Clairoskopiske læsninger for uge 14, 2021

Disse generelle clairoskopiske læsninger tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter.

Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra d. 5. april til d. 11. april

Som bonus planet, trak jeg kortet Chiron

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) du kan også læse teksten til din ascendant samt til det tegn hvor din måne står i.

Jeg har i denne uge, trukket et kort fra Doreen Virtues sæt: Healing with the Angles – Oracle Cards, til hvert tegn. Se på kortet og mærk energien og healingen som kommer fra kortet.

Vædder

Føler du dig lidt rusten? Måske har du haft lidt for travlt eller forsømt at passe på dig selv. Tiden er inde til du kommer tilbage til en følelse af indre skønhed og velvære. Du kender vejen. Denne pendulering mellem at føle sig træt, uoplagt og rusten på den ene side og energisk og sprudlende på den anden side. Er med til at hjælpe dig, med at finde balancen. Og i sidste ende healingen. I denne uge vil der også være en sammenhæng mellem det du sender ud og det som kommer tilbage.

Du vil endelig begynde at få den feedback du har ønsket dig. Dine budskaber når længere ud.

Du vil blive overstrømmet af kærlighed fra din ”Tribe”

Kort: ”Surrender and release” giv dig hen og lad forvandlingen ske.

Tyr

I denne uge kan du opleve at være så sensitiv, at du næsten kan høre græsset gro. Dette vil også være vejen til din healing. Måske vil du opleve nogle overfølsomhedsreaktioner*

Men disse reaktioner kommer fordi du er i gang med at fintune dine sanser, og de burde gå i sig selv igen i løbet af kort tid.

Giv dig selv tid og ro midt i det sprudlende forår til at anerkende din sensitivitet.

Med denne overfølsomhed kan du måske få trang til at ændre dit hjem, skifte møblerne ud, eller re-dekorere nogle af rummene. Du kan have glæde af skabe et sted hvor du kan sidde og meditere. Der vil også være fokus på at skabe et sted hvorfra du kan arbejde eller fordybe dig. 

*Du bør selvfølgelig kontakte en læge hvis du får alvorlige symptomer.

Kort: ”Healing” find de steder hvor du kan lade dine engle komme og heale dig.

Tvilling

Måske har du nogle gange følt at du ikke rigtigt kunne komme igennem med dine synspunkter? Som om du ofte blev misforstået. Men netop dette sår er ved at blive healet lige nu. Der er ved at ske et skifte fra følelsen af, at stå helt alene, til en følelse af, at tilhøre et fællesskab. Et berigende fællesskab hvor du bliver mødt, respekteret og accepteret præcis som du er. Dette kommer samtidig med, at du vil opleve et boost af selvtillid.

Måske tænker du på at tage en ny uddannelse eller rejse verden rundt? Giv plads til dine dagdrømme og hav skrivegrejerne parat, det er ikke utænkeligt, at du får op til flere gode ideer i løbet af den kommende uge.

Kort: ”Support” Du kan have tillid til at du får al den støtte du har brug for.

Krebs

Det er som om du stadig er i feriehumør. Din energi er fin men alt foregår i et roligt tempo også på dit arbejde. I denne uge er din krop i fokus. Det kan være du er i gang med at skifte form. Måske er du ved at blive i bedre form. Mars energien kan godt være lidt hård ved kroppen. Men temaet for dig er at du er ved at tage ejerskab og blive en leder. Krebsen er et Kardinalt tegn. Det betyder at du helt naturligt kan få adgang til dette lederskab.

Så budskabet er egentligt bare at nyde dit liv og giv dig tid til at komme tilbage i form. Du er ved at træde igennem en portal til mere glæde.

Kort: ”Intention” Når du først har sat intentionen så vil forandringen komme mere enkelt.

Løve

Måske er du ved at blive lidt utålmodig med dem, som ikke vil tænke selv. Som løve er det naturligt for dig at følge din egen indre stemme og din egen indre autoritet. Men netop i denne uge kan du risikere at blive irritabel på mennesker som ikke vil tage ansvar. Selvfølgelig ved du godt, at det ikke kan betale sig at spilde sin energi på noget, som man alligevel ikke kan ændre. Men det fjerner ikke irritationen. På den lyse side vil ugen bringe et berigende samvær eller samarbejde med din partner. Du bringer et frisk pust af god energi, muligvis fra din evne til at tage på indre rejser, som vil blive meget værdsat.

Kort: ”Archangel Michael” ærkeenglen Michael kommer til dig med sit lyssværd. Lad ham hjælpe dig med at give slip på din irritation og give dig fred.

Jomfru

Hvis du lige nu tænker over hvad du ønskede dig allermest for et år siden. Hvad kommer så til dig? Og hvad ønsker du dig nu?

Der er meget som tyder på at dine ønsker er ved at skifte karakter. Som om du er ved at finde ind til nogle helt nye lag. Det er som om du er ved at opdage den ægte manifestationsenergi. Det hænger sammen med en dyb transformation som er ved at finde sted i dig. du er færd med at blive genfødt. Dette har været undervejs længe men netop i dette forår får du kontakt med nogle helt nye sider i dig selv. Du finder mere ro og du fremtræder mere hel, strålende og samlet.

Kort: ”Power” du har den energi der skal til for at skabe varige forvandlinger. Det er som en naturkraft.

Vægt

I denne uge er der forår i luften. Forår med nye ideer og kærlighed. Hvis du har en partner, vil denne uge byde på nærværende samvær. Du vil sprudle af kreativitet og dette vil virke inspirerende for din partner. Foråret betyder også skabertrang. Du vil være fyldt med en god energi. Hvis din partner og dig har behov for at finde hinanden igen, vil denne uge også give jer mulighed for at nå nogle dybere lag hos hinanden. For mere glæde og større kærlighed.

Kort: ”Nature” brug naturen så meget som muligt. Det er det enkle råd til dig. Det er her du finder inspiration og healing.

Skorpion

Hvis du helt selv kunne bestemme hvordan du tjente dine penge. Hvis kunne vælge frit. Hvad ville du så lave? Noget tyder på at du er begyndt at se på dit liv på en helt ny måde. Måske har du skiftet dine omgivelser ud? Eller også er du mentalt i gang med at forestille dig dit drømmeliv. Det har været nogle hektiske uger og du føler dig måske lidt fanget af begivenheder som er udenfor din kontrol. Måske er der sket noget i din familie som har rusket op i de daglige rutiner. Denne uge skulle gerne bringe lidt mere ro tilbage. Men ikke tilbage til som det var før. Du har bevæget dig ud på en vej, hvor du ønsker at kunne give mere af det som du virkeligt indeholder til din familie og til verden omkring dig. Måske har du lyst til at skifte arbejde. Eller at begynde på et frivilligt arbejde.

Kort: ”Retreat” Du har muligvis brug for at trække dig tilbage for at finde fornyet energi.

Skytte

Det er blevet forår. Du kan mærke mere energi. Ikke kun fysisk men også kreativt. Du vil stråle som en forårsblomst. Denne energi vil forplante sig ud i alt hvad du gør. Du kan ikke lade være med at fylde god energi i alt hvad du sætter dig for. Det vil strømme ud af dig på en legende og sprudlende måde. Måske vil du også være mere kommunikerende denne uge. Du vil have en større gennemslagskraft og har derfor mulighed for at få flere af dine ideer igennem. Det er både i dit partnerskab og i forhold til dine samarbejdspartnere.

Nyd den nye energi.

Kort: ”Trust” det kan være svært at have tillid men denne gave er din i denne uge. Mærk den.

Stenbuk

Det store tema for dig i denne uge er healing. Der vil ikke bare strømme healing til dig, men du vil også selv få større kontakt med din indre healerpower. Du vil kunne opleve healing i forbindelse med dit arbejde. Du vil kunne få mere fra hånden. Og her kan det også betyde at der strømmer mere healingsenergi ud fra dine hænder. Der vil også være mulighed for at få healet nogle gamle traumer i forbindelse med din slægt. Det betyder at du vil kunne finde en helt ny ro sammen med din familie. I vil kunne opleve at denne uge byder på større samvær, nydelse og glæde. Måske vil du opleve at modtage en større sum penge som du ikke har regnet med.

Kort: ”Blessings” gaver vil strømme til dig som velsignelser.

Vandmand

Det sprudler i denne uge. Af ideer og tanker, men til forskel fra tidligere er disse tanker mere klare. Det er som om du kan hente ideerne ned på en helt ny måde. Måske fordi du er ved at lære at meditere og derfor bedre kan finde roen og dermed også bedre kan holde fast og ikke fare vild i et eksploderende tankeunivers.

Dette vil også give dig en udstråling som bemærkes af andre. Måske får du mere mod til at stå frem og dele dine tanker med andre. Og du vil også kunne opleve at få større anerkendelse.

Rådet er at du får skrevet dine ideer ned. Du kan altid redigere i dem senere. Der vil højst sandsynligt være flere af dem som du kan realisere på et senere tidspunkt.

Kort: ”Celebration” jubii… dette kort sender dig gaven til at kunne fejre de små og store anledninger i livet.

Fisk

Foråret for dig bringer nye ressourcer. Det kan være penge men også kontakter eller situationer hvor du har mulighed for at tjene ekstra. På celleniveau er du i øjeblikket i færd med at rydde op i følelsen af mangel. Det vil være vigtigt for dig at få så meget dagslys som muligt, da det er med til at fremskynde healingen.

Hvis du føler kroppen har brug for ekstra hvile, kan du have glæde af visualiseringsmeditationer. Indre eventyrrejser. Måske kender du allerede en metode, ellers findes der mange videoer og lydfiler med visualiseringsmeditationer på nettet.

Kort: ”Harmony” endelig sænker freden sig og med den mærker du en fornyet energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *