Clairoskopiske læsninger for uge 43 – 2021

Disse generelle clairoskopiske læsninger tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter. Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra mandag d. 25. – søndag d. 31. oktober.

Som bonus planet, trak jeg kortet Nordlige Måneknude. Denne Nordlige Måneknude kan ses som portal, en vej vi kan træde igennem for at udvikle os som mennesker. Den står for vores livsmission og for vores oplysningsvej. Du kan få lagt et personligt Clairoskop, hvor jeg går ind og ser hvor din måneknude ligger i dit horoskop. Men her vil du få en ide om hvad den betyder for dig lige her og nu. Det kan være, at du oplever at blive trigget på et helt specielt område lige nu.

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) samt teksten til din ascendant og det tegn din måne står i.

Da det er generelle læsninger, må du mærke efter hvad der giver genklang i dit hjerte og give slip på det som ikke giver mening.

Jeg har i denne uge valgt at supplere med kort fra sættet ”Les Vampires” af Lucy Cavendish.

Du kan læse mere om Clairoskoper her på min hjemmeside og bestille en personlig læsning ved at sende mig en besked.

Vædder

Din måneknude vil i dit 3. hus sætte lys på kommunikation. Kommunikation er en del af din DNA. Det er hvad du er kommet her på planeten for at arbejde med. Det kan være du har oplevet situationer, hvor du blev misforstået. Hvor du havde svært ved at udtrykke dig. Det kan være at du har oplevet at blive følelsesmæssigt handlingslammet. Måske har du oplevet, at nogle mennesker kom ind i dit liv for at træne netop disse sider i dig. At finde dit indre mod og turde at begynde at tale din sandhed, selv når det gør ondt. Det er her forløsningen ligger gemt bag måneknudens port.

Universet bringer os de opgaver og udfordringer, vi er parate til at arbejde med. Det ser ud til at du får al den støtte du har brug for gennem Venus, Mars og Jupiter. Mars vil hjælpe dig med at mærke dine grænser og Venus vil hjælpe dig med at skabe et kærligt rum omkring dig. Det kan være helt fysisk. At du har eller får et rum, hvor du kan sidde i meditativ tilstand. Men det kan også være, at du får kontakt med din egen indre guddommelighed.

Dit kort: Hunter.

På billedet ses en pige som ligner rødhætte. Eventyret handler om en uskyldig pige, der bliver sendt afsted for at bringe en kurv med gaver til hendes syge bedstemor. På vejen møder hun en ulv, der benytter hendes uskyld til at få informationer ud af hende. Informationer han senere misbruger, ved først at lade som om han er pigen overfor bedstemoderen og senere lade som om han er bedstemoderen overfor pigen, så han også kan æde hende. Det er et uhyggeligt eventyr om bedrag, misbrug af tillid og svigt. På det spirituelle plan tror jeg eventyret handler om en evne, vi alle har. En slags radar, der kan fornemme hvordan verden ser ud. Med den kan vi mærke om der er fare på færde og hvem vi kan have tillid til. Denne evne sidder i området omkring underlivet. På et eller andet tidspunkt, historisk set, er der sket et skifte. Måske hænger det sammen med undertrykkelsen af den kvindelige visdom. Det er dette tab Rødhætte illustrerer. Hun er ikke vågen og på denne måde lader hun sin kvindelighed i skyggen.

Men på kortet har hun et helt andet glimt i øjet. I det oprindelige eventyr blev hun reddet af en jæger. Men nu er hun blevet jægeren. Hvad betyder det for dynamikken? Mærk efter inde i dig selv om du har glemt at lytte til din indre stemme. Oplever du en ubalance mellem den feminine modtagende side og den maskuline handlende side? Jeg sender dig lys og healing.

Tyr

I denne uge har du mulighed for at træde gennem måneknudeporten for materiel balance. Med måneknuden i dit 2. hus skaber den en platform, hvorfra du kan se på dig selv og på hvad du tillægger værdi. Det kan handle om nydelse og overflod. Det kan handle om hvad du omgiver dig med og hvordan du forholder dig til dine ting og dit hjem. Er der noget du ønsker? Er der sket en omvæltning i dit hjem? Hvordan genfinder du balancen? 

Venus bringer en forøget skønhedssans med sig til dig i denne uge. Måske har du lyst til at omgive dig med smukke kunstværker. Måske er du i gang med en større produktion. Jeg ser et billede af dig siddende i et rum fyldt med smukke genstande. Men det kan også være fordi du netop er ved at arbejde med disse værdier, at du mærker en længsel efter større enkelhed. Prøv at finde balancen mellem på den ene side behovet for at omgive dig med smukke genstande og på den anden side at skabe et puritansk kloster.

Det kan også være at dine overvejelser i denne uge vil dreje sig omkring de sensuelle værdier. Du kan begynde at lægge mærke til, hvordan du stimulerer dine sanser. Alle dine sanser.

Det ser også ud til du er ved at finde vejen til større arbejdsglæde.

Dit kort: That Death Will Come.

Budskabet ifølge den tilhørende bog er at huske på at nyde livet og de gaver du har. Hvis der er noget som får dig til at føle dig låst fast eller som føles dræbende, lad det dø.

På kortet ses en pige med tårer i øjnene. I hånden holder hun en frugt, der minder om et granatæble. Ifølge lex.dk har denne frugt en central plads i myten om Persefone, datter af Zeus og Demeter:

”Demeterhymnen fortæller myten om Persefone således: Mens Kore gik på marken og plukkede blomster, steg Hades op af en slugt i jorden og bortførte den rædselsslagne pige. Demeter ledte forgæves efter sin datter over hele verden og kom til Eleusis, hvor hun fandt trøst i sin sorg, gav menneskene kornet og indstiftede mysterierne. Da det blev afsløret, at Persefone befandt sig hos Hades, tvang Demeter Zeus til at gribe ind, men inden da havde pigen spist en enkelt kerne fra et granatæble (symbol på frugtbarhed og udødelighed) og var derved bundet til Hades og hans rige. Hun må derfor altid tilbringe en tredjedel af året i underverdenens mørke og to tredjedele oppe i lyset. Kores nedstigning og genkomst fra dødsriget er det mytiske forbillede for kornets udsæd og vækst.” 

Tvilling

Sensitiv som du er, kan det ske, at du nogle gange glemmer at mærke efter i dig selv. Måske har du travlt med at hjælpe alle andre. Eller også er du energimæssigt ude og mærke hvordan andre har det. Men denne måneknude vil hjælpe dig med at finde ind til det sted i dig, hvor du kan stå med begge ben på jorden. Måske har du haft lidt for travlt. Er det tid til at geare lidt ned? Det kan være, at det vil føles som en lidt hård proces. Men du får hjælp fra både Venus, Mars og Jupiter. Det ser ud til, at du går en dejlig uge i møde, hvor du vil kunne føle dig rummet og elsket af din partner. Hvis ikke du har en partner, kan det være at du møder en i en arbejdssituation. Men det kan også være, du oplever at interaktioner med andre føles mere enkelt og givende.

Det ser også ud til, at du vil opleve at få mere energi. Som om du får kontakt med en indre ild. Der er fokus på passion og samarbejde. Du vil også kunne opleve at få et gennembrud. Måske, har du fået hjælp fra andre og er nu parat til at præsentere dine ideer, trykke på udgiv, del, send…

Dit kort: Hope.

Kortet fortæller om den følelse af dyb ensomhed. Men prøv at mærke efter. Er det din egen? Som i myten om Pandora, fandtes tilbage håbet. Håbet er den gnist vi giver hinanden. En kær veninde og kollega Lisbeth Lisby tjek hendes Facebookside her gav mig begrebet ”Energibestyrelse” som er den gruppe af mennesker du har i din nærmeste kreds. Dem som elsker dig og vil lytte til dig og give dig håb. Den der følelse af, at selvom det ser lidt hårdt ud lige nu, så er det muligt at finde gnisten, at rejse sig og tage de næste skridt. Kontakt din energibestyrelse. Du kan også overveje at kontakte en dygtig vejleder, som vil kunne skabe den samme følelse i dig. Hav tillid til du finder den rigtige vejleder og brug din intuition.

Krebs

Med måneknuden i dit 12. hus, er din opgave at give dig selv plads til at udvikle eller stå i din sensitivitet. Du har en smuk kontakt. Men nogle gange kan det være skræmmende. Måske har du prøvet at flygte fra dine evner? Jeg kalder dette spøgelsesskræk, et ord min nevø fandt på. For den der følelse af ikke at kunne slappe rigtigt af. Som om der hele tiden er uro omkring dig. Det hjælper at begynde at arbejde med energierne. Jeg anbefaler altid, at man tager en uddannelse. Da det ikke blot hjælper med kunne stå i energien, men også vil give dig et uvurderligt netværk. Hvis du allerede har taget en uddannelse, vil måneknuden minde dig om at holde fast i samarbejdet med dit åndeteam og begynde at dele ud af dine gaver.

Det ser ud til, at det er på hjemmefronten, der sker de største forandringer i denne uge. Det kan være at du er parat til at flytte, men det kan også være at du finder mere ro i dit hjem. Det ser lidt sjovt ud. Venus vil med sin energi prøve at bringe lindring og healing og du vil kunne opleve at dit hjem bliver en base for kærlighed og hvile. Hvorimod Mars vil prøve at gøre det modsatte, altså at skabe uro. I mine noter skrev jeg Tivoli hjem. Det behøver ikke være negativt. Måske får du bare mange gæster? Men det kan være en ide at mærke efter, hvad du har brug for og så planlægge ud fra det.

Måske er der en fejring i dit hjem. Det ser i hvert fald ud til at du vil kunne opleve at blive overstrømmet med gaver. Men de kan også komme helt uventet.

Dit kort: Jealousy.

Dette kort har flere betydninger. Jalousi kan være en faktor i dit liv lige nu. Det kan være at du er udsat for andre menneskers jalousi, det kan også være du selv mærker jalousiens væsen i din krop. I kortbogen beskriver forfatteren, hvordan du kan komme til at straffe dig selv for din egen lykke, eller prøve at undgå at blive genstand for jalousi, ved ikke at lade dit eget lys stråle.

Det kan også være, at du er ved at lære at give slip på din egen jalousi. Når man på denne måde har valgt at lære noget, vil man ofte opleve at der kommer små eksaminer hen ad vejen. Sådan at man hele tiden vil kunne se på sin udvikling. Det kan føles hårdt, når man står midt i det. Jeg har lært at vi alle er spejle og læremestre for hinanden. En ændring af en vane som ikke længere tjener dig, kan blive aktiveret af jalousi. Ikke at det er en god følelse. Men den kan være gnisten og når du er kommet videre, vil du kunne se på den person du var jaloux på i et nyt lys.

Du har meget lys at give. Du er beskyttet.

Løve

Din måneknude står i dit 11. hus hvilket vil sætte lys på den proces, hvor du bliver konfronteret med tanker om konformitet, ensretning og individualitet. Du er helt speciel. Måske har du prøvet at gemme nogle sider af dig væk, fordi du følte de ikke var acceptable. Måske har du oplevet at få at vide at du er for meget. Men gaven til dig er, at du har let ved at komme i kontakt med en side i dig selv, hvorfra du kan træde frem og tage lederskab. Verden har brug for forandring og brug for modige ledere som dig. Tro på dig selv.

Det er ud til, at du er ved at bygge dit slot, dit helt eget ”sanctuary” hellige rum (hellig betyder lysende) dette er godt, for jo mere du kan lade op hjemmefra jo større styrke vil du kunne manifestere.

Det ser også ud til at du får en travl uge. Måske har du nogle sociale begivenheder, men det kan også være at du er tændt af din kreative ild. Det ser ud til, du skal give dig selv lov til at lege og eksperimentere. Ikke være så bange for udfaldet, for det ser ud til, at der kan komme nogle smukke erkendelser, der ikke bare inspirerer dig, men også vil kunne inspirere andre.

Dit kort: Transmission.

Dette kort viser to piger som ligner hinanden. Som et par tvillinger. Meningen med kortet er, at du bliver opmærksom på din afhængighed af andre. Både på godt og ondt. Jeg er sikker på at vi har mange soulmates og tvillinger. En kær veninde og kollega gav mig begrebet ”Energibestyrelse” som er den gruppe af mennesker du har i din nærmeste kreds. Dem som elsker dig og vil lytte til dig og give dig håb. Mange af vores soulmates og tvillingesjæle hører til denne gruppe. Men du kan også møde mennesker som vil udfordre dig og hjælpe dig til større medfølelse.

Når vi bruger hinanden og hjælper hinanden, foregår der en energiudveksling. Du kan helt sikkert mærke med hvem du kan slappe af og føle dig tryg til at dele dine sorger og bekymringer. De er din energibestyrelse, når også du kan dele dine glæder og sejrer.

Hvis du føler at du skal gemme nogle sider bort eller det kun er dig som skal lægge øre til brok, eller du er blevet reduceret til en heppekorsleder, er det et signal til at du må finde en anden vej.

Jomfru

I noterne omkring din måneknude skrev jeg ”Disciplin” nu hvor jeg tuner ind, kan jeg mærke at det har mange aspekter. Det er ikke så meget disciplin i traditionel forstand. For jeg er næsten sikker på, at du er meget disciplineret og pligtopfyldende. Men det handler snarere om at finde ind i en daglig spirituel praksis.

Da jeg skrev dette, trak jeg vejret dybt og mærkede roen sænke sig over min krop. Måske har vi nogle forestillinger om hvordan vi skal være ”rigtige” jeg fornemmer nogle spor, som måske allerede blev lagt i tidligere liv. Det kan være løfter om kyskhed, underkastelse, nøjsomhed eller det kan være frygten for at falde ned i det store mørke tomrum.

Jeg oplever nu, at spiritualitet kan give så meget mere. Det er kærlighed, overflod, blomstring, latter og frihed. Det er denne følelse måneknuden forsøger at guide dig til at nå frem til. Det kan godt være udfordrende at finde tiden og tilliden. Men prøv at giv det en chance.

Dit kort: Call for Help.

Dette kort kommer med en opfordring til at foretage denne energibeskyttelsesmeditation:

”Protect yourself by clearing your space, and working with a shielding technique that works for you. Simply visualize yourself completely surrounded by a sphere-shaped field of soft white energy. Within this, you are safe, and protected.”

Du kan selvfølgelig selv finde den metode der passer dig bedst. Du er et medie og dine evner er under udvikling. Det kan skabe forstyrrelser, så måske har du brug for yderligere hjælp til at forstå, hvad der sker med dig. Hvis det giver mening for dig, kan du kontakte et andet medie for at få vejledning.

Vægt

Nogle gange er det som om universet sætter alle kræfter ind på at hjælpe på et specielt område. Som et slags skoleskema. Du har måske gået rundt i skolegården, men nu begynder første time. Temaet er anerkendelse af din egen indre guddommelighed. Du har i dig adgang til en stor visdom. Denne uges måneknude skubber dig blidt til at finde ind til dette sted. Det er et helt specielt sted i dig. Jeg ser for mig en scene i en af ”Superman” filmene med Christopher Reeve. Her har han givet afkald på sine superkræfter på grund af sin kærlighed til Lois Lane. Men da naturkræfterne går amok, må han finde tilbage til sine superkræfter igen.

Men det sted, han plejede at gå til, for at få kontakt med sin far (Gud) var blevet destrueret, da han gav afkald på sine evner. I et smertefuldt øjeblik følte han sig som det mest ensomme og forladte væsen i hele universet. Indtil den krystal som var et symbol for visdommen, lod sig finde og med den genskabte han kontakten til sin visdom (indre guddommelighed) PS jeg kan varmt anbefale disse film, der er fyldt med humor og visdom.

Denne opgave passer perfekt til dig i denne uge og det ser ud til, at du med Mars i ryggen er parat til de store forandringer som følger sådan et skifte. Jupiter bringer dig i kontakt med din indre ild og passion og jeg ser du kan finde dig selv et sted opslugt af kreative gøremål. Venus hvisker dig kærlige ord i øret. Måske bliver du inspireret til at skrive et kærlighedsdigt.

Dit kort: Nobility.

Som jeg skrev i begyndelsen, har universet nogle gange sin helt egen plan. Dette kort støtter den proces du er i gang med i forbindelse med din måneknudelæring. At være adelig har ikke noget at gøre med slægtsskab eller velstand ifølge forfatteren. Det er snarere en form for ædelhed som kommer når dine handlinger afspejler dit hjertes visdom. Ikke nødvendigvis den letteste vej, men den vej, hvor du viser medfølelse for din omverden og dig selv. Kortet bringer et eventyrligt budskab til dig og fortæller at de uselviske handlinger, som du har foretaget, indenfor de sidste mange år nu vil blive belønnet. Du vil kunne opleve at blive ”adlet” på en eller anden måde.

Mærk energien strømme gennem dig og vær åben overfor de gaver og den anerkendelse som nu vil strømme ind i dit liv. Det er også et budskab til dig om at tro på dig selv og din egen indre visdom.

Skorpion

Budskabet til dig i denne uge kan føles mere barskt end det plejer. Det er som om der kommer lys på nogle sider i dig som du måske har fortrængt. Nu hvor jeg tuner ind føler jeg at det for nogle af jer kan handle om en følelse af dyb ensomhed. En følelse der for mange af jer allerede blev erfaret i jeres tidligste år. Måske har nogle af jer fået et lidt for stort ansvar i forhold til jeres alder i jeres familie. Nogle af jer har oplevet, ikke at få den trøst, eller de kærtegn som I længtes efter, hvilket kan have givet jer en slags følelsesmæssig forsvarsmekanisme. Jeg føler, at der gemmer sig en stor smerte. Måske mærker du den af og til. Men det kan være at den er svær at forstå og begribe. Altså erkende. Denne måneknude vil guide dig gennem smerten og hjælpe dig med at finde det sted, hvorfra du kan se på liv med mere kærlighed og medfølelse. Nogle gange viser det sig, at de erfaringer vi har fået, kan hjælpe andre mennesker, som står i lignende situationer. De bedste psykologer kender smerten på egen krop.

Din intuition og følsomhed er stadig under udvikling. Måske vil du opleve allergiske reaktioner. Da jeg skrev dette, nøs jeg. Det er vigtigt at sørge for at få frisk luft. Hvis din allergi er særligt slem, kan du overveje at kontakte dit lægehus, da der findes flere behandlinger. Jeg har fået græspollenvaccinen, hvilket har hjulpet mig meget. Jeg har også haft glæde af de homøopatiske dråber ”Sensistop” men mærk selv efter, om det er det du har brug for. Jeg fornemmer at nogle af dine reaktioner er midlertidige. Og at de vil forsvinde igen, når du genfinder din balance.

Det ser ud til, at du vil kunne opleve helt specielle øjeblikke af synkronicitet. Som når du tænker på nogen eller noget og svuis kommer de ind i dit liv. Det kan også være, at du bliver tilbudt nogle spændende opgaver eller får de genstande forærende, du lige stod og manglede.

Det kan derfor være en god ide nu at overveje, om der er noget du ønsker dig. Skriv det eventuelt ned.

Dit kort: Burnt by the Sun.

Forfatteren skriver i den tilhørende bog, at dette kort kan forklares med at ville løbe en maraton uden at træne først. I bedste fald vil du give op undervejs. I værste fald vil du kunne risikere at komme til skade. Det er derfor vigtigt, du mærker efter. Hvor er du lige nu? Hvad ønsker du virkeligt? Hvad kan du gøre her og nu, som vil bringe dig tætte på dit mål? Som du kan se på kortet, forestiller det en pige, som ikke virker lykkelig. Måske er budskabet, at du er ved at finde tilbage til det barn i dig, som følte den smerte og hjælpe hende med at heale. Når du har fundet dette sted. Vil du være parat til at tage det næste skridt.

Skytte

Måneknuden beder dig overveje begrebet partnerskab. Hvordan relaterer du dig til din partner? Det kan være din livspartner, men det kan også være en samarbejdspartner. Budskabet er diplomati. Det er især vigtigt at lægge mærke til din kommunikation. Vi tiltrækker mennesker i vores liv som vi på den ene eller anden måde spejler os i. Her er en artikel fra bladet Femina, at blive klog af: Derfor forelsker du dig altid i den rigtige.

Det ser ud til at universet vil give dig plads til at arbejde fuldt ud med denne opgave. Jupiter vil bringe dig mere ro og du vil føle at du kan nå et sted, hvor du vil opleve en slags klarhed i din hverdag.

Du er mere elsket end du tror. I denne uge vil du måske kunne mærke hvordan kærligheden strømmer til dig. Du er speciel og du har nogle helt særlige talenter. Målet er at du opdager dem og anerkender dem. Det kan være svært, også når man ser på temaet for dit kort.

Dit kort: Rebellion.

I forklaringen til dette kort, skriver forfatteren om den følelse at være udenfor. Det er som en slags drivkraft. Du kender den helt sikkert. På den ene side har du en længsel efter at blive forstået og anerkendt, men på den anden side vil du ikke indordne dig kedsommelige eller rigide regler.

Du vil ikke følge ”flokken” hvis det ikke føles rigtigt for dig. Kortet antyder, at når du har valgt denne vej, vil du ofte udsætte dig selv for kritik eller negativ omtale. Men her er det vigtigt, at du mærker efter i dig selv hvad der betyder mest. Og som forfatteren skriver:

“It is time to be truthful about who you are, and what it is you wish to create in your life. You can do this – there will be more support than you can dream of when you open up and share what you felt you must keep secret. There are more like you than you know.”

Verden har brug for forandring og den rebelske drivkraft kan hjælpe dig med at finde nye veje som kan inspirere os andre.

Stenbuk

Da jeg skrev noterne omkring din måneknude for denne uge, skrev jeg ORDEN – HEALING. Nu hvor jeg tuner ind på din uge, fornemmer jeg at der ligger et helt klart budskab til dig. Din måneknude ligger i det 6. hus og når dette hus er opløftet, bringer det stor healing. Så det er temaet for dig. Måske er du i gang med et større oprydningsarbejde (hvilket jeg oplever er kollektivt) det kan både være på det indre og det ydre. Du er ved at skabe et rum, hvorfra du kan give og modtage universel healing. Det er også hvad verden har brug for lige nu. De største healere kender smerten fra sig selv.

Det ser ud til, at det især er din følesans som er under udvikling i denne uge. Det kan også være din klarfølelse. Det kan være, du bliver bevidst om de materialer du har på kroppen. Måske får du lyst til at bære silketøj. Det kan også være, at du lægger mærke til at din krop giver dig signaler. Læg mærke til hvor på kroppen du mærker dem og hvad du føler.

Hvis du ikke allerede nu er bevidst om dine healerevner, vil du i løbet af ugen begynde at få flere og flere tegn. Du behøver ikke at bekymre dig om penge, ser det ud til.

Måske vil du opleve at du har mulighed for at skifte job. Dette gælder især hvis du er parat til at træde ind på den vej, som du planlagde før du kom herned. Du kender vejen dybt i dit hjerte. Som jeg ser det vil du finde stor glæde og dyb tilfredsstillelse, når du træder ind på denne vej.

Dit kort: Knowledge.

Det simple budskab til dig er viden. Det kan have flere betydninger, men sammenholdt med temaet fra din måneknudelæring, er budskabet til dig, at du nu er parat til at træde ind på din helt særlige healingsvej. Måske har du brug for at tage nogle kurser? Jeg anbefaler altid at man finder et kursus hvor man mødes ”in real life” fordi det udover at bringe læring også bringer venskaber som er uvurderlige. Det kan også være, at du vil bruge den kommende tid på studier af alle slags. Det er aldrig for sent at begynde at studere. Hvis du har nogle negative oplevelser med fra din skoletid, som blokerer for at begynde på en ny uddannelse, så bed om at de må blive healet og løftet. Du vil blive hjulpet på alle mulige måder, hvis du vælger at gå i gang med en ny uddannelse.

Kortet fortæller også, at du allerede nu har adgang til en fantastisk viden som du kan kontakte gennem meditation.

Vandmand

I mine noter til dig til denne uges måneknude, skrev jeg HUMOR! Det er essensen af den læring, måneknuden i dit 5. hus vil bringe med sig. Det handler om at finde det sted inde i dig, hvorfra du kan stråle og rumme dig selv. Det handler ikke om at du gør nar ad dig selv, eller at du udleverer dig selv, det handler snarere om at finde det sted inde i dig, hvor du er i forbindelse med glæden og latteren. Jeg ved godt, at det kan være svært at finde glæden og humoren, når man står midt i et stormvejr. Men jo mere du øver dig, jo lettere vil det blive.

Det vil også føles lettere for dig, fordi du i løbet af denne uge vil opleve at din universelle kærlighed folder sig ud. Som om dine energetiske vinger af lys og kærlighed er parate til at omfatte hele universet. Når jeg skriver dette, føler jeg virkelig en stor kærlighed strømme. Måske vil du blot opleve denne kærlighed i få korte øjeblikke, men følelsen er smuk og stærk og jo mere du føler den, jo lettere bliver det at finde tilbage til den.

Det ser ud til at du i løbet af ugen, vil kunne opleve en dyb udlængsel, når jeg skriver dette, oplever jeg følelsen af at være i den energi, jeg beskrev, at være i forbindelse med hele universet. Men det kan også være helt konkret, at du længes efter at komme ud at rejse. At rejse er at leve, sagde H.C. Andersen.

At rejse er at kende sig selv. Det er denne rejse, du længes efter. Og det ser ud til at du får mulighed for at tage på sådan en rejse.

Dit kort: Supernatural.

Nogle gange er det helt magisk, hvordan kortene hænger sammen med det overordnede budskab. Du er ved at udvide dit energifelt omkring dig. Det betyder også, at du mærker alle slags energier mere tydligt. Som jeg skrev tidligere, vil du kunne opleve at blive forbundet med den universelle kærlighed. Men du har højst sandsynligt allerede nu mærket tusindvis af andre energier. Det kan være at du føler smerte, når du læser om andre menneskers lidelser? Det kan være du føler smerte, når du hører om dyrs lidelser? Eller bliver overvældet i nogle sammenhænge, eksempelvis når du er sammen med mange mennesker.

Det er fordi du er et medie. Måske ved du det allerede. Men det kan være du har brug for hjælp til at forstå hvad der sker med dig. Når man er et medie, kan man let blive ”taget” af energierne. Jeg oplever nogle gange. At jeg får ustyrlig trang til slik. Så ved jeg at jeg ikke er centreret i mig selv.

Det kræver øvelse. Som der står i tekstbogen til kortet. Det er tid nu til at forstå dine gaver og begynde at arbejde med dem.

Fisk

Wow, kære Fisk. Jo mere jeg tuner ind på din uge, jo større sorg føler jeg i mit hjerte. Det er en dyb sorg som har mange forgreninger. Med måneknuden i det 4. hus vil der være fokus på familie og slægt. Hvad kommer du fra?

Jeg føler også at dine forfædre kalder på dig, gennem flere tidsaldre. Måske helt tilbage fra tidernes morgen. De vil gerne kommunikere med dig. Giv dem plads til at komme igennem og lyt til deres budskaber. Jeg føler de vil guide dig gennem dit måneknudearbejde og hjælpe dig med at finde større styrke og selvbevidsthed.

Jupiter er i dit 12. hus, hvilket betyder, at du vil kunne opleve store spirituelle gennembrud, men du vil også kunne opleve at blive overvældet af din sensitivitet.

Det virker som om du er parat til at springe ud som spirituel. At stå ved dig selv, fuldt ud. Men det kan være, du stadig er bange for at drukne?

Jeg oplever at de rigtige værktøjer kommer til dig hen ad vejen. Det er ikke noget man kan tænke sig til. Det er noget som kræver daglig praksis.

Det er nu! Du er kaldet og det er nu tid til at lytte. Du er elsket og du er beskyttet. Hav tillid til at du er på rette vej. Læg mærke til de budskaber du modtager i løbet af ugen. Der kan være vigtige informationer imellem.

Dit kort: Compassion.

På kortet står en ung kvinde med et dødt menneske i armene. I teksten kommer forfatteren ind på Jesus. Det er også hvad jeg ser. Det døde legeme af Jesus, som symbol for lidelse.

Når jeg giver clairvoyante læsninger, ser jeg ofte blandt mine klienter forskellige udviklingsveje.

Jesusvejen er en af dem og her vil jeg beskrive hvad jeg oplever ved Jesusvejen.

Jesus er en stor healer. Han arbejdede med menneskelig lidelse. Derfor vil mange, som har valgt hans healingsvej, opleve lidelse igennem deres liv.

Det kan være fysiske smerter, det kan være følelsesmæssige smerter eller det kan være smerter på grund af en dyb medfølelse (at du mærker andres lidelser) Det kan sætte sig som en dyb sorg, og så er vi tilbage ved den følelse jeg oplevede i begyndelsen af denne læsning.

Det er en kæmpe gave at have valgt Jesusvejen. Da den bringer dyb healing. Du er selv en kæmpe healer. Det er tid nu til at give plads til healingen. Ikke bare for dig selv, men også for andre.

Jeg sender dig lys og kærlige tanker.

Author: Kirstine Nielsen

Clairvoyant medie, formidler og kunstner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *