Clairoskopiske læsninger for uge 42 – 2021

Disse generelle clairoskopiske læsninger tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter. Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra mandag d. 18. – søndag d. 24. oktober.

Ugen byder på en fuldmåne i Vædderen. Det betyder, at du vil kunne opleve at blive testet på din tålmodighed og dit mod. Men det er også en fin mulighed for at give slip på din stolthed, stå i dit eget lys og sætte klare grænser.

Som bonus planet, trak jeg kortet Chiron, som kaldes den sårede healer. Du kan læse i teksten herunder, hvad det betyder for dig.

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) samt teksten til din ascendant og det tegn din måne står i.

Da det er generelle læsninger, må du mærke efter hvad der giver genklang i dit hjerte og give slip på det som ikke giver mening.

Jeg har i denne uge valgt at supplere med ”Angel Answers Oracle Cards” af Doreen Virtue og Radleigh Valentine. Du har nu mulighed for at stille et spørgsmål. Mærk det inde i dit hjerte og læs så teksten til kortet.

Du kan læse mere om Clairoskoper her på min hjemmeside og bestille en personlig læsning ved at sende mig en besked.

Vædder

Måske har det været en smertefuld proces for dig at blive dig selv fuldt ud. Chiron er i dit første hus, hvilket betyder, at du højst sandsynligt kæmper med dig selv. Måske har du på den ene side lyst til at træde frem, men på den anden side, er du måske bange for at få al for meget opmærksomhed. Den mytologiske Chiron blev stor healer på baggrund af hans lidelser. Så det er Chirons budskab til dig. Stå ved dig selv. Hele dig.

Du vil i denne uge kunne opleve at få et større fodfæste. Måske fordi der falder mere ro over dig. Det ser ud til, du kan nå ud til en større gruppe eller modtage den feedback du har drømt om. Det ser også ud til, der vil være plads til dybe samtaler med din partner. Det kan være din livspartner, men det kan også være din samarbejdspartner. Der vil også kunne opstå gnister af passion. Måske vil du blive meget inspireret.

Dit kort: Get More Information. Svaret på dit spørgsmål er: Ja. Men det kommer til at tage lidt tid, før det er klart. Måske har du brug for at samle nogle tråde. Når jeg ser på kortet, ser jeg en due, der kan være et symbol på vores sjæl, som er ude at ”arbejde” Et af budskaberne kan være, at det vil være en god ide at sætte dig og meditere og tage kontakt med guider. Lade dem hjælpe dig med at finde de vigtigste informationer. Vær i øvrigt opmærksom på de budskaber, du modtager i løbet af ugen. Dine engle kan kommunikere gennem mange kanaler.

Tyr

Det kan være, at du føler at din krop har været igennem en centrifuge. Det kan være fordi der er ”Knald” på energierne lige nu og du mærker dem alle. Chiron er placeret i dit 12. hus, hvilket betyder, at du er ved at heale på din sensitivitet. Måske har du modtaget budskaber eller haft klarsynsoplevelser. Det vil være en god ide at finde tid til at kontakte dit åndeteam. De vil kunne hjælpe dig med at ”rydde op” sådan at du bliver mere bevidst om hvilke energier som tilhører dig og hvilke som hører andre til. De vil også kunne hjælpe dig med at hente spirituel inspiration til dit arbejde og dit liv.

I det hele taget ser det ud til at oprydningstemaet er det mest centrale for dig i denne uge. Både fysisk, psykisk og spirituelt.

Det ser ud til, du er ved at skabe mere klarhed omkring dig og at denne klarhed vil smitte af på dit arbejdsmiljø. Du vil kunne opleve at få mere energi og arbejdsglæde.

Det ser også ud til, at hvis du er i gang med at rydde op, vil der kunne dukke gamle ting op som vil kunne få nyt liv.

Dit kort: A Year from Now. Budskabet til dig er, ja. Men det vil tage sin tid før det er fuldbragt. Et år kan føles som lang tid. Men med en dag ad gangen, er der pludseligt gået et år. Nogle processer tager tid for at folde sig ud, især hvis de er afhængige af andre faktorer. Tag en dyb indånding, mærk styrken og vid at alt er i den skønneste orden. Det ser også ud til at dine guider arbejder i baggrunden for at lette vejen for dig.

Tvilling

Du er helt unik. Det er vi alle, men måske har du følt dig helt speciel og anerledes? Måske har du følt at det er svært at være menneske. Du er kommet herned på planeten jorden med en helt særlig mission. Måske ved du allerede hvad det er? Chiron sætter lys på, at du finder og accepterer dig selv præcis som du er og at du begynder at vise din omverden dit sande ansigt. Det kan godt være en forvirrende energi, indtil du mærker helt ind i din egen power og din livskraft.

Det ser ud til, at du i denne uge vil kunne få nogle skønne oplevelser med mennesker du holder af. Mærk hvad der er vigtigt for dig. Du vil i denne uge kunne blive konfronteret med en følelse af kedsomhed. Husk at have tålmodighed, ikke bare med andre, men også med dig selv. Det er kollektivt, store oprydningstid, også for dig. Det kan derfor være at du hurtigere bliver irriteret. Så giv dig selv plads og rum.

Dit kort: Wait. Ærkeenglen Michael har et lysende sværd, som han bruger til at fjerne de bånd, som ikke længere tjener os. Du kan kalde på ham og bede ham hjælpe dig med at løse den situation, som du har spurgt ind til. Som du ser, kalder den ikke på handling. Nogle gange løser tingene sig helt uden drama, ved at tiden går sin gang. Et andet budskab kan være at vente med at købe, flytte eller handle indtil alle faktorer er fremme i lyset.

Krebs

En veninde gjorde mig opmærksom på sangen: ”Jeg bærer med smil min byrde,” som kunne være overskriften på det Chiron sætter lys på i denne uge. Sammen med den fornuftige Saturn, beder den dig om at gro op. Ikke på den hårde måde. Du kan prøve at slå teksten op på nettet. Foruden at referere til den smukke natur, handler teksten også om at finde det rum i dig selv, hvor du er i forbindelse med din helt egen healende natur. Måske at finde hjem til dig selv og vide hvad det er vigtigt at bruge sin energi på.

Overordnet set, ser det ud til du får mere ro og mere samhørighed i denne uge. Det ser ud til du kan slappe mere af. Det ser også ud til, at noget som har tynget dig vil lette. Der falder ro på i forhold til din familiesituation.

Dit kort: Ask for Help from Others. Budskabet eller svaret på dit spørgsmål er ikke et klart ja eller nej. Det hele afhænger nemlig af hvordan du kommunikerer. Hvis du beder om hjælp og er åben overfor at tage imod, vil du kunne komme langt. Der er et stort potentiale til rådighed. Det kan være hjælp fra andre mennesker, men det kan også være dit åndeteam, som vil komme dig til hjælp. Læg mærke til de budskaber du modtager i løbet af ugen. Dine engle kan kommunikere gennem mange kanaler.

Løve

Chiron kalder på dig i denne uge. Den beder dig lytte og have tillid til din egen visdom og din smukke forbindelse med den universelle visdom. Måske har du haft svært ved at tro på dig selv. Måske har du lyttet mere til andre, som du følte var mere kloge eller vise. Men du har selv adgang til denne visdom. Det er muligt at lære at lytte og kende forskel på, hvornår man er i kontakt med den dybe visdom. Det føles også i kroppen. Brug lidt tid i denne uge til at forbinde dig med din egen visdom.

Tro på dig selv.

Det ser ud til at du er blevet bedre til at gøre dine hverdage festlige. At du finder på at fejre de små sejre, med en god kop… (indsæt selv din yndlingsfejringsdrik) eller at du skaber hygge omkring dig selv og andre. Det bliver værdsat og dine handlinger giver megen healing og glæde.

I forhold til din partner, ser det dog ud til at I vil kunne komme ud et sted, hvor der er lidt gyngende grund. Jeg skrev ”Stærke ord” i mine noter. Men I har også Jupiter med jer. Så alt i alt vil I kunne få en uge hvor jeres bånd til hinanden bliver styrket og I vil opleve at kærligheden mellem jer vil udvikle sig og blomstre.

Dit kort: Opportunity. Det ser ud til at budskabet til dig er et stort ja. Hvis du var bekymret over udfaldet af en bestemt situation, ser det ud til du snart vil opleve, at den ændrer sig og at der vil strømme god energi, penge, muligheder, gaver eller løsninger ned til dig. Som om de kommer sendt fra himlen. Det ser også ud til at det vil ske i den nærmeste fremtid. Men det kan også være du får åbnet for hanen og på denne måde i lang tid ud i fremtiden vil kunne mærke betydningen af kortet som gaveregn. Det kan betyde, at du ikke behøver at bekymre dig. Du har altid adgang til de rette ressourcer.

Jomfru

Chiron stimulerer din frihedstrang i denne uge. Det kan være du føler det som en dyb længsel inde i dig. Hvad er frihed for dig? Du er formentlig fra naturens side pligtopfyldende og ansvarsbevidst. Men tager du et for stort ansvar?

Dette tema synes at gå igen da Mars rumsterer i dit 2. hus, hvilket vil få dig til at tænke på dine værdier og på hvad du fokuserer på. Men både Jupiter og Venus er med dig i denne uge og bringer mulighed for nydelse og mirakler. Som jeg ser det, vil du i denne uge kunne opleve at sidde i dit eget eller dine nærmestes selskab og dele gode minder. Som at åbne en gammel fotobog eller en dagbog. Du har en helt særlig adgang til den universelle healingskilde og med denne vil du kunne skabe ro og healing ikke bare for dig selv men også til dine omgivelser. Det ser ud til du vil kunne få en meget smuk og stærk oplevelse i løbet af ugen, hvor du kommer i forbindelse med denne healingskilde.

Dit kort: Reconsider. Svaret på dit spørgsmål er ikke et klart ja eller nej. Der er snarere tale om at du finder hjem i dig selv. Måske er det frihedstrangen som taler. Mærk efter hvad der vil være det bedste for dig og alle involverede. Måske glemmer du at lytte til dig selv? Hvad har du virkeligt behov for? Det er ok at trække dig ind i dig selv og give dig selv tid.

Vægt

Chiron sætter med sin smertefulde healingsproces lys på partnerskaber. Det betyder, at du vil kunne opleve situationer med din partner, hvor du får muligheden for at lære dig selv bedre at kende. Jeg tror, at det er gennem vores partnerskaber, vi har den største mulighed for at udvikle os. Især hvis vi tør at se ud over vores ego. Vi kan lære at mærke vores ægte behov og vi kan lære at give udtryk for det vi virkeligt ønsker os.

Det ser også ud til du får mulighed for at rejse tilbage i dine minder i løbet af denne uge. Måske gennem bøger. Måske er du ved at skrive en bog? Måske får du mulighed for at fortælle om din barndom?

Denne rejse vil kunne bringe dig stor healing og mere ro, men det ser også ud til at både Mars og Jupiter bringer dig mere power. Som jeg skrev i mine noter. Der er mulighed for en opblomstring i denne uge. En skøn uge hvor du vil stråle og lyse.

Dit kort: If You Believe. Svaret på dit spørgsmål er afhængig af hvad du virkeligt ønsker dig og hvor du sætter din intention. Der er stor healing til dig og du har mulighed for at skabe dit drømmeliv. Men det er vigtigt, du giver dig selv tid til at mærke efter.

Skorpion

I noterne til denne uges Chiron energi, skrev jeg RO! Og det er hvad den vil sætte lys på i denne uge. Hvad betyder ro for dig? Hvordan kan du skabe mere ro i dit liv? Bliver du påvirket af hverdagslyde? Det kan være fordi din klarhørelse er ved at udvikle sig. Derfor kan være en god ide at give dig selv tid til at sidde i ro, blot med fokus på dit åndedrag.

Det ser ud til at du får mulighed for at holde lidt ferie i denne uge. Eller også vil det være en rigtig god ide. Da du let vil kunne føle dig sårbar, fordi din sensitivitet er under udvikling.

Måske vil du bruge noget af tiden på at indrette et helt særligt rum, hvor du kan hvile og finde ro. Måske et rum til meditation eller healing. Måske er du ved at skabe et alter med nogle helt særlige genstande? Eller også er der bare fokus på at skabe skønhed omkring dig.

Dit kort: Abundance. Svaret på dit spørgsmål er JA! Det vil kunne bringe dig en følelse af rigdom og mere glæde. Det kan være en god ide at finde ud af, hvad der virkeligt bringer dig denne følelse. Måske oplever du det allerede nu. Måske handler det om at se nærmere på det, du omgiver dig med. Det kan også betyde, at du bringer velstand og glæde til dine omgivelser og du i denne uge vil kunne opleve at få anerkendelse for det du gør.

Skytte

For dig vil Chiron sætte lys på din evne til at fryde sig og finde glæde. Det kan også være du længes efter at være i dybere kontakt med din kreative kilde. Måske føles det svært at finde ind i det sted i dig. Når Chiron er i spil, handler det om at finde vejen gennem smerten. Måske har du givet slip på glæden og umiddelbarheden? Alt er ok. Tillad dig selv at finde hjem igen. Du har adgang til denne kilde. Og du kender vejen allerede.

Jupiter sætter lys på kommunikation. Du vil kunne opleve at du får mere opmærksomhed. Det ser også ud til at du vil kunne opleve travlhed i løbet af ugen. Men den der spændende travlhed som kommer fordi du har gang i en masse ting.

Mars og Venus vil gerne hjælpe dig med at finde ind til en større følelse af selvaccept. Det vil kunne bringe dig en større ro og skabe fred i dit sind. Det er som om du kender vejen allerede, at du blot behøver at tage en dyb indånding, for at mærke det sted i dig.

Dit kort: You’re Ready. Svaret på dit spørgsmål er et ja. Men det ser ud til at du må mærke efter. Nogle gange er vi ikke i tvivl om hvad den næste handling skal være, men andre gange kan vi komme i tvivl. Det ser ud til at du har været igennem en slags alkymistisk proces. Hvor du er ved at lære at manifestere det, som du virkeligt ønsker dig. Se på personen på kortet. Hun udstråler styrke og selvbevidsthed. Fra hendes krone stråler en regnbuefarvet aura, som fortæller om hendes smukke forbindelse med den kreative kilde.

Stenbuk

Hvor kommer du fra? Hvem er du? Og især hvad betyder din slægtshistorie for dit liv? Det er spørgsmål som Chiron sætter lys på i denne uge for dig. Jeg kan varmt anbefale bogen ”Du er ikke bare dig” af Mark Wolynn. Den handler om hvordan vi bliver påvirkede af vores slægt. Hvordan vi kan komme til at videreføre deres traumer.

Måske er du ved at arbejde med at finde hjem i dig selv. Det kan være du er blevet opmærksom på nogle mønstre som du har gentaget igen og igen. Men som du nu er parat til at give slip på. I mine noter skrev jeg: At have nok. Det kan forstås på mange måder. Har du fået nok? Føler du dig nok? Som i betydningen af at være nok. Det kan også være du er ved at rydde op, hvilket er det store tema kollektivt. Føler du dig rig? Har du nok?

Det ser også ud til du er parat til at lette lidt på speederen i forhold til dit arbejdsliv. Parat til at følge årstiden og træde lidt mere tilbage. Finde et sted, hvor du har plads og rum til fordybelse. Det kan også være at du har et kald og du nu er parat til at følge det. Træde ud på den nye sti.

Dit kort: Let Go. Svaret til dig er både ja og nej. Men du har den fulde opbakning uanset, hvad du vælger. Mærk den healing som strømmer til dig og hav tillid til at du vil kunne opleve større fred med dig selv, når du har taget den rigtige beslutning. Hvis der er noget som tynger dig, giv slip. Du er allerede elsket. Du er NOK.

Vandmand

Den smertefulde proces som følger efter en periode med stilstand eller forvirring. Måske ikke helt at vide hvor man er på vej hen. Måske være strandet og ikke synes at kunne komme nogen vegne. Sådan føles Chiron for dig i denne uge. Men det er også et godt tegn, fordi det betyder du er ved at finde ud af denne tilstand og opdage en ny klarhed. Som solen der træder frem på himlen efter en dag fyldt med skyer. Hav blot lidt tålmodighed indtil følelsen finder vej ind i dit hjerte.

Bortset fra at du måske kan blive en smule utålmodig her i løbet af ugen, måske fordi du synes at tingene stadig bevæger sig for langsomt eller at din omgangskreds ikke helt er klar til at følge dig i din nye vibrationsenergi, ser det ud til at blive en dejlig uge. Du vil føle dig tilpas i dit eget selskab og du vil have følelsen af endelig at kunne stå i dit eget lys. Ja det ser ud til at du kommer til at stråle om kap med solen. Det er en meget smuk energi og det ser ud til at du vil føle dig dybt forbundet med universet. Du vil kunne opleve at få anerkendelse for dine helt særlige evner og dit klarsyn. Lad det stråle.

Dit kort: Choose a New Direction. Den mest markante betydning af dette kort er, at det er vigtigt du lytter til dit hjerte. Kvinden på billedet holder sin hånd på hjertet og ser mod lyset. Du har et vist hjerte. Giv det tid til at guide dig på rette vej. Så derfor kan dette kort både betyde ja eller nej. Du kender svaret dybt i dit hjerte og kortet fortæller at den mest rigtige vej, er den, hvor du kan mærke dit hjerte synge. Det kan godt være, at det valg dit hjerte beder dig om at tage, kræver et særligt mod. Men vid at du har den indre styrke til at følge den vej og dine guider vil tage vare på dig.

Fisk

Det er en helt særlig følelse Chiron bringer med til dig i denne uge. Den handler om at finde ind til det sted i dig hvor du mærker en dyb tilfredsstillelse. Måske i begyndelsen blot som små glimt, men de vil tage til i styrke og bringe dig til en form for lykke tilstand. En følelse af, at alt er godt. Som en forelskelse i livet. Det kan være at den der stressende mangelfølelse forsvinder for en stund og du finder dig selv siddende i fuld gang med at udtrykke dig kreativt. Det kan være du har nogle helt nye ideer. Det kan være du endelig har fået taget hul på den ide som du har gået med længe. Gør det endeligt så hyggeligt omkring dig som muligt. Pak dig ind i varme tæpper og sæt dig med de redskaber du har brug for at komme i gang.

Wow, Jupiter har en dyb healing med til dig i denne uge. Den vil hjælpe dig med at træde op på de næste udviklingstrin. Det er noget som har været længe undervejs. Måske vil du finde et nyt arbejde, eller også vil du få et glimt af det, som vil blive dit fremtidige arbejde.

Med Mars i dit 8. hus fornemmer jeg, at du nu vil være i stand til at se med kærlige og humoristiske øjne på de udfordringer, du har været igennem de sidste mange år. Som om du nu er parat til at løfte dig op fra smerten og ind i kærligheden.

Dit kort: Within the Next Few Weeks. Dette kort siger klart ja. Du vil kunne opleve et resultat indenfor den nærmeste fremtid. Hvis du venter på et svar, vil det komme i løbet af få uger. Hvis du ønsker at få en afklaring, ser den også ud til at komme indenfor få uger.

Prøv at se på kortet. Hvad fanger din opmærksomhed først?

Er det parret som sidder på bænken? De to personer som hjælper barnet på vej? Englen som er på vej op ad trappen? Den lysende sti? Eller englen med tryllestaven? Det vil være et tegn til dig på hvad der er på vej ind i dit liv om få uger.

Du er velkommen til at søge medlemskab i min facebookgruppe By-Heartzen og skrive en kommentar. Så kan det være du får en ekstra læsning.

Author: Kirstine Nielsen

Clairvoyant medie, formidler og kunstner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Clairoskopiske læsninger for uge 42 – 2021

 1. Hej skønneste Kirstine 🙂
  Tusinde tak for den skønne læsning. Den resonerer i mig på alle punkter <3
  Mon jeg er så heldig at blive trukket ud til en ekstra læsning? <3

  Posted on 19. oktober 2021 at 12:31
  1. Tusind tak for din skønne feedback og dejligt at høre fra dig. Hvad var det første du lagde mærke til på kortet? Skiv det her under og så vil jeg skrive svaret til dig <3 kram til dig

   Posted on 19. oktober 2021 at 16:33