Clairoskopiske læsninger for uge 41 – 2021

Disse generelle clairoskopiske læsninger tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter. Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra mandag d. 11. – søndag d. 17. oktober.

Som bonus planet, trak jeg kortet Neptun som er planeten for spiritualitet og sensitivitet men også for eskapisme. Neptun er retrograd indtil begyndelsen af december. Når den er retrograd, vil du kunne mærke din sensitivitet på et endnu dybere plan. Læs herunder, hvad det betyder for dig.

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) samt teksten til din ascendant og det tegn din måne står i.

Se her hvordan du finder din ascendant og måne i dit horoskop.

Da det er generelle læsninger, må du mærke efter hvad der giver genklang i dit hjerte og give slip på det som ikke giver mening.

Jeg har i denne uge valgt at supplere med kort fra sættet ”Sacred Earth” af Toni Carmine Salerno, Leela J. Williams og Helena Nelson-Reed.

Du kan læse mere om Clairoskoper her på min hjemmeside og bestille en personlig læsning ved at sende mig en besked.

Vædder

Du vil kunne opleve at blive overskyllet med energier fra alle sider og især fordi du er særligt sensitiv i denne uge vil du let kunne blive overvældet. Jeg ser det som en mulighed for at nå nye dybder, men der er også en risiko for, du får lyst til at kravle under dynen og gemme dig indtil Neptun vender tilbage fra sin retrograd. Der findes mange andre metoder til at passe på sig selv, når man er ekstra sensitiv. Det kan være gennem selvkærlige rutiner, varme bade, saltvandsdyp, gåture i naturen samt kreativ eller terapeutisk skrivning.

Det vil også være en god ide at afsætte tid til at være i selskab med dit åndeteam. Du kan lave en aftale med dem, som om du får kære venner og slægtninge på besøg. Afsæt tid, skab et hyggeligt hjørne, hvor du kan sidde og føle dig tryg og varm. Bryg en god kop yndlingsdrik og sæt dig med papir og skrivegrej, klar til at møde dem. Forbind dig gennem dit hjerte med lyset over dig og moder jord under dig og udvid nu dit energifelt. Skab et rum af lys omkring dig og inviter så dit åndeteam ind i lyset.

Dit kort: Fortitude, betyder styrke gennem modgang. Ifølge tekstbogen til kortsættet repræsenteres denne styrke af et bjerg. Et bjerg kan påvirkes af ydre omstændigheder, men i dets indre findes noget som ikke lader sig påvirke. På samme måde, har du nu mulighed for at genfinde kontakten med din indre styrke. Måske har du gennem dit liv oplevet modstand og modgang. Men hvis du ser på kortet, kan du se en guddom med rensdyrhorn, som repræsenterer den shamanistiske energi der hviler i dig. Du kan bruge kortet til at forbinde dig med denne energi. Mærk styrken og vid… Du er allerede elsket.

Tyr

Du vil i denne uge kunne opleve at blive konfronteret med nogle sider i dig selv, som kommer frem i forbindelse med dit ønske om at skabe plads omkring dig. Det kan være som ting der dukker op fra glemte kasser eller tanker og følelser som opstår. Måske er du i gang med at skabe et arbejdsrum. Det er Mars i dit 6 hus, som er med til at bringe fornyelse ind i dit liv. Det kan være, du får nogle nye rutiner, eller du genfinder nogle gamle interesser. Genopdager nogle gamle ideer eller tændes af de kreative gnister.

Med Neptuns sensitive energi, har du nu mulighed for at gå på opdagelse i de sider i dig selv, der handler om dit ståsted. Hvad er vigtigt for dig? Hvordan kan du stå frem og stå fast som dig selv? Det kan være du begynder at se dig selv i et helt nyt lys. Det kan godt være sårbart. Men hold fast i det som føles rigtigt for dig.

Dit kort: Efficiency. Kortet handler om den tilstand, hvor du gennem din kreativitet skaber rum til udvidelse, hvordan små ændringer kan skabe store resultater. Det kan være en god ide at se på et eller flere områder i forbindelse med ugens tema: at skabe et kreativt rum. Hvordan kan du realisere dine kreative drømme? Hvordan kan du blive mere effektiv uden at give slip på din kreative ild?

Tvilling

Det ser ud til at blive en skøn uge for dig. Ugen vil blive præget af harmoniske relationer til dine nærmeste og øget styrke til at gennemføre dine drømme. Det ser ud til der er et gennembrud på vej til dig. Måske indenfor noget, du har arbejdet med længe, som endelig vil vise sig at bære frugt. Det kan være du har oplevet modstand på disse områder før, men nu vil det føles som om lyset strømmer ind til dig.

Neptun vil kunne hjælpe dig med at finde frem til de vigtigste elementer i dit arbejdsliv. Måske står du et sted, hvor du er ved at tage nogle vigtige beslutninger i forhold til hvad du skal bidrage med og hvad du allerede bidrager med. Bringer dit arbejde dig den rigtige følelse af værdi og tilfredsstillelse? Bliver din sensitivitet anerkendt? Når jeg taler om arbejde, mener jeg det, vi alle allerede nu kan bidrage med for at gøre verden til et bedre sted. Det er ikke nødvendigvist lønnet arbejde. Men budskabet er, at det er vigtigt vi anerkender vores sensitivitet. Det er ikke en svaghed at kunne lytte til sin intuition.

Dit kort: Clarity. Dette kort fortæller om den klarhed, der opstår, når vi begynder at lytte til vores intuition og lader moder jords healing strømme igennem os. Du har en fantastisk kontakt, vær ikke bange for at udtrykke din visdom.

Krebs

Forestil dig at du er omsluttet af et lyserødt tæppe af lys. En smuk stærk healingsenergi, der bringer ro og giver fred til dit sind. Giv slip dine bekymringer for en stund og tag imod. Denne følelse vil kunne følge dig ugen igennem og give dig styrke. Stor healing er på vej til dig. Når du er parat, vil du atter kunne arbejde videre ad de spor du er begyndt. Det ser nemlig ud til, du er begyndt på en rejse, hvor du vil finde en større forståelse for dig selv og for din slægt. Det ser ud til at der er dyb kærlighed til dig og at du vil kunne se på din slægtshistorie med nye øjne og med tilgivelse.

I mine noter til dig for din Neptunforbindelse i denne uge skrev jeg ordet RO! Det ser ud til, at det er dit vigtigste arbejde i denne uge. At finde tilbage til det sted i dig, hvor du finder styrke og ro. Det kan være gennem meditation. Men det er vigtigt, du selv mærker efter, hvor du finder den største ro. Det er ok at sige nej.

Dit kort: Listen. Nogle mennesker er så sensitive at de kan høre græsset gro. Hvordan har dine ører det? Er der uro omkring dem? Det kan være hyletoner eller summen. Det kan være et tegn på at dine klarsanser er ved at udvikle sig. Derfor er det ekstra vigtigt, at du finder tid til at forbinde dig med naturen, da du herigennem vil kunne bringe din krop i ro. Måske er din klarhørelse allerede udviklet, men lytter du? Kortet foreslår dig at blive opmærksom på alle de lyde, der allerede nu er i dit liv. Hvad kan du gøre for at finde mere ro?

Løve

Måske har du ferie til gode, eller også har du mulighed for at tilbringe nogle dage, hvor du kan komme i forbindelse med din kreative ild. Det ser ud til at du har nogle ideer og du er i gang med at finde ud af, hvordan de kan blive realiseret. Jo mere du arbejder på det, jo flere ideer vil der poppe op. Det vil være en god ide at have skrivegrej i nærheden af dig, sådan at du altid kan skrive dine ideer ned, til senere brug. Det ser ud til at universet er med dig hele vejen. Da Jupiters energi kan hjælpe med at finde ind til det sted i dig, hvor du finder dyb ro og fordybelse. Kald blot på Jupiter, når du er parat til at arbejde.

Neptun vil i denne uge kunne bringe dig i forbindelse med nogle smertefulde følelser. I stedet for at flygte fra dem. Eller lade dig paralysere, kunne du anerkende deres styrke, give dem plads i dit system for derpå at sende dem videre. Jeg supplerer med Bachs Blomsterremedier, når jeg har behov for at heale mine følelser.

Dit kort: Consistency. Wow det er et ægte Løvekort. Se på den power personen udstråler. Sådan en smuk selvsikkerhed er Løvens største styrke. Selvom du ikke føler dig stærk lige nu, fortæller kortet at et skridt ad gangen, kan bringe dig næsten hvor som helst.

Jomfru

Der er en dyb følelse af samhørighed med hele planeten i denne uge. Det ser ud til den følelse du har for din nærmeste familie, udvider sig til at omfatte hele verden. Som om du føler dig som en del af en kæmpestor familie. Så stor nænsomhed og kærlighed. Det kan også være, at der sker et skifte i forhold til dine healerevner, der ser ud til at blive opløftede og vibrerende.

Måske finder du mod til at træde frem med hele dig og vise din omverden din smukke sjæl.

Jupiter er i dit hus og bringer dig lykke og glæde, især når du lader dit indre lys stråle og din healing komme dig selv og din omverden til gode. 

Neptun sætter med sin følsomhed fokus på samarbejde i denne uge. Det kan være noget af det vanskeligste, men det kan også bringe store erkendelser. Når to sjæle samarbejder, er der altid mulighed for udvikling. Også selvom der opstår konflikter. Rådet er at lade processen udvikle sig, give dig selv tid til at finde dig selv i relationen. Du kan forbinde dig med din indre healerenergi og mærke hvordan den bringer klarhed og styrke.

Dit kort: Heat. Wow, jeg elsker de magiske kort. Den healing jeg taler om som er på vej til dig, er præcis den healing, som du kan fornemme ud fra dette kort. Måske kan du allerede nu mærke varmen i dine hænder? Når jeg giver healing, mærker jeg først kulde, men efter et stykke tid kommer varmen og så ved jeg at healingen er sat ind.

Vægt

I denne uge vil du være omgivet af ord. Det kan være gennem skriverier og bøger. Jeg ser også historier og lydbøger. Som om du er omgivet af ord. Måske bliver du helt poetisk. Du er helt speciel. Du er elsket præcis som du er. Måske vil du finde nye måder at udtrykke dig selv på i denne uge. Eller også vil du finde ind til en selvaccept som minder om selvtillid. Ikke en overfladisk, men snarere som en svævende stjerne i universet.

Det ser ud til du kan se frem til en skøn uge med mulighed for op til flere glædelige begivenheder. Berigende og sanselige.

Det ser ud til at Neptuns energi vil påvirke din sensitivitet. Du er en healer og du kan mærke andre menneskers energier. Det kan være belastende at være så sensitiv, men det er også en gave. Ordet som kommer til mig i denne uge for dig er kloster. Det er ikke fordi du skal gå i kloster, men det kan være at du kan skabe et rum omkring dig med så få forstyrrelser som muligt. Måske prøve at undgå de elektroniske medier for en stund. Det er ikke permanent, blot en overgang, mens din krop tilpasser sig din nye energi.

Dit kort: Space. Hvad betyder rum for dig? Er det et personligt rum? Har du brug for mere rum? Hvordan fylder du dit rum? Det kan også betyde det ydre rum. Din evne til at tage på astrale rejser. Besøge dine kære og sende healing til alle som skulle have brug for det. I tekstbogen til kortet står der: ”Space empowers us with boundaries, individuality and freedom. Respecting these gifts honours all of creation.”

Skorpion

Der vil i denne uge være fokus på værdier i dit liv. Værdier i forhold til alt det, du omgiver dig med. Jeg ser et billede af, at du på den ene side ønsker at kunne skære alt unødvendigt væk og på den anden side ønsker at kunne leve med nydelse og luksus. For mig kan luksus være møbler og tøj i lækre materialer. Mad og drikkevare dyrket og produceret med nænsomhed for naturen og miljøet. Luksus og enkelhed behøver ikke nødvendigvis at være modsætninger til hinanden. Men jeg mærker også en anden energi, nemlig energien af disse to elementers skyggesider, affald og fråds. Måske er det disse tanker som dominerer dig i denne uge. Det kan være du står midt i en oprydningsproces. Det kan også være at du føler dig særligt sårbar i denne uge. Jeg får ordet hudløs ind. Måske har du haft lidt for travlt. Det vil være en god at give dig selv tid. Find ud af hvad der giver dig en følelse af glæde og nydelse.

I mine notater har jeg skrevet familielykke. Nu hvor jeg skriver og tuner ind mærker jeg, at der er familieforøgelse på vej. På en eller anden måde. Hvis ikke det er dig, kan det være en i din nærmeste familie. Det kan også være, at der er en lille hundehvalp på vej ind i dit liv.

Alle mennesker har adgang til en kreativ kilde. Det er bare ikke altid, vi kan finde derind. Det ser ud til at du har et ønske om at udtrykke dig kreativt. Men det er som om du ikke rigtigt kan komme i gang. Måske synes du, at du mangler tid, værktøjer eller evner. Neptun vil hjælpe dig med at trænge ind i dette mysterium og hjælpe dig med at finde ind til kreative kilde. Måske er det netop gennem oprydningsprocessen du finder vejen.

Dit kort: Rediscovery. Det er vildt som kortene supplerer budskaberne. I kortbogen står der: ”Deep pain is transformed into wisdom and understanding.”

 Det handler om at genfinde dine indre fortællinger. Kortet fortæller at du har adgang til de rigtige værktøjer og evner.

Skytte

Det ser ud til at du er på vej ind i en tid med større velvære. Som om det det bliver mere og mere enkelt for dig at finde tid og ro til dig selv. Det ser også ud til at du vil modtage anerkendelse fra dine omgivelser. Som om de endelig ser alle de gaver du rummer. Eller også er det dig der begynder at se dine egne indre gaver. Du har meget at give især i forhold til din smukke forbindelse til universet. Jupiter ser ud til at være i gavehumør i den kommende uge. Det ser ud til der lander en appelsin i din turban, som ikke bare bringer mere velstand ind i dit liv men også en større følelse velvære.

Jeg ser at Neptun i denne uge vil bringe fokus på dine familierelationer og på dine følelser. På den ene side har du måske en følelse at du kan klare alting selv og på den anden side har du et ønske om at blive elsket og rummet. Men det ser ud til at der er ved at ske en healing. Der strømmer mere kærlighed til dig og du føler mere glæde.

Dit kort: Context. Dette smukke kort lyser af transformation. Tillad kærligheden strømme igennem dig og bringe healing til dig og din omverden. Send dit unikke lys ud i verden.

Stenbuk

Din sensitivitet er i fuld blomstring. Dine evner bliver mere og mere udviklede. Det kan være du lægger mærke til flere detaljer. Du er ved at løfte dig vibrationsmæssigt og det kan være trættende. Så det er vigtigt du sørger for at finde tid, hvor du kan koble fra. Prøv at undgå stresspåvirkninger. Du kan måske skære lidt ned på elektroniske medier for en stund. Eller prøve at komme så meget ud i naturen som muligt.

Det kan være du synes, det bliver en hård uge, hvis du har identificeret dig med dit arbejde for eksempel, da du muligvis vil opleve at der netop her sker et skifte. Men det ser ud til at du finder vejen og Jupiter er med dig hele vejen. Du bliver ikke ladt i stikken. 

Jeg oplever at dette skifte jeg taler om, vil blive forstærket af Neptuns energi i denne uge. Da Neptun sætter lys på kommunikation. Det handler om hvad du taler om, hvordan du taler om dig selv og andre. Hvad du beder om og hvad du virkeligt ønsker dig.

Dit kort: Fragments. I den tilhørende tekstbog fortælles der om hvordan planeten jorden i sin tidlige ungdom blev bombarderet af meteorer og hvordan fragmenter af planeten samlede sig og formede månen, som derefter skabte de perfekte vilkår for liv på planeten jorden. Denne smukke fortælling illustrerer hvordan oplevelser som synes udfordrende, kan vise sig at være vores største gaver.

På billedet holder personen sit tredje øje i sin ene hånd. Jeg ser det som et tegn på, at du er ved at udvikle dine klarsanser. Du kan begynde med at blive bevidst om din klarfølelse. Hvis du har brug for hjælp til dette, kan du kontakte en clairvoyant.

Vandmand

Der er fest i farvandet kære Vandmand. Der er selvfølgelig altid noget at fejre og det kan være du er ved at finde ind til det sted i dig, hvor du har lettere adgang til at glæde dig og fryde dig. Men jeg ser også en større sammenkomst for nogle af jer. Det ser ud til at blive en dejlig fest fyldt med glædelige overraskelser.

Det ser også ud til at den kommende uge vil blive fyldt med begivenheder. Måske vil du føle at du ikke har tid nok. Som om du er en smule bagefter. Men som jeg ser det, er det fordi du faktisk er en smule foran. Det kan være en god ide at prøve, at give dig tid til at komme tilbage til dig selv. Være til stede her og nu og ikke ude i fremtiden. Du kan bede Jupiter om at hjælpe dig med dette. Selvom Jupiter står for udvidelse og iderigdom, vil planeten også bringe dig klarhed og lys.

Med Neptun får du hjælp til at se på dine værdier. Det kan være i forhold til hvad du ejer og hvad du gerne vil eje. Det kan være du har lyst til at sælge alt og købe en husbåd. Det kan også være at du tænker på hvordan verdens ressourcer kan fordeles til fælles bedste. Måske overvejer du at gå ind i politik eller arbejde i en græsrodsorganisation? Under alle omstændigheder er det vigtigt at du tillader dig selv at nyde dit liv.

Dit kort: Reaction. Kortet viser en person, som holder en lotus i den ene hånd, mens tårer strømmer ned ad kinderne. Lotusblomsten er et symbol på spirituel oplysning. Da den begynder sit liv dybt i det mudrede vand og langsomt søger op fra vandet (følelserne) op mod sollyset (oplysningen). Det kan være en smertefuld proces. Men det er netop gennem smerten vi opnår medfølelse, som er vejen ud af lidelsen.

Så budskabet er at den smerte du har gennemlevet, er din styrke og at vejen ud af lidelsen er at bruge dine erfaringer til at hjælpe andre som lider.

Fisk

Det kan være du har en ide som nu er begyndt at vibrere på en helt særlig måde. Som om du kender den vibration og har glædet dig til den skulle dukke op. Som mødet med en sjæleven. Kendt og elsket, men også spændende og udfordrende. Det kan være der i denne ide ligger en kim til en virksomhed eller et helt nyt kapitel i dit liv. Det ser ud til, at du bare skal sætte dig og skrive ned hvad der kommer til dig og så gå i gang, skridt for skridt.

Du er i gang med en større proces som handler om at finde hjem til dig selv. Måske har du haft det som om du har været hjemløs. Men det er fordi din sjæl har været på en lang rejse. Du har været ude og finde en dyb visdom og er nu parat til at dele denne visdom. Jeg ser et billede af Hobitten fra eventyret af samme navn, sidde i en blød lænestol. Følelsen af at vende hjem fra en vigtig rejse. Hjem til dit helt eget trygge sted.

Jeg fornemmer at Neptun er særlig hård ved dig, da det er din planet og du mærker den mere end nogen af de andre tegn. Hold ud. Den finder tilbage fra retrograd i begyndelsen af december. Det Neptun sætter lys på i denne uge, er hvordan du kan stå ved dig selv og din sensitivitet. Det handler om at finde ind til sted i dig, hvorfra dit lys kan stråle og så lade det stråle.

Dit kort: Unity. Du er ikke alene. Det ved du på sjælsplan. Du er forbundet med universet. Det ved du allerede. Men hvis du føler dig afskåret på en eller anden måde, så forbind dig med universet og mærk den smukke kærlighed som strømmer. Jo mere du forbinder dig med denne energi, jo mere enkelt vil du kunne opnå de forbindelser du længes efter.

Author: Kirstine Nielsen

Clairvoyant medie, formidler og kunstner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *