Disse generelle clairoskopiske læsninger tager udgangspunkt i de tre planeter Venus, Mars og Jupiter.

Venus for kærligheden, Mars for din styrke og Jupiter for lykkeheld.

Energierne er gældende fra mandag d. 29. marts til søndag d. 4. april.

Som bonus planet, trak jeg kortet Saturn som hjælper dig med at træde op på den næste platform i din personlige udvikling.

Du kan læse teksten til det tegn du er født i (dit soltegn) du kan også læse teksten til din ascendant samt til det tegn hvor din måne står.

Til hver tekst har jeg tilføjet et billede af en Halvædelsten som forstærker de gode energier.

Jeg ønsker dig en magisk uge, fyldt healing, glæde og overskud

Vædder

Du vil i denne uge føle et boost af kreativ energi som vil løfte dig og give dine ideer nye vinger. Du har måske gået og grublet over nogle ideer som pludselig vil stå klart for dig. Foråret er jo din årstid Vædder. Så træd ud og træd frem. Det bliver mere og mere tydligt for dig hvor vigtigt det er at tage lederskab.

Halvædelsten: Ammonit

Tyr

Du vil i denne uge kunne opleve at være mere sensitiv. Men du kan bruge dette på at finde skønheden i de nære ting omkring dig. Samtidig vil Mars i dit 2. hus give dig power til at manifestere dine ønsker. Så længe du husker på at du ikke er alene. Din sensitivitet er en gave. Del den med andre.

Halvædelsten: Citrin

Tvilling

Forårsenergien vil i denne uge få din kreativitet til at blomstrer. Samtidig vil du føle at du har mere gennemslagskraft. Du vil lettere komme igennem med dine ideer. Rådet til dig er at prøve at se på det store billede og ikke lade dig begrænse af ”Sådan har vi altid gjort”. Måske vil du opdage nogle helt nye sider.

Halvædelsten: Lapis Lazuli

Krebs

Du vil i denne uge mærke en dybere accept af dig selv og genfinde dine indre værdier. Selvom foråret er her, med al dens skønne og livlige energi, er det vigtigt du giver dig tid til hvile og ro. Måske kan du finde et sted i naturen, hvor du kan lade op. Det helt store tema i denne uge er healing. Der vil strømme massiv healingsenergi til dig. Så netop derfor er det også vigtigt du bruger tid på at lytte til dig selv.

Halvædelsten: Rosa Kvarts

Løve

Solen stråler ud fra dig i denne tid og du overstrømmes af gode ideer. Det er som om du har direkte kontakt til det store arkaiske arkiv. Med disse nye ideer kommer også et ønske om at træde ud i lyset. At præsentere dine tanker for omverdenen. Med Mars i dit 11. hus vil du finde modet til at gøre dette. Men det største arbejde for dig handler om at finde balance i dine partnerskaber. Samarbejde er nøgleordet. Hvis du er åben for den læring som følger med, vil du kunne nå langt. Finde en helt ny måde at samarbejde på.

Halvædelsten: Røgkvarts

Jomfru

I denne uge er det som om du kommer et lag dybere. Du får enten intuitivt eller gennem et studie en helt ny viden som måske har været skjult. Med disse erkendelser kommer også en ny lethed og du vil uden at tænke over det, begynde at tage større lederskab. Det vil føles naturligt og ubesværet. Men husk at du også har en krop. Energierne i denne uge vil være motiverende for at du lytter til din krop og giver plads til dagslys og motion (Her forstået som det engelske ord motion = bevægelse)

Halvædelsten: Rubin

Vægt

For dig vil denne uge byde på harmoniske relationer med din partner og dine samarbejdspartnere. Der vil være glæde humor og god energi imellem jer. Men måske vil du have lyst til at trække dig tilbage og nyde stille stunder med selvstudier. Måske køber du et online forløb med et spændende tema som du glæder dig til at fordybe dig i. Det kan være du opdager helt nye sider af dig selv. Der er især lys på dine kreativitet og humor. Det du skaber og du vil stråle som sol i et hvert selskab.

Halvædelsten: Herkimer Diamant

Skorpion

Energierne for dig i denne uge handler om organisering. Du kan være midt i en oprydningsproces. Det kan være helt bogstaveligt, at du er ved at skabe en ny orden eller psykologisk at finde en dybere forståelse i dig selv. Men hele tiden er den røde tråd for dig i denne uge at finde vej gennem din families karma labyrint. Du vil finde mange skatte og du vil få et klarere billede af hvad du kan give slip på, for at komme videre. Alt imens du skaber mere balance. 

Halvædelsten: Hæmatit

Skytte

I denne uge vil du finde en ny motivation til at udtrykke dig kreativt eller skabende. Det kan være du har et par lærreder liggende som pludselig kalder på dig. det kan også være at du får lyst til at udsmykke dit hjem med smukke genstande og kunst. Hvis ikke du lige kan købe det kan du lige så godt skabe det selv. Mars er i huset for samarbejde hvilket kan betyde at du bliver en hvirvelvind af energi, så din partner slet ikke kan følge med. Derfor er det vigtigt du fortæller hvad du ønsker og lytter til din partner.

Halvædelsten: Opal

Stenbuk

Temaet for denne uge er tryghed og nærvær. Du har måske arbejdet hårdt og har derfor brug for bare at kunne sidde i sofaen med en god bog eller spise god mad i selskab med dem du elsker. Nyde livet og påsken i trygge nære rammer. Det kan være du oplever at skulle organisere eller rydde op før du kan læne dig tilbage. Pas på ikke at miste tålmodigheden under vejs. Det kan være en hjælp at tænke på eventyret Askepot. Hun skulle også grueligt meget igennem for endelig at kunne blive gift med prinsen. Meget tyder på at denne tid er en tid for forvandling af dine manifestationsevner og at du i den nærmeste tid vil opleve at du får flere ressourcer men også mere ansvar.

Halvædelsten: Abeloneskal

Vandmand

I denne uge vil verden omkring dig blive beæret med dit nærvær og dine smukke ord. Det er som om du finder helt nye måder at kommunikere på. I det hele taget tyder det på at du vil få en dejlig uge med mange berigende oplevelser. Der vil være en legende og kreativ tone gennem hele ugen, som måske i virkeligheden er med til at skabe rum for det som sker i dig lige nu. Et indre arbejde med fokus på at være dig. Præcis som du er. Solen er med dig og du vil opleve at folk kommenterer på din udstråling.

Halvædelsten: Rav

Fisk

For dig vil ugen kunne byde på uventede penge eller ressourcer. Der vil i hvert fald være god mulighed for at nyde påsken i selskab med dem du elsker. Din drøm om en lykkelig familie kan godt blive lidt udfordret i denne uge. Men det kan være fordi du i øjeblikket er i gang med et dybt healingsarbejde hvor du er ved at finde ud af, hvad det virkeligt vil sige at have en familie. Hvad er en rigtig familie for dig?

Det kan også være at du har brug for fortælle din familie om din sensitivitet. Det kan være svært for nogle at forstå hvorfor man ikke bare kan ”Tage sig sammen” I denne uge har du både Jupiter og Saturn i dit 12. hus, hvilket kan betyde at du er i gang med en kæmpe forvandlingsproces mod større accept af din egen sensitivitet.

Halvædelsten: Ametrin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *