fuld af – løber munden over med. Kærligheden vil give dig mod.

Som jeg ser det, vil du i denne uge se på alt med kærlighedens øjne. Dit hjerte brænder for at fortælle hvor smuk og magisk en verden vi lever i.

Måske vil du opleve at få kontakt med de arkaiske arkiver, hvorfra du vil kunne formidle den dybeste visdom.

Merkur hjælper dig også med at holde fast i dig selv. Måske har du følt dig som en outsider, gennem mange år. Men i denne uge forvandles du til en trendsetter. Dit sprog er kærlighed. Du er kærlighed.

Dit kort: Knight of Michael (ærkeenglen Michael)

Dette kort svarer til sværdenes ridder i traditionel Tarot. Sværdene står for tankevirksomhed. Det tyder på at du er i stand til at tænke klart og at du er skarp. Men jeg ser også en lysridder, der er parat til at sende sine budskaber ud i verden. Michael bærer et sværd af lys, som han kan bruge til at fjerne alt det, som ikke længere tjener os. Har du brug for at give slip på gammel frygt? Så bed Michael om at komme til stede og hjælpe dig.

Skytte

Denne uge træder du gennem 11-11 portalen med en helt ny følelse af balance. Du har måske haft en følelse af at stå lidt udenfor alting. Ikke rigtigt at passe ind? Men i denne uge strømmer milde energier ned til dig. Du vil kunne opleve at finde dig selv overstrømmet af kærlighed og nysgerrighed. Som en helt ny appetit, ikke på mad, men på viden og sammenhænge.

Du har måske været igennem et kaotisk forløb, eller du har oplevet noget som vendte op og ned på din verden? Men i stedet for at flygte, har du nu besluttet dig for at byde de egenskaber og gaver du har med dig velkommen. Du er et medie. Det kan være overvældende. Men du får hjælp fra både Venus og Jupiter. Du kan altid bede dem om hjælp, hvis du har brug for at genfinde balancen.

Det ser også ud til, at du har fundet ind til den kilde i dig, hvorfra du har kontakt med den evige visdom. Herfra vil du ikke bare kunne skabe smukke kunstværker, du vil også kunne formidle budskaber med stor værdi. Det ser ud til at de vil strømme igennem dig og du vil med lethed kunne forvandle og give dem form.

Merkur vil hjælpe dig med at finde ind til det sted i dig hvorfra din kærlighed strømmer og hjælpe dig med at formidle disse indsigter. Det er en gave at være sensitiv. Det kan være at du i denne uge vil have spirituelle oplevelser. Vær åben og vid at det eneste som virkeligt eksisterer, er kærlighed.

Dit kort: Decision

På kortet står en kvinde med et bur. Hun frigiver fuglene og lader dem flyve frit. De kan være et symbol for den gave og de evner du har med. Lad dem svæve ud i universet. De vil altid bringe dig kærlige budskaber i retur.

Du er under dyb forvandling. Hvis du har brug for hjælp til denne forvandling, kan du kontakte en spirituel vejleder.

Stenbuk

Det ser ud til at temaet for denne 11-11 portal er trendsetter/outsider. Måske har du følt dig som en outsider. Men i denne uge vil du kunne opleve at finde dig selv som trendsetter. En trendsetter er en person som vælger at udleve det, der føles autentisk for ham eller hende, på en måde som virker inspirerende for andre.

Det kan være at du føler en indre kalden, som bringer sider frem i dig, du ikke troede du havde. Det kan være du finder et helt særligt mod og vælger at stille dig frem? Det kan være du har nogle ideer til hvordan vi kan leve i bedre harmoni med hinanden. Måske har du selv erfaret, hvordan du har kunnet løfte dig fra ”Kaos” til kærlighed? Det ser ud til, at du får kontakt med den kilde til universel visdom, hvorfra du kan formidle de smukkeste budskaber.

Måske har du altid været interesseret i Feng Shui? (en teori og metode til at leve i harmoni med altings energi)

Men det ser ud til at du i denne uge vil kunne tune ind på genstande og intuitivt mærke hvordan de påvirker omgivelserne. Du vil også kunne løfte energierne. Så måske begynder du på boligindretning?

Du er sensitiv, men det kan være du har flygtet fra de sider i dig? I denne uge vil Merkur hjælpe dig med at få kontakt med den dybe ensomhedsfølelse, som nogle gange følger medier som dig. Du vil kunne se på dig selv og begynde at rumme din indre outsider og se at du i virkeligheden er en trendsetter. Gå ud og del din visdom.

Dit kort: Divine Guidance.

Dette kort dukker ofte op, når vi har brug for ekstra vejledning. Det kan være du har brug for at opsøge en spirituel vejleder? Men du kan også sætte dig og meditere og bede om at få svar på dine spørgsmål.

En anden betydning af dette kort er bryllup. Måske vil det give mening for nogle af jer.

Vandmand

I denne 11-11 portal ser det ud til at du vil gennemgå en kæmpe forvandling. Måske et jobskifte? Jeg fonemmer en dyb kalden og du er begyndt at lytte. Du er også begyndt at få kontakt med en side i dig, som giver dig en helt speciel form for selvtillid. Det kan være at du normalt føler en god tillid til dig selv. Du er ikke bange for at skille dig ud. Men i denne uge mærker du en impuls som strømmer til dig fra dit hjertekammer en følelse af universel kærlighed.

Din sensitivitet er virkelig under udvikling. Måske vil du opleve at blive så sensitiv, du kan høre græsset gro? Jeg fornemmer at vand vil kunne hjælpe dig til at genfinde balancen. Husker du at drikke vand? Det kan være en god ide at svømme, tage bade. Saltvand vil være særligt godt for dig. Saltkrystaller har en rensende effekt og kan cleare dig energetisk. Så hvis du ikke har mod på at starte som vinterbader, kan du tage et fodbad med salt, eller vride en klud i saltvand og placerer den i nakken. Hvis du har mulighed for det, vil det også være en god ide at gå en tur ved havet. Jeg dypper altid mine hænder i saltvandet og dupper mit ansigt, når jeg går en tur på stranden. Det har en vitaliserende effekt.

Merkur vil sætte lys på det skifte, som er dit tema i denne uge. Det kan være et jobskifte, men det kan også være et større skifte. Det opleves som en forandring, hvor det som har været stagneret begynder at bevæge sig og det som har været i bevægelse, begynder at finde en ny form. Jeg tror du har en naturlig forståelse for disse skift. Men det ser ud til at du alligevel ikke helt kan undgå at blive påvirket. Jeg håber det giver mening for dig. Jeg fornemmer at det handler om orden. Hvad er orden?

Dit kort: Queen of Gabriel

Dette kort betyder at du vil kunne finde en helt ny følelse af selvsikkerhed og tillid, præcis som jeg skrev i din tekst. Ærkeenglen Gabriel var forkynder af de guddommelige budskaber. Kortet svarer også til stokkenes dronning, som står for den kreative ild. Det ser ud til at du i denne uge gennem din kreativitet, vil kunne genfinde denne power og ro som hun udstråler.

Elsk dig selv til alle andre gør det samme.

Fisk

Det ser ud til at du i denne uge får tilskyndelser til at træde frem. Det ser også ud til at med denne 11-11 portal vil kunne opleve at genfinde de sider i dig, som stråler af selvtillid og charme.

Du har brugt megen tid på oprydning, især på de indre planer. Med denne nye følelse vil du også kunne opleve at få anerkendelse fra uventede kanter. Jeg ser en fisk som svømmer frit i vandet. Det sidder dybt i din natur. Du er fri og du kan bevæge dig hvorhen du vil. Du kan endda som laksen svømme mod strømmen. Du ved hvordan du kan skabe dit drømmeliv og du er begyndt på rejsen.

Det ser ud til Merkur sætter lys på den side i dig som kan rejse ud i universet og downloade visdommen derfra. Du har en direkte kontakt og jo mere du giver dig selv tid til at få kontakt med denne visdom, jo mere power vil du opleve at komme i besiddelse af. Da jeg skrev dette, blev jeg selv lidt overvældet af ordene. Da jeg i mig har en indbygget frygt for power. Men nu hvor jeg prøver at formidle det, kan jeg mærke at det er en smuk healingsenergi.

Jeg tillader nu mig selv at tage kontakt med denne power og lade den strømme frit igennem mig.

Imens jeg skriver dette lytter jeg til ”True Colors” af Phil Colins.

”I see your true colors
And that’s why I love you
So don’t be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful (they’re beautiful)
Like a rainbow”

Dit kort: Seven of Michael.

Hvis du står over for at skulle træffe en beslutning, så mærk efter i dit hjerte, hvad vil bringe dig tættere på dit sjælsformål? Hvad får dit hjerte til at synge? Du har altid et valg. Som du kan se på kortet, kan du altid kalde på ærkeenglen Michael, hvis du har brug for hjælp. Han kan også hjælpe dig med at frigøre dig for det som ikke længere tjener dig, det kan være negative selvbilleder eller ubalancer.

Author: Kirstine Nielsen

Clairvoyant medie, formidler og kunstner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *